В момента чета...87

• 54 998
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
,, Парижката Св. Богородица '' и ,, Дамата с камелиите '' четох като тийнейджърка.
Сега не вярвам да ме впечатлят.

# 466
Снощи късно довърших "Смола" на Ане Рил. Тази книга остави в мен много противоречиви чувства. За толкова сбъркани герои не бях чела скоро... Беше ми жал за Лив през повечето време, защото просто е потърпевша от цялото откачено нещо, което се случва. Бащата ме дразнеше безумно много, а в последствие и майката. Смятам, че книгата трябва да се прочете, доста различна е. Оценката ми е около 3.5*.

# 467
  • София
Аз четох "Дамата с камелиите" преди около пет години и за мен началната сцена на гробището си остава една от най-смразяващите, които съм чела. Отлично създадена атмосфера.

# 468
  • София
Глюкозна революция- аз се излъгах да си я купя.

Първо, авторът не е писател, личи си. Не е само преводът.
Второ, едно и също се повтаря в цялата книга. Нещо, което дори не ми се вярва, че е наистина така.
Трето, оформлението на книгата е много зле.

# 469

Второ, едно и също се повтаря в цялата книга. Нещо, което дори не ми се вярва, че е наистина така.
Интересно, приложихте ли някой от хаковете в книгата ,имат ли ефект?

# 470
Книгата не е художествена, че да трябва авторът да е писател, макар че наистина е добре поне да е четивна де. Не съм я чела, разказаха ми я и има хора, които са приложили съветите и са доволни. Предполагам, че най-добрият начин е да се пробва и да се види как ще действа при всеки.

# 471
  • Berlin
Просто следвайте glucose goddess в Инстаграм, ако ви е интересно.

# 472
Хакът е:яде се винаги първо салата от зеленолистни ,после белтъци и накрая въглехидрати-да ви спестя едни напразно дадени пари.И това се повтаря през страница до полудяване.Наистина по-добре я следвайте в инстаграм.
Не съм го пробвала и не смятам,че това е някаква глюкозна революция,по-скоро маркетингова стратегия в заглавието.
Чета “Цвята над ада” и много ми харесва,толкова красиви зимни пейзажи и така изящно поднесени като фон на брутално убийство и симпатични раследващи.Има и следваща книга от поредицата,която незнайно защо зарязах преди време,но ще се коригирам.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 19:27 от Calabria

# 473
  • София
Хакът е:яде се винаги първо салата от зеленолистни ,после белтъци и накрая въглехидрати-да ви спестя едни напразно дадени пари.

Благодаря. Явно, нищо ново.
Преди години имаше една Диета на Воина от Ори Хофмеклер. И там беше същото.

# 474
Днес реших да препрочета "Синът на Ной" на Ерик-Еманюел Шмит. Чела съм я преди години докато бях ученичка, спомням си, че ми беше харесала, но не си спомням много от нея.
Миналата година препрочвтох "Оскар и розовата дама" и "Господин Ибрахим и цветята на корана", които препоръчвам с две ръце за запознанство с автора.

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 13:17 от Sparks

# 475
  • Mediterraneo
"Оскар и розовата дама" ми скъса сърцето. Малка книга- вселена. Направо ме потопи. Но аз съм свръхемоционална на тази тема, преживяна.

# 476
  • София

Интересно, приложихте ли някой от хаковете в книгата ,имат ли ефект?

CoCoMilk, прилагам това, което ендокринологът ми е казал: без бързи въглехидрати. Изобщо не ми е минало през ума да почвам да ям хляб заради блогър. Но, да съм честна, съм пробвала и си получавам хипогликемия без значение дали е след салата или на гладно.

Ако намеря книгата, ще ти пиша на лични и ще ти я пратя.

# 477
Десетте деца, които госпожа Мин никога не беше имала ми е от любимите на Е.Е.Шмит

# 478
  • София
Не знам дали знаете, но вече има представление "Оскар и розовата дама" в театър 199. Не съм го гледала още, но ми е в списъка.

# 479
  • София
Има и филми по романи на Шмит - Оскар, Одет Тулмонд, г-н Ибрахим.

https://www.imdb.com/name/nm0773418/?ref_=tt_ov_dr

Общи условия

Активация на акаунт