ДЕКЕМВРИ на вратата чука вече, хайде всяка мама да си гушка бебче! - ТЕМА 13

• 51 552
  • 605
  •   1
Отговори
# 120
Хоуп при мен е същия случай. От 35гс не наддава. Сега съм 37 гс, ако няма подобрение ще правим секцио в петък. Аз има след един час контрол в болницата ще ти кажа какво са ми казали.

# 121
  • София
Момичета, не искам да ви плаша, но на мен са ми спасили детенцето на косъм - с обдишване механична аспирация като са го извадили и после 12 часа на "кислороден покрив". След това не беше в кувьоз и дишаше нормално, но като четох епикризата, какво е преживяло първите си мигове, ми се доплака направо. Осъзнах, че нещата можеха да приключат по друг начин ако не бяха го извадили навреме.
Затова търсете и второ, и трето мнение, постъпете ако трябва по спешност в болница да ви наблюдават, но не отлагайте - всеки ден е от значение!!

# 122
  • София
Хоуп ориентайте се към МД и според мен.

Момичета щастлива съм да ви съобщя че нашето второ момче днес се роди. Голям мъж, 3460, 52 см чрез планирано секцио. Сега съм в реанимация ♥

# 123
  • София
Маце, честит син и на теб! Да порастне голям и силен мъж и да бъде много игрив и да ви радва!!

# 124
Маце, ма то наистина голям мъж! Да ви е жив и здрав, да расте добро и умно дете🙂  Маце, бързо възстановяване ти желая 🙂

# 125
Честито маце! Да расте здрав и благословен, а на теб бързо възстановяване!
Днес влизам в 38 г.с. и бях на преглед. Всичко изглежда добре, имаме и дата за секциото. Само ме притесни това, че околоплодните води били намалели.. От вълнението и разговора покрай секциото пропуснах да я питам това дали е опасно.. Предполагам, че щом не ми е казала да стягам багажа и веднага да отивам в болница значи не е чак такъв голям проблем... Според вас?

# 126
Честито, Маце! Нека бъде здрав и щастлив, обичан, и послушен! На теб бързо възстановяване!

# 127
Честито, Маце! Да сте здрави и да царят щастие и обич вкъщи!

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 19:49 от Артемида

# 128
Толкова много бебета!
За бъдат здрави и бързо възстановяване на мамите! ❤️
Аз от днес съм в 38 г.с. и тука последната седмица времето спря и с това лошо време имам чувството, че съм бременна от години ...в четвъртък ще ида на тонове, но не мисля, че беба иска да излиза.
Забелязах стрии по корема ми, не че е важно, ама ме депресира допълнително, пфу...
Събрах багажа за болницата...
Имам дрешки, чаршафи и т.н., които тия дни ще пера ...нямам шишета, ама мисля ММ да купи, когато се наложи ....
Сега остава да се подготвя психически 😁
Хем ми се ражда вече, хем искам да си стои вътре! 🤣🤣🤣❤️

# 129
Маце, честито и от мен Flowers Four Leaf Clover

Хубаво е да имаме момченца в групата, защото много девойки наваляха. Всички да са живи, здрави и безгрижни, да спят и хапват за радост на родителите. Че празненствата тепърва започват и ние също сме хора и имаме нужда от заслужена почивка, а защо не и парти настроение Bowtie

# 130
Честито Маце, да е живо и здраво бебчето и да сте много щастливи ❤️

На мен днес ми казаха че проблема със пъпната връв е на 1ва степен. Не разбрах точно каква означава това, само каза че ще издържи до петък. Има минималнен напредък при бебето, но все още много изостава за седмицата. Така че на 1.12 ще бъде и моето секцио. Още от сега почва да ме хваща паника, дано всичко мине както трябва.

# 131
Маце, честито момче! Живичко и здравичко да ви е и много щастие заедно!
И аз се връщам от тонове и преглед, 38+2 г.с., няма никаква динамика от миналата седмица - главата му все така е високо, не се спуска, тазът ми все така е затворен, но такава си му е структурата, няма да се промени. АГ каза, че шансовете ни за естествено са малки и планирахме секцио за понеделник. Иначе тоновете са му добре, доплерът също, но и той не расте в последните 2 седмици, долу-горе е на едно и също ниво, около 3 кг и нещо, главичката само му е порастнала. Мен това ме притеснява доста, но АГ каза, че нищо не налага спешни мерки. А и плацентата си е много стара вече, с калцификати.
Лейди, Съмър, останалите момичета, при вас освен ненаддаването, имаше ли и други индикации - проблем с тоновете? Сега като ви чета се ошашквам дали тези 5-6 дни не са много, както го планирахме.

# 132
Маце, честито бебче - да ти е жив и здрав, много щастлив и вие покрай него ❤ А на теб пожелавам бързо оздравяване 🍀

# 133
  • София
Maце да ти е жив и здрав малкия юнак, много да те радва и слуша! А ти бързо да се възстановиш, благодаря ти, че беше такава голяма помощ на нашата декемврийска група, за всички съвети и времето което ни отдели Flowers Hibiscus.  Развълнувах се, имам чувството че всички родиха, другите които са останали ще бъдат секцио и само аз ще си остана сама тук, чакаща, малко ме е шубе честно казано....

Лейди Роуз виж какво нещо е живота - явно Бог ви е закрилял, много се радвам за вас, бързо възстановяване ви пожелавам Blue Heart!

На всички останали - мисля ви и се моля всичко да е наред с бебета и с вас!

# 134
Summer.23 - всичко ще е наред, сигурна съм Simple Smile
Маце - честита рожба. Бъдете живи и здрави цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт