💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 700
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Сега, като гледах инстаграма на Момчи, видях, че някой го е питал какво има в торбичките с грошове (подозирам, че е една съфорумка Simple Smile ). Той в негов стил е отговорил "слама и малко жълтици". Явно правилно съм запомнила отнякъде сламата.

# 1 171
Всичко друго ми хареса, ама Дунев мила душа? Не можел да лъже? Grinning

А може ли да лъже? Той се оплита толкова много завалията, Ралица го прави на нищо. Това е точно човек, който не е свикнал да прави такива неща, опитва се да копира останалите, нo уви не му се получава. Grinning

# 1 172
Според мен Мастагарков никак не е за подценяване, това че не е шумен и обигран с думите до степен да се наслагва нон стоп като другите го правят не означава , че не мисли. Мартин,, ама такъв ми характера,, да унижава и принизява всеки , който не му е удобен, това бисър ум ли е, напротив това е една нападната змия, която си изстрелва отровата.Рълев, има нещо в него , което така и не можах да разбера, свръх контрол , който не се знае за добро ли или е нещо прикрито, Денислва, типичен сателит, Дунев изключително подготвен физически за 50 годишен мъж, с някои други липса.М9мчил, ,лошото момче,, с добро сърце. За мен Благо  е с най-балансирани качества за победител

# 1 173
Момчил - от страна на подготовка и игра -за мен е победителя на ИВ

След снощния епизод мога пак да се повторя - най-мазна , лицемерна, нагла, двулична и куха лейка е Денка ..след 20 години ще стане по-зле и от майка си.  

Денка отмъкна и приза за подлец на сезона на ДунДев.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 15:42 от pinko

# 1 174
  • София
Дунев млъква пред Ралица, така е, но аз имах предвид поведението му с другите. На Благо колко пъти му обещаваше подкрепа и показваше близост, а зад гърба му сплетничеше с враговете. На Дени ѝ кима бащински, че я бил пазил, а всъщност нищо подобно не е имал наум.

# 1 175
  • Stockholm
Сега, като гледах инстаграма на Момчи, видях, че някой го е питал какво има в торбичките с грошове (подозирам, че е една съфорумка Simple Smile ). Той в негов стил е отговорил "слама и малко жълтици". Явно правилно съм запомнила отнякъде сламата.
Ситото лъвче не забравя  верните си фенове:joy:Blue Heart

# 1 176
Сега, като гледах инстаграма на Момчи, видях, че някой го е питал какво има в торбичките с грошове (подозирам, че е една съфорумка Simple Smile ). Той в негов стил е отговорил "слама и малко жълтици".Явно правилно съм запомнила отнякъде сламата.
Тук в темата е пускан клип на един мъж от оговарящите за инвентара, изобщо помощен персонал...мисля, че е сравнително популярен в социалните мрежи, имаше ютюб канал...не помня как се казваше. Той показваше кесийките и изсипа сламата, която е за обем, също помня, че показа "трона" на Ралица на дневна светлина всичко си изглеждаше точно каквото си е - трагично и бутафорно.

# 1 177
  • Stockholm
Сега, като гледах инстаграма на Момчи, видях, че някой го е питал какво има в торбичките с грошове (подозирам, че е една съфорумка Simple Smile ). Той в негов стил е отговорил "слама и малко жълтици".Явно правилно съм запомнила отнякъде сламата.
Тук в темата е пускан клип на един мъж от оговарящите за инвентара, изобщо помощен персонал...мисля, че е сравнително популярен в социалните мрежи, имаше ютюб канал...не помня как се казваше. Той показваше кесийките и изсипа сламата, която е за обем, също помня, че показа "трона" на Ралица на дневна светлина всичко си изглеждаше точно каквото си е - трагично и бутафорно.
Все пак друго си е да го чуе човек от първа ръка:joy:

# 1 178
  • SF

Сламата е заради звукорежисьорите. Иначе много ще дрънчат. И за да придадат малко обем. На нас не ни ли е все едно какво има в тези торбички. Присъствието им е чисто символично. Може да ги наричат грошове, жълтици, точки, мидички, а може и картончета с надпис "50 гроша" да слагат в тези торбички. Никой не ги отваря и не ги брои реално, защото не е необходимо.

