💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 764
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Може и сините да са спечелили и да е било - Момчи, Мишо, Дени, Дунев - вие сте първите сигурни финалисти.
Даже като знам как ни будалкат в промотата, баш това е било.
Чак не ми се вярва Мишо да е удържал повече, ама явно се е захранил най-сетне Simple Smile

# 241
  • Paris
Айде честито за първите 4ма финалисти.

# 242
Много интересно, че и Момчил, и Рълев смятат, че Мартин трябва да бъде в топ 8.
Ами аз съм съгласна и с двамата. Мисля, че при тези които са останали, Мартин заслужава повече да е в осмица та и от Вила и от Дунев

Абсолютно. Повече също и от Мишо и Денислава, които сметкаджийстват на дребно. Не ми харесва тази безгръбначност, която демонстрират - някъде духне вятъра натам се огъват.

Смятам, че Рълев си прави отлична сметка. Мастагарков ми се вижда твърде желаещ да се харесва на всички. Той е неспособен да е асертивен. Вила на този етап наистина е куц кон и напълно без шанс да спечели. С тях той не може да играе на следващ етап. На тази коалиция Виолета-Денислава-Дунев-Мишо той не може да разчита.
Мартин е умен и буквално е ЕДИНСТВЕНИЯТ този сезон, който демонстрира концептуално и стратегическо мислене за повече от три дни напред.
Че Момчил е добър спор няма, но грам го няма в социалния елемент. Спечели народната любов понеже го вкараха в ролята на жертвата, неоправдания на сезона и си изпълнява ролята на този архетип перфектно. С други думи, за да изпълни тази си мисия той ще трябва да не спечели.

# 243
  • Sofia
Еее ужас, Рълев тотално ми се срина.
Ти пък, сега! Не може  така! Нещо не си видяла и не си разчела правилно. 😂

# 244
Виолета казва на Рълев че не се е сблъскал с хора като Елвиса в живота си и затова му е интересно. Тя и дъщеря й понеже падат по-далеч от дървата, аре моля ви се. Същата е, че и по-зле. Заради този куц кон отпаднаха силни играчи, които заслужаваха да продължат много по напред. Най-вече Крум.

# 245
Мартин заслужава да продължи до финал повече от Виолета и доводите му за нея си бяха много на място! Утре изобщо не ми е ясно как ще преминава трасето с нейните контузии....
Рълев за мен си е топ играч, заедно с Момчил. Не предаде Радо, опита да се помири с Крум, но той отказа и затова се наложи коалицията с Виолета. Сега също си държи на думата и я пази!
И аз като Рълев смятам, че играта на Мартин социално е много добра, колкото и да не го харесвам!
А за утрешната битка не мисля, че е ясно кой печели от думите на Димо... Финалисти могат и да станат всички от Старейшините без Вики.

# 246
  • SF
Като видях как непемегеец решава уравнение с едно неизвестно, обрати всякакви са възможни.
Мастагарков би го отвял, но зависи на кого колко бързо са му напълнили коша.

# 247
Които и да победят, ще има 4ма сигурни финалисти. Ако победят червените - всички те. Ако победят сините - Момчил, Дунев, Мишо и Дени.

# 248
Ами заслужават да ги изклати и двамата . И да ги прати да пасат тревичка както Алекса -Гого и Фифо
Мнооого далеч от пасане на тревичка са и Фифо и Гого. Двамата най- харесвани и най- комплексни участници в ИВ. И не Алекса ,а продукцията с едно топче предимство прецака Гого. А Алекса след някоя и друга годинка ще е помнен колкото и Милен.

Джойче, като гледам, за една мижава грешка , колко бърже народната любов , се превръща в хейт (визирам хейтенето на Момчил във фейса). Ако ме питат какво избирам 100 бонки или цЕлата лИбов народна...как да го кажа ,по изтънчено , със синоними ...да си я положат отвъд Joy
И за тях ме беше яд , на смотаното социално поведение . Дано този път продукцията не допусне , предния гаф

# 249
Мартин обаче беше много прав, когато намилаше за пореден път на Мастагарков. Голяма грешка е да се допуска двойка (Дени и Виолета) на финалите.
Трябва много да се мрази Мастагарков, за да играе пак с Мартин.

# 250
  • Варна
Мастагарков и Рълев би трябва да предпочетат Виолета пред Марин за финала, нищо че е с дъщеря си
Мисля, че и двете са по лесен противник за елиминиране пред Марин

# 251
Ако Вики отпадне много ще ме е яд! Предпочитам Денислава или Дунев да си ходят, ако сините отидат втори път на съвет.
Моите финалисти в момента са Мишо, Вики, Момчил и Мартин - само и единствено защото не се страхуват да ходят на битки. Все пак са дошли да играя, не да се крият.

# 252
Мартин обаче беше много прав, когато намилаше за пореден път на Мастагарков. Голяма грешка е да се допуска двойка (Дени и Виолета) на финалите.
Трябва много да се мрази Мастагарков, за да играе пак с Мартин.

Мартин е прав, но защо Мастагарков да си дава грошовете, за да спасява него?
Освен това финалистите ще имат битки и последният от всяка битка отива на елиминации! Логично това да е Виолета и на съвет тя трябва да си избере съперник.... Не е ли така? Коалицията на Алекса също беше от доста хора на финала, но Ралица постоянно завършваше последна и им се провалиха плановете да пращат Фифо,Гого и Георги един срещу друг!

# 253
Като видях как непемегеец решава уравнение с едно неизвестно, обрати всякакви са възможни.
Мастагарков би го отвял, но зависи на кого колко бързо са му напълнили коша.
Бе и аз съм класик, ама да ми дадат да преведа латинска сентенция и до 12ти сезон мога да си седя на арената.

Мастагарков е по-силен от Мишо и по-честолюбив и нахъсан за победа, няма да бият сините.

# 254
Манете ги Дени и Рълев тва е най-хубавата и топ двойка на сезона. Joy Joy   

Общи условия

Активация на акаунт