Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 87

• 43 944
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Аз я правя в клиниката, в която правя процедури. Не нося нищо, в цената са си включени разтворите.

# 646
Аз, по същия начин като Пълнолуне. Само, че аз си носех разтвора и им го оставих после. Сега, като се запиша, ще питам дали мога да си го ползвам пак или трябва да им нося нов.

# 647
Аз, по същия начин като Пълнолуне. Само, че аз си носех разтвора и им го оставих после. Сега, като се запиша, ще питам дали мога да си го ползвам пак или трябва да им нося нов.

Аз правих вливка Интралипид наскоро, на мен ми върнаха остатъка, но ми казаха, че не може да се ползва втори път и го изхвърлих.

# 648
Ами понеже аз имах същите мисли, че един път отворен не може да се ползва повече. Директно си питах сестрата и тя каза, че можело. Сега може ли или не може, да си сверят версиите Sweat SmileSweat Smile
Мисълта на въпроса ми - дали може да си го ползвам пак - беше, дали не са го изразходвали вече Smiley , не, че имам против, ма да знам дали да нося.

# 649
При мен интралипид вливане за първи път беше преди трансфер и след положителен тест още два пъти. Днес ми се обадиха че предстои трето вливане през март. Високи са ми НК клетките, малко се притесних. Взимат ми кръв за НК клетки и след това ми правят вливане. Казват, че е за доброто на бебето.

# 650
Здравейте , някой със сходни резултати да има , лекаря каза обезателно вливка ще правим .

# 651
При мен интралипид вливане за първи път беше преди трансфер и след положителен тест още два пъти. Днес ми се обадиха че предстои трето вливане през март. Високи са ми НК клетките, малко се притесних. Взимат ми кръв за НК клетки и след това ми правят вливане. Казват, че е за доброто на бебето.

И на мен ми назначиха същата схема - веднъж преди трансфер и при установена химична бременност още два пъти през определен период. Аз все още броя дните до теста Simple Smile

The Black Dog, може би в различните клиники версиите са различни за това може ли или не да се ползва повторно. Поне не е толкова скъп този Интралипид, та и да е можело да го ползвам, няма да ме е яд (много), че съм го изхвърлила. Пък ако е положителен теста и има причина за втора и трета вливка, с радост ще си го купя отново Grinning

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 15:34 от KanelaKanela

# 652
KKanelaKanela , стискам ти палци да ти е положителен теста Flowers Four Leaf Clover

Явно и трите сме на една схема с вливките. Мен това малко ме обърква "след установяване на химична бременност", това значи, че след положителен резултат веднага ли трябва да си направиш вливка? Логично е, но гледам, че от това което е качила Калинка, което е по-подробно от схемата, която имам, пише от 2 до 4 дни.
Не знам, аз нямам възможност да отида преди понеделник, а положителният ми тест е от 19-ти и почвам много да се притеснявам.

# 653
Здравейте , някой със сходни резултати да има , лекаря каза обезателно вливка ще правим .
Моите дори са по- високи. Това ми е преди последната вливка. Сега тая последната не я знам в какво стойности е, но пак е висока.

# 654
Аз се чудя въобще дали да ги правя малко се притеснявам , че май след това си предразположен към вируси , а при мен няма много голямо изменение при граница 13 , моите са 25 . И съм доста объркана защото много доктори отричат имунологията.

# 655
Kalinka92 аз реших да правя вливките, защото след 2 неуспешни трансфера и на ръце да ми бяха казали да ходя, сигурно щях да се науча. Дали тези вливки са помогнали за положителния резултата, не мога да кажа вече. Аз бях правила в друга лаборатория изследването и референтните стойности бяха други, но при горна граница 12, при мен беше 13. Моят доктор също като му показах резултатите, не беше много възторжен тип "ето това е бил проблемът до сега", но не ми е казвал да не правя вливки. Иначе, относно податливостта на вируси и на мен това ми беше опасението, но проблеми не съм имала.
Според мене, вземи решение, което ще те направи спокойна.

# 656
Kalinka92 аз реших да правя вливките, защото след 2 неуспешни трансфера и на ръце да ми бяха казали да ходя, сигурно щях да се науча. Дали тези вливки са помогнали за положителния резултата, не мога да кажа вече. Аз бях правила в друга лаборатория изследването и референтните стойности бяха други, но при горна граница 12, при мен беше 13. Моят доктор също като му показах резултатите, не беше много възторжен тип "ето това е бил проблемът до сега", но не ми е казвал да не правя вливки. Иначе, относно податливостта на вируси и на мен това ми беше опасението, но проблеми не съм имала.

Благодаря много ! Аз също съм готова на всичко така че най - вероятно ще ги направя другия месец . Доста момичета са ги правили така че няма опасения май май.

# 657

Благодаря много ! Аз също съм готова на всичко така че най - вероятно ще ги направя другия месец . Доста момичета са ги правили така че няма опасения май май.
И аз не съм се разболявала, да чукна на дърво. Единствено веднъж имах само главоболие,но не беше след вливката. Като цяло гледам да се пазя и да не се събирам с много хора и то в домашни условия. Каквото трябва ще правим, щом това в цената да си гушнем бебетата.

# 658
Може ли да ми кажете нк клетките за аборти ли се изследват , за първи път пуснах , но забравих да попитам понеже пуснахме и за тромбофилия кариотипове и др. Неща .

# 659
Nia84
Доколкото знам, при високи НК клетки, в началото имало вероятност организмът да отхвърли плода. Не съм много запозната. Нека по- запознатите да кажат дали е така

Общи условия

Активация на акаунт