💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 658
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 450
Според мен Мартин си заслужи мястото в осмицата, откакто го преместиха до снощи включително. Поизплиска легена, но се стегна и доказа, че и сам може да се справя.

# 451
  • София
La Vikinga,
Така беше до снощи-относно СМ.
Героят вече е Мартин.
Изливат се тонове хейт по Момчил.Мернах и поне 6 сайта с отвратителни заглавия на противопоставяне Мартин-Момчил.
Не знам какво се случва дори и тук,за всеки случай няма да пиша повече...

# 452
И снощи го писах.
За мен Мартин може да е всякакъв, но в пъти повече заслужава топ 8 от Дунев и Вили

# 453
Мартин вчера много готино напляска "голдън бой"-а на сезона.
А тази Денислава не я разбирам какво само увърта и шикалкави. Кажи си "играя с когото ми е изгодно в даден момент" и толкова, няма нищо лошо в това, не е нужно да се правиш на света вода ненапита

# 454
Скрит текст:
Здравейте и благодаря за темата !

На мен пък снощи това ми направи впечатление :

Здравейте и добре дошли в бг мама и в темата!

С какво ви впечатли това???

Тук предполагам, че визира малкото пръстче с което докосва масата..
По скоро, че балансира масата с кубчето, без то да е върху някоя от кулите. Но кой да ти каже дали е разрешено. Предполагам по-вероятно е Ок.

Esmee, с малко закъснение от моя страна благодаря за посрещането и добре заварили на всички тук.
Поправи ме ако греша, но мисля че ти питаше за ASC на Момчил.Пробвай със земен знак, по-скоро Козирог, тази самокритичност натам ме води.

DorianaS Да, това имах предвид.

# 455
Благо е посетил училище, много готина постъпка евала: 

# 456
  • София
За мен днес най-правилният ход на Старейшините е да предложат Мишо, а не Вики.
Той се самопредложи, а на финалите би бил по-тегав опонент от една жена. Отделно от това така ще го надъхат да се раздаде на макс утре.
Пък ако се върне, ще е със 100 гроша по-богат, а те почти всички играят с него и ще се възползват.
За подобен ход трябват мислещи участници, а не такива, които номинират на база представяне в битки на етап, в който вече няма отборни битки. В това число включвам и самите Виктория и Михаил, които също използваха такива аргументи. Сините съвети са изпитание за волята на всеки човек със средно ниво на интелигентност.

# 457
От промото гледам, Мастагарков много правилно беше хванал кошовете. Честно. Не е като големия шмекер.
Въпреки това, харесвам повече шмекера.
Мартин и според мен, заслужава топ 8.
Но, довечера съм за червените.
Очаквам Мишо срещу Виктория.

# 458
  • Буркина Фасо
ще е син, след като утре ще се знаят първите финалисти.
ако паднат червените, сините освен Виктория също ще са финалисти. Така ,мче не се знае...
[/quote]
от сините не се знае кои са сигурните финалисти. а водещия това каза - първите сигурни финалисти.
ако сините пак паднат  всеки от тях може да е втори номиниран и да не се завърне. така че те не попадат в графа "сигурни". поне такава е моята логика.

# 459
  • Bayern
Благо е посетил училище, много готина постъпка евала:

Много мило зарадвал е децата Blue Heart  и учителките Wink

# 460
Мастагарков като нищо ще си остане сам без коалиция. Нищо де, аз ще го подкрепям.
Интересно ми е дали на Момчил един ще му бъде лоялен от тези, на които спечели предимства. На Оряшкова “благодарността” я видях, но от Дунев и Благо не знам какво да очаквам.
Чакам и Дени да видя към кого наистина  ще е лоялна, особено ако се разминат майка й, Мишо и Мартин в новите коалиции.
Между другото лозунгите за женски финал за щастие вече от никого не ги чувам, че отдавна вече стана нелепо.

Да, и на мен ми е интересно. Особено как Дунев ще се оправдава, за това че се е отметнал от думите си казани към Момчил /предполагам, че ще се отметне. Дано ме опровергае/.

# 461
ако паднат червените, сините освен Виктория също ще са финалисти. Така ,мче не се знае...
от сините не се знае кои са сигурните финалисти. а водещия това каза - първите сигурни финалисти.
ако сините пак паднат  всеки от тях може да е втори номиниран и да не се завърне. така че те не попадат в графа "сигурни". поне такава е моята логика.

[/quote]

Помисли пак.Това изказване е след играта.Вече се знае кои са победили.Ако са победили сините, всички без Вики са сигурни финалисти.Ако са победили червените, всичките червени са сигурни.

# 462
Може и Старейшините да победят и просто да е изрязано там, където Димо изрежда имената им. На мен ми се развихри фантазията с коментара за острова в миналото промо, вече си представях Рълев да се изживява като Ники Мартинов и да посреща отпаднали там.

Много мило от страна на Мастагарков. Всички го обвиняват, че играе за публиката, но той си следва неговата линия. Една много сладка рисунка има с 4-ма от червените и един от тях с голям перчем минава по халките.

# 463
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

[/spoiler]
Помисли пак.Това изказване е след играта.Вече се знае кои са победили.Ако са победили сините, всички без Вики са сигурни финалисти.Ако са победили червените, всичките червени са сигурни.
[/quote]
след играта е , но преди номинацията.
при победа на сините , след номинация на червените  синята може да победи червеният номиниран. в проценти 80% от сините са финалисти, но може да станат и 100 %.  докато червените победят - те са 100 % финалисти. всички без условия.  за това си мисля, че червените при победа са по-сигурни, отколкото сините при победа.

# 464
Може и Старейшините да победят и просто да е изрязано там, където Димо изрежда имената им.
Скрит текст:
На мен ми се развихри фантазията с коментара за острова в миналото промо, вече си представях Рълев да се изживява като Ники Мартинов и да посреща отпаднали там.

Много мило от страна на Мастагарков. Всички го обвиняват, че играе за публиката, но той си следва неговата линия. Една много сладка рисунка има с 4-ма от червените и един от тях с голям перчем минава по халките.
Тоест, както никога досега да разкрие на другия отбор кой е номиниран от сините ли и те да му подберат подходящ опонент? Rolling Eyes

Защо си мислех, че това да не се разкрива номинирания е неписано правило в ИВ?

Общи условия

Активация на акаунт