До майките на недоносени бебчета

• 35 678
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
mim40, благодаря   bouquet

# 226
  • Средната земя
Страхотни сте момичета! Невероятни!
За нас мога да добавя, че сме родени на 13. 07.2006 г. и се родихме 1350 гр.
Иде ми да ви прегърна всичките, толкова се радвам, че ви има  Hug

# 227
  • у дома...
ОК. Радвам се че и ние ще си имаме кътче! Аз днес ще помисля за оформлението, и до довечера ще ви пусна някой неща.

Добре дошли на новите мами!   bouquet

# 228
iskra.v.s, аз Тервел го почнах на Hipp с пробиотици и нишесте, добре му понасяше, но е доста гъсто и трудно се разтваря, образуват се бучки ако не е добре разбито и запушват бибата. Освен това една кутия е 300 гр. и той взе да я опатква за нула време. Пробвах Нан по едно време и яко се запече. Сега сме на Милумил и съм много доволна (също е гъстичко в сравнение с Нан). А що се отнася до повръщането аз писах - драйфа си на общо основание от всичките млека.

# 229
Момичета добро утро и от мен!
Само да ви напомня,като набъбне темата до 15-16 стр. да се обадим на Vache да я заключи и да си пуснем нова.

# 230
  • у дома...
Мами, ето ви първата идея - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2905273
Днес ще направя още няколко и ще ги кача. Съжалявам че се забавих, но вчера у дома бяхме 101 далматинци.

Мисля имената на момичентата и момчетата в списъка да бъдат съответно в розово и синьо. И да го подредим по старшинство.
Вие как мислите? Приемат се всякакви идеи, критики и забележки! Peace

Дайте идея и към линковете какво да включим

# 231
Наде, проектчето е супер  bouquet! Аз съм твърдо ЗА всички идеи които са ти хрумнали. ДЕРЗАЙ! Хайде, останалите мами къде се изгубихте? Тези дни тука само с Надето си водим диалог...  Wink

# 232
благодаря за отговора мим4о аз му давах фризовом два дни обаче се поака горкия от него и сега в аптеката ми казаха хумана да взема сега сме на нея ще видя как ще му подейства и ако не става вече ще взема мимумил поздрави на всички мами и бебчета и целувки от нас  Grinning

# 233
  • Варна
Mim40, браво за инициативността  newsm74, предложението за заглавие също много ми хареса.
Разгледах списъка. Набива ми се на очи, че най-често бебчетата са родени в 33-та седмица.
Виктор е на Нутрилон (до днес беше на Нутрилон1, но сега го пробвах с Нутрилон2).
Опасенията ми, че си "отглеждаме" коки се потвърдиха  - от 2-3 месеца е с хъркащ нос - в началото педиатърката каза, че е от парното - заради сухия въздух; после като се стопли, че е заради чипия му нос. Да, ама преди около месец пи антибиотик заради зачервено гърло и висока температура и от тогава не е имало 3-4 дни, в които да не се е закашлял - така и не можахме да сложим някоя ваксина (досега има само 1 противохепатитна от АГ - в деня на изписването му, манту и БЦЖ). При поредното изчезване на гласа пуснахме гърлен и носов секрет и се откри пневмокок (Streptococcus pneumoniae) и сега отново сме на антибиотик. Дано се излекува, че в комбинация с никненето на зъбките (от доста време го мъчат няколко зъба) не можем да се видим здрави.
Ако някой е лекувал такива гадинки, ще съм благодарна да сподели  Simple Smile

# 234
  • у дома...
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2911425 - погледнете и това и казвайте идеи и мнения

# 235
  • Варна
линка изпраща в заглавната страница

от тук май ще стане: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2911425

На мен ми хареса. Наистина е добре да има и дата на раждане.

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 21:39 от Viki_76

# 236
Мимчо и Надя, браво за чудесната инициатива!!!  bouquet
Да добавя и аз рождената дата на синчето - 16.01.2006
Нямам никакви забележки относно предложението за заглавие и оформление на темичката ни Grinning. Радвам се, че ще си имаме по-специално кътче, където ще можем да споделяме и да бъдем полезни една на друга.
На Виктор на Вики 76, пожелавам много скорошно оздравяване, след като вече се знае причината за хъркащото носле  Hug

# 237
браво, страхотни сте   bouquet
Антониа 2,000 и Теодора 2,400 родени на 06.09.2005

# 238
Лелеле СУПЕР СТЕ  lovekiss lovekiss lovekiss

Браво на ВАС Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Много се радвам, че ще имаме отделен подфорум  Hug

newsm67 ЧЕСТИТО но празнуващите бебоци (със закъснение) - да са ви живи и здрави, и много, много да ви радват newsm67   Party Time  Party Time  Party Time

Много е хубав проеста за заглавана страничка, и името на темата - също  smile3501

Силвето е родена на 13.10.2006г. (петък) newsm03

Ние иначе сме добре newsm03 Много се върти и направо е като някакво "шиленце"  newsm62

Биха на Пентаксима - нямаше никакви странични ефекти и доре изобщо не плака - за мое най-голямо учудване. Имам чуството, че изобщо не разбра какво стана thumbsup

Сега успяхме да се свържем с една рехабилитаторка - д-р Добрева от Шейново ни препоръча да ходим няколко пъти на масажи, защото са й били много стегнати мускулите - то вярно, че няма сланинки, но щом трябва - ще ходим.

Силвия също много обича да спи по корем (както и аз) и направо изтръпвам всеки път, ходя по няколко пъти да я обръщам ... Или се завива през глава .... то лошо няма, но страх голям, все пак не е голям човек да се усети, и да се обърне или отвие, но какво да се прави ... ще я проверявам  smile3524 В толкова странни пози я заварвам сутрин, че направо ще ме умори това дете от смях   love001

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 08:30 от Fairy Mammy

# 239
Fairy Mammy, сигурна ли си, че Силвето е родена на 13.10.2007г. (петък)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт