Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 87

• 46 055
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
Здравей,

И двете съм ги посещавала, като в момента още съм в Неовитро и съм много доволна. Във Вита не ми хареса, но пък други момичета тук споделят, че имат по-добри впечатления от редпродуктивните там. Според мен е много индивидуално и зависи от това до колко ще си допаднеш с лекаря.

# 331
Благодаря ви, момичета. Видях темата за клиника Неовито. Надявам се и ще се радвам, ако има и други мнения за Вита.

# 332
Здравейте! Тъкмо се чудех защо скоро не са ми излизали известия от темата и се оказа, че има нова и съм я пропуснала. Та идвам аз с един (глупав или не толкова) въпрос.
Попадали ли сте на безплатни шаблони тип IVF планер (или платени планери за купуване).

На английски имат и шаблони и цели планери - книги, в които да си следим хормоните, промените в тяло, килограми, лекарствата и прочее, а планерите под формата на книги дори съдържат информация за подкрепа, хранене и подобни.
Някой попадал ли е на нещо такова и използвал ли е (незадължително на български език, но да може да се доставя до България ако не е за сваляне).

Обичам да съм подредена и да си записвам и следя нещата и с предстоящата ми първа процедура се замислих, че нещо такова ще ми е пт огромна полза.

ЕДИТ: Мятам и няколко линка, за да ви покажа какво точно имам предвид

https://positivityplanners.com/products/the-ivf-positivy-planner
Или нещо по-семпло в този стил:

https://www.etsy.com/listing/691617318/ivf-planner-iui-planner-printable?ref=listings_manager_grid&epik=dj0yJnU9Zk0tV3JVeHlfNmpXNVFmYUQ1cTMzMC0yNkQ3cnBiZ3QmcD0wJm49ZmxEN0RONzFFZl9CM0hpMzg2Y1drUSZ0PUFBQUFBR1doZVBj

# 333
Здравейте в неделя ще започна инвитро пада ми се 2 ден от мц . Може ли да ми кажете как ще премине , за първи път ми е и се притеснявам .

# 334
Nia84,
Предполагам, че стимулация започват. Докторът ще прецени първо на дълъг или къс протокол и вече ще ти направи схема за приемане на таблетки/ инжекции. Ще те следи с ехограф и ще пускаш кръвни изследвания. Питай го каквото те интересува и не се притеснявай.

# 335
Здравей,аз съм пациент на Неовитро . Първия ми преглед беше с д-р Готова . Като се обадих за втори ,тя вече беше болничен и така стигнах до д-р Стойчева. Много я харесвам( а не е като да не съм обиколила много гинеколози последните 2 г) Изчерпателна,много внимателна ,не бърза ,не претупва и с чувство за хумор. Направихме 4 инсеминации и скоро ни престой 1 опит ин витро. Препоръчвам клиниката. Всички,работещи в нея са  отзивчиви и има лично отношение,не си на конвейр.
Здравейте. Нова съм в темата. Искам да се преместя от настоящата си клиника. Чудя се дали тук има пациентки на клиника "Вита". Не намирам тема за нея. Дали има някой, който е посещавал инвитро клиниката в болница "Вита" или "Неовитро"? Ще се радвам да чуя мнението ви.
Успех на всички през новата година! Дано най-сетне видим двете чертички!

# 336
Запис и от мен. Предстои ни втори опит, все още не знам кога, но ще следя темата.

# 337
Здравейте, момичета. Не знам дали въпроса ми е за тази тема, след хистероскопия колко време сте имали кървене? При мен не е зацапване с кафява кръв, ами си е леко кървене с ярко червена кръв. Вчера се чух с доктора и той каза, че не е притеснително и това е от захващането на шииката, но аз пак се притеснявам…

# 338
Здравейте! Излязоха ми резултатите за хламидия IgM и съм притеснена.
Резултат 9.55
Отрицателен <9
Сива зона 9-11
Положителен <11
Някой може ли да помогне

# 339
Здравейте, репродуктивната ми беше казала за изследане на хламидия е най-достоверно да се прави с вагинален секрет, не кръвни, най-добре се обърнете към АГ да вземат проба.

Резултат 9.55
Отрицателен <9
Сива зона 9-11
Положителен <11
Някой може ли да помогне

# 340
Резултат 9.55
Отрицателен <9
Сива зона 9-11
Положителен <11
Някой може ли да помогне
Това се води съмнителен резултат (сива зона) ,най-добре е да пуснете още веднъж или направете PCR тест.

# 341
Ще пусна в понеделник, в стимулация съм и съм много притеснена за фоликулите.
Също така при първата стимулация извадихме много фоликули и Я, с тази ще е наполовина и не знам на какво се дължи това

# 342
Също така при първата стимулация извадихме много фоликули и Я, с тази ще е наполовина и не знам на какво се дължи това
Ппц не е важно да са много ,а да са качествени, така че това може да е по-добрият вариант за вас и вашите бъдещи ембриончета. Успех Ви желая 😊

# 343
Здравейте! Тъкмо се чудех защо скоро не са ми излизали известия от темата и се оказа, че има нова и съм я пропуснала. Та идвам аз с един (глупав или не толкова) въпрос.
Попадали ли сте на безплатни шаблони тип IVF планер (или платени планери за купуване).

На английски имат и шаблони и цели планери - книги, в които да си следим хормоните, промените в тяло, килограми, лекарствата и прочее, а планерите под формата на книги дори съдържат информация за подкрепа, хранене и подобни.
Някой попадал ли е на нещо такова и използвал ли е (незадължително на български език, но да може да се доставя до България ако не е за сваляне).

Обичам да съм подредена и да си записвам и следя нещата и с предстоящата ми първа процедура се замислих, че нещо такова ще ми е пт огромна полза.

ЕДИТ: Мятам и няколко линка, за да ви покажа какво точно имам предвид

https://positivityplanners.com/products/the-ivf-positivy-planner
Или нещо по-семпло в този стил:

https://www.etsy.com/listing/691617318/ivf-planner-iui-planner-printable?ref=listings_manager_grid&epik=dj0yJnU9Zk0tV3JVeHlfNmpXNVFmYUQ1cTMzMC0yNkQ3cnBiZ3QmcD0wJm49ZmxEN0RONzFFZl9CM0hpMzg2Y1drUSZ0PUFBQUFBR1doZVBj

Много добре сте го планирали, че всеки лекар си е с неговите изисквания и мен лично много пъти  са ме обърквали, та и до спорове какво са казали сме стигали.
Пишете ако намерите нещо подходящо.

# 344
Разбирам, просто от 23 фоликула имах 23 качествени Я и за това се притесних сега.
Благодаря ви! Дай Боже всички да се похвалим скоро 🍀❤
Ппц не е важно да са много ,а да са качествени, така че това може да е по-добрият вариант за вас и вашите бъдещи ембриончета. Успех Ви желая 😊

Общи условия

Активация на акаунт