# 1 179
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мишо и Стратимир вчера в инстаграм, явно е имало голям хейт вчера по Мишо:
Изключително грозни реакции от страна на Стратимир! Не че се учудвам де, не за първи път демонстрира неприемливо поведение. Голям комплексар се оказа.
Срам и резил, че едно 20-годишно момче има повече акъл, възпитание и самообладание, и е по-голям мъж от него. Браво на Мишо!

# 1 180
  • Stockholm
Според мен Мастагарков никак не е за подценяване, това че не е шумен и обигран с думите до степен да се наслагва нон стоп като другите го правят не означава , че не мисли. Мартин,, ама такъв ми характера,, да унижава и принизява всеки , който не му е удобен, това бисър ум ли е, напротив това е една нападната змия, която си изстрелва отровата.Рълев, има нещо в него , което така и не можах да разбера, свръх контрол , който не се знае за добро ли или е нещо прикрито, Денислва, типичен сателит, Дунев изключително подготвен физически за 50 годишен мъж, с някои други липса.М9мчил, ,лошото момче,, с добро сърце. За мен Благо  е с най-балансирани качества за победител
[/quote

За Мастагарков като най-балансиран абсолютно не съм съгласна. Привидна доброта, но съчетана с черна неблагодарност към тези, които са му подали ръка в труден момент, склонен към предателства, изключително сервилен към всички и да не поставям квалификации, но склонен към мазохизъм, понеже колкото по-лошо се държи с него човек, толкова по- привързан става. Едни от най-унизителните към участник моменти в сезона бяха:

1. Садистичната психологическа гавра на Мартин към Мастагарков.
2. Отношението на Гатьо към Рълев
3. Отношението на продукцията в образа на Ралица към Момчил.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 20:31 от silsto

# 1 181
  • SF
Не е предал нито един от тези, които са му подали ръка в труден момент.
Трудни моменти изживяваше в племето на Старейшините, когато беше яко пребит, а го пращаха на капитански битки, вярвайки че ще са елиминационни. Не получи подкрепата на Момчил, нито на Дунев по никакъв начин, а много разчиташе на тях. Справи се сам някак със ситуацията, като избяга от племето на пазените жени и Мартин.
Дума лоша не е казал срещу Момчил и Дунев. Напротив - надява се да заиграе с тях след обединението. Би се раздал и за двамата, но вече играта не е на етап да се раздават за другите, а да се състезават срещу тях.

# 1 182
  • Stockholm
Не е предал нито един от тези, които са му подали ръка в труден момент.
Трудни моменти изживяваше в племето на Старейшините, когато беше яко пребит, а го пращаха на капитански битки, вярвайки че ще са елиминационни. Не получи подкрепата на Момчил, нито на Дунев по никакъв начин, а много разчиташе на тях. Справи се сам някак със ситуацията, като избяга от племето на пазените жени и Мартин.
Дума лоша не е казал срещу Момчил и Дунев. Напротив - надява се да заиграе с тях след обединението. Би се раздал и за двамата, но вече играта не е на етап да се раздават за другите, а да се състезават срещу тях.
Момчи беше единственият, който прояви съчувствие и човешко отношение към него, без да му пука от реакцията на другите. Момчи се би като луд, за да му печели предимства. А Мастагарков беше първият, който пусна мухата за "измамите", което Мартин раздуха в последствие. През цялото това време на заливането с помия към Момчил, Мастагарков само леко се подсмихваше. Напълно уважавам симпатията, която изпитвате, но трябва и  да сме малко обективни.

# 1 183
В крайна сметка довечера ще има предаване в 20ч. Аз ще отговоря само на един от въпросите ,за най-красив /а -Денислава и Благо Yellow Heart

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 18:09 от Еlpida

# 1 184
Черна неблагодарност? Хайде наистина да сме обективни. Никого не е предал, не е обидил. И подкрепата на Момчил, за която пишеш, никак не беше убедителна. Помня, защото се дразнех, че Момчил не заемаше по-категорична позиция в защита на Благо. Обясних си го с неговото поведение да избягва лична обвързаност с когото и да било там.
А иначе той за всеки се раздаваше на арената, не само за Мастагарков.
Пиша това като абсолютен фен на Момчил, но това не ми пречи да съм обективна.

Общи условия

Активация на акаунт