Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 87

• 45 172
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета,от вчера съм на гонал 150 единици,първа стимулация ми е. Дали ще мога деня след пункцията да ходя на работа? Свързана е със стоене на крак.
Аз до сега съм имала 2 пункции и двата пъти на следващия ден си бях на работа и не съм имала проблеми. Но работата ми е на бюро, а шефовете и колегите много разбрани и винаги мога да си тръгна без проблем.
Щом работата ти е на крак, по-добре да планираш болничен, защото не се знае как ще си. В препоръките на моята клиника изрично пише без натоварване след пункция.

# 496
Ъпдейтвам си предния коментар.

Аз съм в Бахчеджи, Турция. В четвъртък предстои пункция. Попитах специално за след пункцията, съветът е да се почива. Повече лежане, по-малко движение. Без вдигане на тежко. Без сериозни движени изцяло. Дори лекарят препоръча да не летя за България същия ден, а на следващия.

Тези препоръки ги дават, защото имат притеснения за усукване на яйчниците.

Това е от мен за сега, след четвъртък мога да дам още информация как е минала при мен процедурата и как се чувствам Simple Smile

Здравейте момичета,от вчера съм на гонал 150 единици,първа стимулация ми е. Дали ще мога деня след пункцията да ходя на работа? Свързана е със стоене на крак.

# 497
Здравейте, днес започнах по дълъг протокол и ми биха блокираща инжекция на 16ден от цикъла, а си мислех че ще е по към 20 -21 ден. Има ли някоя, на която са и били на 16ден?
Успех на всички! ❤️

# 498
При мен май беше на 17 ден, явно се случва, те си знаят Simple Smile

# 499
Здравейте , пия дровелис за задържан фоликул , но от 2 дена имам болки в гърдите и сякаш ще ми дойде всеки миг , а имам още 13 дена до цикъла . Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем , още съм на 15 хапче .

# 500
Здравейте момичета,днес ми е 5 ден от стимулация. Естрадиола ми е 2800 и имам неприятна тежест и болки. Бях на преглед тръгнали са 15 фоликула. Нормално ли е да усещам чак такава тежест на 5 ден? От утре ще започна и със задържаща инжекция .

# 501
2800 в каква единица??? Аз с Ng влязох на пункция на 12 ден.
Здравейте момичета,днес ми е 5 ден от стимулация. Естрадиола ми е 2800 и имам неприятна тежест и болки. Бях на преглед тръгнали са 15 фоликула. Нормално ли е да усещам чак такава тежест на 5 ден? От утре ще започна и със задържаща инжекция .

# 502
Здравейте , пия дровелис за задържан фоликул , но от 2 дена имам болки в гърдите и сякаш ще ми дойде всеки миг , а имам още 13 дена до цикъла . Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем , още съм на 15 хапче .
Здравейте! Аз всеки път, докато пия противозачатъчни заради задържан фоликул, имам такива симптоми все едно ще ми дойде, спазми е корема, понякога и зацапване.

# 503

# 504
Здравейте! Аз всеки път, докато пия противозачатъчни заради задържан фоликул, имам такива симптоми все едно ще ми дойде, спазми е корема, понякога и зацапване.

Благодаря , понеже не съм пила с години и не знаех 😘

# 505

Това е при мен на 7 ден....33 яйцеклетки извадиха...в деня на пункцията едва стъпвах , че като се друснех малко и ми идеше да си оскубя косата..  Усещах голяма тежест и дори внимах как сядам ..  винаги плавно, защото болеше. Но след пункцията ми олекна...Не се притеснявай ...нормално е !

# 506
Здравейте, дами!
Включвам се в темата. Тази година правихме първо инвитро  със Заповед от фонда. С мъжки фактор сме, а на мен ми пуснаха само хормони, микробиология и цитонамазка. Стимулацията, пункцията и трансфера някак си ми станаха "третупани" както се казва. Странното, че че чета във групите тук за ембриомите и качеството им, 3АА, 2ВС и т.н., на мен такова нещо не ми е казвано, дори не знам какво означават. По време на стимулацията имах само 1 преглед и ми беше определена дата за пункция. В деня на пункцията имах 5 бр. фоликули, 4бр. извадиха и лекарката ми каза, че е имало и 4 бр. яйцеклетки. След 3 дни на трансфера ембриоложката ми каза, че са извадени 3 бр. яйцеклетки и ми върнаха 2бр. с краен резултат - отрицателен тест.
Въпроса ми е на вас не ви ли се струва, че от фонда само се тичат парички а успеваемостта е минимална, за сметка на нечие нещастие?
И другият ми въпрос е колко парички излиза едно инвитро със стимулиране без финансиране от фонда и към коя клиника бихме ми препоръчали да опитам. До сега бях в Щерев.
Благодаря на всички отзовали се!

# 507
Пуснаха ли ви за тромбофилия, нк клетки кариотип на двама ви ?

# 508
Пуснаха ли ви за тромбофилия, нк клетки кариотип на двама ви ?

Фибриноген ми е изследвн и  INK и след трансфера ми изписаха Акард

Някак си смятам, че не се правят всички изследвания преди процедурата....

# 509
Много ми е интересно как само 1 преглед сте има ли , моя лекар ме вика през ден и постоянно пускам кръвни и следене .

Общи условия

Активация на акаунт