Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 87

• 46 062
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Спокойно и успех! Опитай се да мислиш положително! На мен от Щерев ми дадоха таблетка лексотан преди пункцията, която трябваше да изпия предната вечер. Такава им е практиката. Притеснението изчезна.
Момичета, аз съм със страхотни болки в гърлото от днес и 4ти ден от стимулация. Съвети? Случвало ли ви се е? Как се развиха нещата при Вас? Боли ме до степен, че едва преглъщам, също и ушите, чудя се дали не съм за болничен, предвид, че работя като детска учителка и говоря и повишавам глас много често, цял ден даже.

# 301
Здравейте имам един въпрос , след направена хистероскопия отстранихме малък полип и лекувахме възпаление на ендометриум с антибиотик . Според вас дали това е било пречка за забременяване по скоро за имплантация и дали да си починем малко и да пробваме по естествен път . Нямаме отркити други проблеми освен тромбофилия и завишени нк клетки ( но не мисля да правя вливките с интралипид)

# 302
Аз също съм с завишени нк клетки 466 от 430 , защо отказвате интралипид , не съм запозната, може ли да споделите мнение ?

# 303
Нк клетките може да са били завишени от възпалението така или иначе и постепенно сами да се нормализират.

# 304
На някой момичета е помогнал интралипида , но имам позната която е ходила при доста доктори в турция и тук и като цяло имунологията я отричат по скоро и на мен д-р Станулов каза че не е от голямо значение и много се чудя , а и няколко момичета казаха че доц. Русев изписва една и съща терапия за всички .. Това са моите изследвания

# 305
Аз мисля, че няма да навреди интралипида. И аз съм със завишени вливала съм 2 пъти + преднизолон кортико
На някой момичета е помогнал интралипида , но имам позната която е ходила при доста доктори в турция и тук и като цяло имунологията я отричат по скоро и на мен д-р Станулов каза че не е от голямо значение и много се чудя , а и няколко момичета казаха че доц. Русев изписва една и съща терапия за всички .. Това са моите изследвания

# 306
.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 23:38 от Nia84

# 307
Спокойно и успех! Опитай се да мислиш положително! На мен от Щерев ми дадоха таблетка лексотан преди пункцията, която трябваше да изпия предната вечер. Такава им е практиката. Притеснението изчезна.
Момичета, аз съм със страхотни болки в гърлото от днес и 4ти ден от стимулация. Съвети? Случвало ли ви се е? Как се развиха нещата при Вас? Боли ме до степен, че едва преглъщам, също и ушите, чудя се дали не съм за болничен, предвид, че работя като детска учителка и говоря и повишавам глас много често, цял ден даже.

Според мен си си за болничен. Не ти трябва точно сега усложнено здраве. Наблягай на топлите напитки и супа, и се консултирай с АГ какво може да приемеш за гърлото в момента. Трябва да се пресече това преди да прогресира

# 308
  • София
Лично аз бих потърсила второ мнение. Всички ходим уж при опитни лекари, като една такава изкара, че яйцеклетките ми не ставали на 30 години и ми беше намекнала за донорски материал. След смяна на клиниката се оказа, че нямам такива проблеми и замразихме 11 бластоциста, а при предните 2 опита и 25 извадени яйцеклетки го докарахме до 2 трагични ембриона.
Не се отчайвайте и предавайте при положение, че няма изразени явни проблеми. Говорете с друг лекар, направете допълнителни изследвания. Варианти има доста.

Misha, а вие в коя клиника сте сега? Много добре звучи резултата!

Jakito999999, аз си мисля дали ако се прави не инвитро или ИКСИ, а комбинация на ИКСИ с ИМСИ, дали няма да е по-добър резултата и да могат поне морфологично да ги подберат, нали ги гледат спермитата с по-голямо увеличение с този метод. Ще питам доки следващия път..

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 23:09 от Sammy_west

# 309
  • Пловдив
Добро утро! Включвам се за трети път в темата. Предстои ни започване на борбата за бебе номер 2. Чакам цикъл в края на месеца и летс гоу... 😊
Първият път успяхме със СЕТ, вторият неуспешен беше ЗЕТ. Сега с док говорим пак да е СЕТ и дано имаме успех 🙏🏻!
Мисля да си пусна ТСХ, ТАТ и МАТ. Какво друго бихте ми препоръчали да изследвам? Ще запиша час за имунолог и тя ще ми пусне и НК-клетки.
Успех на всички!

# 310
Може да допълниш и половите хормони на 3ти ден и ДХЕА, вит Д, желязо, глюкоза, ПКК.
Аз днес минах прегледа. Репродуктивната ми изписа антибиотик с оглед на това, че ме боли гърлото и каза по-добре да си взема болничен, за да не се усложни нещо. Малко се чувствам виновна, че поставям колегите си в ситуация да ме няма.

# 311
Може да допълниш и половите хормони на 3ти ден и ДХЕА, вит Д, желязо, глюкоза, ПКК.
Аз днес минах прегледа. Репродуктивната ми изписа антибиотик с оглед на това, че ме боли гърлото и каза по-добре да си взема болничен, за да не се усложни нещо. Малко се чувствам виновна, че поставям колегите си в ситуация да ме няма.

Здравето е най-важното все пак, колегите го разбират това. А и щом работиш с деца, по този начин пазиш и тях, че и техните роднини Grinning, да не пипнат това което се е проявило при теб.

# 312

Misha, а вие в коя клиника сте сега? Много добре звучи резултата!

Jakito999999, аз си мисля дали ако се прави не инвитро или ИКСИ, а комбинация на ИКСИ с ИМСИ, дали няма да е по-добър резултата и да могат поне морфологично да ги подберат, нали ги гледат спермитата с по-голямо увеличение с този метод. Ще питам доки следващия път..
Преместих се в Надежда при др. Цветков.

# 313
  • Пловдив

Половите, ПКК и глюкоза ще ги пусна като отида на преглед на 2ри ден от цикъла. Щитовидните по-рано, за да нося резултатите на прегледа. Но желязото не съм изследвала, ще пусна и него. Отскоро приемам вит Д и няма да го изследвам за момента, защото трябва да направя пауза от 10 дни, пък не ми се иска на този етап.

# 314
Здравейте!
И аз работя като учителка и имах същите  мисли. Всичко ще мине бързо и няма да отсъствате толкова много.
Преди Коледа преминах същия вирус, с болки в гърлото и ушите.
Слагах си капки отопакс в ушите и ми помогнаха.
Успех с процедурата!

Общи условия

Активация на акаунт