💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 547
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Аз съм за Виктория само и единствено, за да натрие носовете на останалите.

# 916
И аз бях доста изненадана като каза, че му е най-близка. Grinning

Може би интелектуално му е най-близка...

# 917
След рекламите очаквайте: Вила се шокирва! При нейно евентуално отпадане съюзниците няма да довлачват Дени до финал, ами ще игрят за себе си! Не ги е срам!

# 918
  • София
Да, само дето не ѝ завиждам тази вечер, ако победи. Само Момчил ще ѝ се зарадва, другите ще са в шок и скръб.

# 919
И двамата ги харесвам. Искам да не отпада никой. Нооо,
щом Мишо се преценЯ, че се умарЯ вече - давам вот за Викито. (Не е важно, разбира се, но не харесвам млади хора - приятни и устремени в нещото си, които не могат да говорят нормално. Извинявам се за вероятно непопулярното мнение, вметка).
Подкретям 😄, тези неща не са никак маловажни.

# 920
  • София
НИЕ виждаме само това, което продуцентите решат да ни покажат за този един час.
Как да остане екранно време за такива “подробности“, като 90% от времето е заето с Мартин, Виолета, техните монолози, диалози, тетралози...а при сините Дунев и Денислава.
Очевидно има неща, които не виждаме, но и такива, които ясно виждаме, като например близостта между Мишо и Момчил. Въпреки "продукцията" бих заложила на това, че и в предаването, и извън него, Момчил е по-близък с Михаил, отколкото с Виктория. Самият той заяви, заедно с всички останали, че иска Михаил да се върне, така че какво не виждаме, в този контекст, не играе особено важна роля.

# 921
Вики е много почтенно момиче, и освен това брилянтен спортист. Не влизаше много в интригите и поради тази причина я нарочиха според мен. Стъпенките са защото мъжете имат по голям размер крака и в повечето случай по дълги крака  и им е малко по - постижимо да се захванат за гредите. За жените освен ако не са някакви вакханги по 1.85 с 43 номер стъпало е почти невъзможно. Това е същото както със тежестите - мъжете имат повече кг за носене от жените. Не е някакво кой знае какво предимство, просто изравняване. Аз абсолютно съм за Вики във финална тройка. И Момчи и Рълев. Това са ми фаворитите.

# 922
Блестяща Виктория! В крайна сметка си е равностойна на Мишо на трасето! Всичко ще се реши в пипкавата част.

# 923
Ами всеки ще си има по две коалиции. А и Б , Б и В и т.н на съвет ще стрелят на посоки , като в каубойски бар

# 924
  • Другата България
НИЕ виждаме само това, което продуцентите решат да ни покажат за този един час.
Как да остане екранно време за такива “подробности“, като 90% от времето е заето с Мартин, Виолета, техните монолози, диалози, тетралози...а при сините Дунев и Денислава.
Очевидно има неща, които не виждаме, но и такива, които ясно виждаме, като например близостта между Мишо и Момчил. Въпреки "продукцията" бих заложила на това, че и в предаването, и извън него, Момчил е по-близък с Михаил, отколкото с Виктория. Самият той заяви, заедно с всички останали, че иска Михаил да се върне, така че какво не виждаме, в този контекст, не играе особено важна роля.
Не говоря за извън предаването.
И не правя сравнение с Михаил.
Това какво е заявил някой, в случая Момчил, че иска Мишо да се върне, не означава респективно, че той следва да е най-близкия му човек някъде - в племе, извън него или т.н.
Що се отнася до това дали НЕвижданото играе роля, за мен играе, и то основна, затова и го написах по този начин. Blush И съм сигурна, че не само разговори между Момчил и Виктория са ни спестени, ами и между нея и Денислава, както и такива между нея и Оряшкова. Поне като слушах Оряшкова във видеото си така ми се стори.

# 925
  • София
Но пък е джентълмен. Страхотен жест, Мишо! Добро възпитание, отново сте ми равни в неудоволствието да отпадне някой от вас.

# 926
  • Paris
Това със степенките е супер нечестно.

# 927
Аз съм почти сигурна, че Момчи иска Мишо да се върне, за да не го обвини някой, че иска да играе срещу жени, за да му е по-лесно.

Очаквам и от Момчи, и от Благо да им се играе срещу силни мъже... Дано и двамата са на финал.

# 928
Смешна история.

# 929
  • София
Страхотна битка ! Много емоция и напрежение!  Браво бе Мишоооо!

Общи условия

Активация на акаунт