За голямата възрастова разлика между мъж и жена

• 30 057
  • 489
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм на 37, моя е на 33. Косата му започна да побелява, скоро ще го сменям за  нещо по-младо.

..жените в повечето случаи, остаряват по-рано, и са с много повече болести!
Да, обаче мъжете живеят по- малко.

# 316
  • Paris, France
Аз съм на 37, моя е на 33. Косата му започна да побелява, скоро ще го сменям за  нещо по-младо.

Ха-ха, и аз да съм с толкова възрастна, и на мен сигурно ще ми побелее косата(ако остане).., жени с малки и инфантилни пикльовци, некадърни да си намерят нормална жена с поне 2-4 години по-млада, след 47+ остават вечно търсещи и самотни,  ..жените в повечето случаи, остаряват по-рано, и са с много повече болести!

За по-ранното остаряване не съм много съгласна. Във Франция има 60 и 70 годишни жени, които чупят вратове. Има и много елегантни, слаби мъже, които на 60г са си с цялата коса на главата и изглеждат по-добре от българските полицаи, които би трябвало да изглеждат атлетично, ама не би. Българските мъже остаряват много зле. Турците и те. Гърци и италианци виждам прилични.

Броят на младите жени в България намалява и е нормално трудно да се намират и да са много взискателни.

Прав си, че е по-добре мъжът да е с 2-4г по-възрастен. Добре е и майка му да го е родила на 50г, та като се зажени на 45г, хм, да няма наоколо свекърва. Моят е с 2г по-стар от мене и на 55г има 2 бели косъма. Аз имам поне 202 ..... хиляди бели косъма. Къносвам се и така. Повечето ми връстници и връстници на мъжа ми не ме привличат. Ако остана сама, ще си бройкам с 30 годишни мъже, както правят приятелките ми.

Болести, болести. За болести си има болници и социални грижи, както и старчески домове, домове за палиативни грижи и хосписи. Повече жени гледат болните си мъже, отколкото обратното. Забелязах го на 4 годинки и даже питах баба ми защо е така. Умирали били по-млади мъжете. Хм, че аз ги виждах стари като мумии. А, по-млади от жените си умирали. "Ами тогава ще си намеря по-млад от мене, та да съм умряла като се разболее" и казах.

А мъжете, които ходят със стари жени нито са малки пикльовци, нито са инфантилни. Те искат секс и/или съвместен живот без жената да иска това онова и най-вече бебета и бракове. Също, със старата по-лесно могат да се разделят и без драми. Тя обикновено си има жилище, кариера, деца, кинти и ...... някой друг младок.

# 317
Това е ,ще сменяме мъжете с по- млади.
Те моите набори изглеждат дедовци.

# 318
  • SF
Мисля, че точно в България мъжете остаряват по-грозно и по-бързо от жените. И без това не са много високи и стройни, а възрастта им разказва играта. Нашишкавяват и оплешивяват още преди да остареят. До тях може да се движи връстничка, но е с боядисана коса, токчета, хубава чанта, грим. Чичакът си е натюр тлъст и с лъсната глава.

# 319
Мисля, че точно в България мъжете остаряват по-грозно и по-бързо от жените. И без това не са много високи и стройни, а възрастта им разказва играта. Нашишкавяват и оплешивяват още преди да остареят. До тях може да се движи връстничка, но е с боядисана коса, токчета, хубава чанта, грим. Чичакът си е натюр тлъст и с лъсната глава.

Това малко ми мяза на сравняване на круши с ябълки - за него физически параметри (нисък, шишкав, плешив), а за нея други (боядисана коса, токчета, грим, чанта)...  А не може ли и той да е с хубави дрехи и обувки, а тя да е дебела и набръчкана въпреки грима?

# 320
  • София
Наистина мъжете моя възраст в БГ са зле. Дори и слаби и високи, вече са сбръчкани, потиснати, абе с още 10 г отгоре на вид.

# 321
Добре се изказахте, но аз имам различна гледна точка - това как изглежда мъж/ жена до голяма степен зависи и от човека до него.

# 322
  • София
В съвсем близкото си обкръжение имам два примера на дългосорчини отношения на млади жени с по-възрастни мъже - разлика 15+.
Развиха се по учебник, завърши грозно, но освобождаващо за жените и децата им.
Сега са се ориентирали към набори и въобще живеят един много по-разбран живот.

# 323
Имам няколко примера около мен, само че с 15 години разлика. Нещата се развиха бързо, направиха по две деца, но и отношенията им приключиха бързо и грозно. Имам и още един пример на една моя позната. От 20 годишна  се хвана с 25 години по-възрастен от нея. Над 10 години му беше любовница. Той се разведе и живеят вече заедно, но пък тя ще остане без дете, защото той вече е на възраст ,около 60 г., и не иска, а и има свои. Виждам, че е свикнала с него, но не е щастлива, а много се радва на децата ми, като ме види с тях.
Друг пример за който се сещам е Брус Уилис и младата му съпруга. Имат 23 години разлика, две малки деца. Сега той е почти на 67г. с деменция и на нея и е много трудно, гледах нейно видео. Не мога да разбера толкова голяма разлика. Ние с моят мъж сме набори.

# 324
Какво биха могли да направят мъжете, че да не са плешиви? И по какъв начин това е съпоставимо със затлъстяването? За "чичаците" не ми се коментира.

# 325
Какво биха могли да направят мъжете, че да не са плешиви? И по какъв начин това е съпоставимо със затлъстяването? За "чичаците" не ми се коментира.

Могат да се стрижат редовно гола глава. Така няма да си личи, че са плешиви.

# 326
  • София
То точно това е въпросът, че белезите на старостта си ги има, и за някои няма много какво да се направи. Голата глава подобрява положението донякъде, но не може да се сравнява с коса. Та това, че годините са просто цифра, са просто приказки.

# 327
  • пустинята Гоби
Хич не личи, че един мъж е плешив, ако е с гола глава, направо се е замаскирал отвсякъде.

# 328
И коса да има и дори да не е побеляла пак си личат годините.

# 329
Нямал коса... Може да ходи с каска, да си татуира коса,  може да си сложи силикон и да мяза на извънземен, а може даже и да си завре главата "отзад", ако там има някой косъм повече.
Опции колкото щеш. Ефект нула.

Общи условия

Активация на акаунт