Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 87

• 45 132
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета. Днес ми беше пункцията. Извадиха 18я.,пробата на съпруга ми е с отлични параметри. Така ,че дано имаме късмет.

# 556
Здравейте, един може би малко малоумен въпрос... останал ми е Gonal f - дозата на писалката е 300, от които са ползвани 150 единици тази миналата неделя 04.02., и реално остават 150. Стои в хладилник но няма изгледи да го ползвам в следващите 28 дни както пише на опаковката. Дали мога да го даря на клиниката, или би могъл да бъде полезен на някого? Все пак дори и с индивидуални игли е ползвано лекарство... Благодаря

# 557
Sommy, можеш да питаш клиниката си дали го иска или да го подариш на някого.
На мен са ми подарявали така, а и кликата в която съм, ползва отворените.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 09:18 от Фрида

# 558
Аз моя останал го върнах на клиниката.
Здравейте, един може би малко малоумен въпрос... останал ми е Gonal f - дозата на писалката е 300, от които са ползвани 150 единици тази миналата неделя 04.02., и реално остават 150. Стои в хладилник но няма изгледи да го ползвам в следващите 28 дни както пише на опаковката. Дали мога да го даря на клиниката, или би могъл да бъде полезен на някого? Все пак дори и с индивидуални игли е ползвано лекарство... Благодаря

# 559
Здравейте, на някоя от вас случвало ли и се на 5ти ден ембриончето да е с развитие като за 4ти? На морула, изостава малко, но продължава да се развива. Ще изчакаме до 6ти ден да видим дали ще настигне или ще спре. Имате ли успех с такива "бавни" ембриончета? Изобщо възможно ли е да наваксат и успешно да се хванат, водейки до здраво бебе на финал?
Благодаря!

# 560
О, със сигурност има бремености със такива по-бавни ембриончета. Даже вчера четох история със 7дневни. Успех ви пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

# 561
Здравей,

Възможно е. Аз имах 3, които изостанаха на 4-ти ден. Изчакаха ги до 6-ти ден и два от тях наваксаха. Така че, статистиката при мен е 2 от 3.

Здравейте, на някоя от вас случвало ли и се на 5ти ден ембриончето да е с развитие като за 4ти? На морула, изостава малко, но продължава да се развива. Ще изчакаме до 6ти ден да видим дали ще настигне или ще спре. Имате ли успех с такива "бавни" ембриончета? Изобщо възможно ли е да наваксат и успешно да се хванат, водейки до здраво бебе на финал?
Благодаря!

# 562
Здравей,

Възможно е. Аз имах 3, които изостанаха на 4-ти ден. Изчакаха ги до 6-ти ден и два от тях наваксаха. Така че, статистиката при мен е 2 от 3.

Благодаря за куража. За съжаение, не се справи, тръгнал е да се превръща в бластоцит и e спрял. Емрбиоложката каза,че са пробвали да му помогнат с хетчинг с лазера, но без ефект.
Опита ми е тотално провален, от 8 я, 7 извадиха, 6 се оплодиха, накрая останаха 2 и 2те спряха точно преди бластоцит. Направо място не мога да си намеря...

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 12:15 от slanchogledka^

# 563
Слънчогледче,не се отчайвай.Може другия път да успееш.Аз пък всеки път имам проблем с имплантацията.Перфектни Я,перфектни ембриони,добра лигавица и три пъти досега кръвен0.14, 0.17, 0.07.Ще видим сега как ще е.Ембрионите пак са добре.Днес са 10,четвърти ден.

# 564
И при нас този път всички се забавиха,  не знам на какво се дължи, предния път май нямаше този проблем, но не съм сигурна. Вече се чудя, ако пак се наложи, дали да не пробвам на ест цикъл.

# 565
Лунатичка, благодаря ти! Стискам ти палци утре да получиш добри новини!

# 566
slanchogledka, никакво предаване, този път не е бил вашия и това е!

Lunatichka92, при тебе как седи въпроса с имуналогията, NK клети изследвани ли са? Аз от два трансфера до сега също не съм имала имплантация в последствие се установиха завишени NK клетки.

Относно забавянето, при мен също имаше такова при първия ми опит. От клиниката казаха, че се дължало на мъжкия фактор, друго обяснение на получих.

# 567
Преди втория опит имам изследвани.Или поне така мисля.Бях при лекар,който не обича да говори особено.Нито знаех,че са били назначени,нито са разтълкувани.Споделям ги тук с вас,като по-знаещи може да ми кажете нещо,което не знам.Все пак уточнявам,че са правени преди 4 години

# 568
Ох, аз честно да ти кажа, хич не смея да се изказвам по изследвания. Но ми се струва, че в заключението пише, че има завишени NK клетки. След като ти ги връчиха тия изследвания никакъв ли коментар нямаше?
Принципно няма да е зле да ги покажеш на имунолог за мнение. Аз имах консултация с д-р Мария Николова - Токуда.

# 569
Преди втория опит имам изследвани.Или поне така мисля.Бях при лекар,който не обича да говори особено.Нито знаех,че са били назначени,нито са разтълкувани.Споделям ги тук с вас,като по-знаещи може да ми кажете нещо,което не знам.Все пак уточнявам,че са правени преди 4 години

Тук си иследвала в кръвта. А правила ли си биопсия на ендометриума?

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 15:22 от Фрида

Общи условия

Активация на акаунт