За голямата възрастова разлика между мъж и жена

• 30 017
  • 489
  •   1
Отговори
# 90
Да се върнем на разликата във възрастта. Лично за мен 10-15 години е приемливо. Възможно е да харесам и мъж, с когото имам по-голяма разлика, но няма да се втурна да градя връзка с него. Ако авторката още чете, нека помисли върху това. Не е нужно да се обвързваш с всеки, който те привлича.

# 91
  • София
Кънтри, тази сродна душа е на 20. Явно той на 50 още не е достатъчно пораснал. За една жена, независимо от възрастта й, е жалко да се занимава с недорасляци, независимо на колко са пък те.

За мен до 10 г разлика е приемлива. Всичко останало е вече различно поколение.
Между първото и последното ми дете има 24 г разлика. Не си представям какво общо може да имат хора с разлика, при която единият в момента е завършил магистратура, работи, има свое семейство, води поне от няколко години редовен полов живот и т.н., а другият още яде пасирана храна, учи се да говори и пълни памперса.

# 92
Кой сценарий е възможен? Че дърт пергиш е омаял, младо и невинно момиче, представяйки се за голямата любов? Предначертал пред нея, едно невероятно бъдеще. Ай стига.

# 93
Напълно възможен. Естествено ако реториката отразява светогледа ви, нормално е да виждате такава възможна ситуация в подобни крайно цинични краски. Всеки има право на мнение, както и всеки има право на щастие.

# 94
  • София
Ако авторката летеше от щастие, нямаше да се допитва до непознати.

# 95
Ако авторката не летеше от щастие, нямаше да се занимава с въпросния, а щеше да си прави секс по купончета с наборите си. Със сигурност има двайсетгодишни, които са й навити.

Темата я е пуснала, предполагам защото в ежедневието и обкръжението си се е сблъскала с това, с което масово се сблъсква и в темата, и търси валидиране на връзката си, понеже обществото я принуждава да се съмнява.

Аз си го казах и в първото ми мнение по темата. Ако има съмнения - нейни си, лични, а не на стринка й, или на форумката Х., тогава да не се занимава изобщо, защото не би било честно спрямо двамата.

# 96
Ако авторката не летеше от щастие, нямаше да се занимава с въпросния, а щеше да си прави секс по купончета с наборите си. Със сигурност има двайсетгодишни, които са й навити.

Темата я е пуснала, предполагам защото в ежедневието и обкръжението си се е сблъскала с това, с което масово се сблъсква и в темата, и търси валидиране на връзката си, понеже обществото я принуждава да се съмнява.

Аз си го казах и в първото ми мнение по темата. Ако има съмнения - нейни си, лични, а не на стринка й, или на форумката Х., тогава да не се занимава изобщо, защото не би било честно спрямо двамата.
Да, прав сте. Аз летя от щастие колкото и да се струва на някои хора нещо не възможно заради голямата ни разлика. Той е треньор на баскетболен отбор, добре образован и динамичен, обича да пътува тоест за сега самата разлика не се усеща. Пуснах тази тема, защото исках да видя как биха реагирали външните хора, защото както казах той обича да пътува и иска да бъде с мен през цялото време. И не всичко е пари освен , че уча и работя изкарвам си достатъчно пари , просто си го обичам . А какво би станало след 20 или 30 години никой не може да предвиди, може моя живот да е по-кратък от неговия .

# 97
  • Далечният изток
Щом всичко е толкова прекрасно, защо те интересува какво мислят хората?

# 98
Ние въобще не подлагаме на съмнение летенето от щастие и силна ти любов. А че си малка, наивна и лесно манипулируема от добре отракан, зрял мъж с богат опит с жени. Това с брака може би е твоя идея, защото треньор, който задява момиченца не попада баш в типажа на "ей сега ще предложа брак". Изживей си тръпката и ползвай котрацепция!

# 99
  • Melmak
Не разбирам тогава защо е тази тема? Всичко е чудесно и прекрасно, пък как реагират хората? Ами какво ти пука? Мен не ме интересува как реагират хората, а какво ще се случи за напред, как ще живеем, ще се разбираме ли, какви виждания ще имаме.

# 100
Ние въобще не подлагаме на съмнение летенето от щастие и силна ти любов. А че си малка, наивна и лесно манипулируема от добре отракан, зрял мъж с богат опит с жени. Това с брака може би е твоя идея, защото треньор, който задява момиченца не попада баш в типажа на "ей сега ще предложа брак". Изживей си тръпката и ползвай котрацепция!
Заедно сме от една година , а идеята за брак не беше моя , а негова. Приех предложението му, но все пак исках да видя мнението на външни хора, които не ни познават как биха реагирали при такава ситуация.

# 101
Родителите ви знаят ли за връзката ви?
Не бих си мислила за брак без всички страни поне да са се запознали.
Не си представям твоите да примират за сватба с набор.

Изобщо помисли си добре дали наистина искаш официално обвързване.
Ако искаш деца- темата също трябва да я засегнете бързо, защото семейството на Фивър е супер, но голямо изключение. На 50 на болшинството им се ходи по света или лежи на дивана или двете, а не им се занимава със зъби, памперси, сополи и тръшкане. Някои спекулират и до 5 години за внуци.

Въобще, ако темата наистина е истинска си свали очилата и се огледай с трезв и бистър поглед в ситуацията.

# 102
  • Далечният изток
Семейството на Фивър защо да е изключение?! Тя е с мъжа си от 30 години, когато са били и двамата на по 20 и няколко.

# 103
Родителите ви знаят ли за връзката ви?
Не бих си мислила за брак без всички страни поне да са се запознали.
Не си представям твоите да примират за сватба с набор.

Изобщо помисли си добре дали наистина искаш официално обвързване.
Ако искаш деца- темата също трябва да я засегнете бързо, защото семейството на Фивър е супер, но голямо изключение. На 50 на болшинството им се ходи по света или лежи на дивана или двете, а не им се занимава със зъби, памперси, сополи и тръшкане. Някои спекулират и до 5 години за внуци.

Въобще, ако темата наистина е истинска си свали очилата и се огледай с трезв и бистър поглед в ситуацията.
Да, обсъждали сме всички възможни теми както и за деца. Не планираме дете, но ако се случи да имаме не е проблем и за двамата ни, той много обича децата и казва , че би се радвал да има дете, но сме наясно че след един момент , може би ще се наложи аз сама да гледам детето. Относно родителите ми вече знаят за нашата връзка , но им беше доста трудно да го възприемат.

# 104
Авторката, ако ти е добре с този човек, няма никакво значение какво казват хората – тук или навън.
Предразсъдъци винаги ще има. И никой не може да е в обувките на друг.
Повече увереност в себе си и по-малко влияние от чуждо мнение.

Общи условия

Активация на акаунт