За голямата възрастова разлика между мъж и жена

• 30 029
  • 489
  •   1
Отговори
# 375
Къните не ги харесвам хич.
Ориенталско ми е и винаги. А мъже с къна мале мила.
Ген е побеляването.
Жена със сиви коси не ми е стилна.
Мъж да, много им ходи.

# 376
Всеки си носи гените, няма бягане. Моят баща почна да оплешивява на 60+ години. Познавам много мъже, които преди 30г започна да им пада косата.
Аз лично от двете бременности получих бонус бели коси. Не харесвам бели коси, но сме и 21 век. Варианти много. Честно казано ме дразни това залитане до крайност с маскирането на възрастта. Има разлика между поддържането на красив външен вид и това да се обезобразиш, въобразявайки си, че си върнал свежестта от младостта.
Сега сме в ерата на пластмасовите жени/мъже, които след 30те си години започват за изгледат напълно еднакви.

# 377
Моят приятел е на 36 и вече има тук таме бели коси.
Баща ми до към 55 нямаше бяло, после рязко побеля, но имаше много гъста коса.

Дядо пък (Баща му) е оплешивял рано

# 378
При мъжете е въпрос на ген и няма какво да се направи.Жените ще се поддържаме с бои колкото можем.

# 379
  • SF
Има много такива хора. До към 50, може и малко отгоре, са по-привлекателни и по-добре изглеждащи от някои 30-годишни. След това нещата много рязко започват да си идват на мястото - по-мазни коремчета, паласки, косата бързо, сякаш за месеци побелява, петна по ръцете, ама така, някак по спешност, за един сезон се появяват. И от лекар съм чувала, че някои хора дълго държат фронта като здравен статус, но след едни години започват да проявяват всичко, което си носят по наследство. Има и много хора, които си остаряват от млади, но бавно и постепенно, без шокови изменения. Нищо не може да се направи. Може само леко да се поправи, позамаже. Аз приветствам такива поддръжки - гримче, подходящ панталон, който прикрива, цвят на косата. Това е за жените. Мъжете също си имат своите трикове, но тумбак, който започва от шията, няма много варианти да се замаскира, освен ако не се облече с бъчва.

# 380
Всяка възраст си има особености. Хубави и лоши страни. Естествено е. Не е необходимо на 50 да се стараеш да изглеждаш като на 30, за да бъдеш привлекателен.

# 381
Днес видях един отколешен познат с нова булка и бенце в количка. Той е около 52+. Тя изглеждаше много добре и доста млада.
Той си е боядисал косата и веждите. Бе облечен младежки със спортни дрехи, които никога не е носил преди. Дори и в младежките години бе по-скоро отпуснат, отколкото спортен тип. Уж всичко наред, но изглеждаше нелепо.
Честно зачудих се на тази жена.
На него не толкова - в момента е в подем и се чувства млад, тъмновлас, отново татко убедена съм, че е живнал. Нямам представа до кога и с цената на каква енергия. Интересно ми е след 10 години, когато тя ще е все така млада жена, а той преди бе състарен, камо ли на 60+.
Не ме разбирайте грешно - дано са щастливи! Но не я разбирам тази работа да си вземеш мъж с 15-20 години отгоре.

# 382
Зависи от потребностите на дадения човек. Не се наемам да определям кое е нормално, но щом се среща (не чак толкова рядко), вероятно не е и ненормално. За мен 10-15 години разлика е приемлива.
Възприемам по-възрастния мъж като сериозен и улегнал, което лично за мен е привлекателно. Не си падам по забавленията в общоприетия смисъл - купони, пътувания, спорт и изобщо колективни занимания. Уютното, комфортното и "скучното" са моите неща.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 14:59 от bell_87

# 383
  • Paris, France
Но не я разбирам тази работа да си вземеш мъж с 15-20 години отгоре.

Любов се казва.

Като млада съзнателно не исках да се обвързвам с много по-стар, обаче опитът ми сочи,че гаранция - Франция и затова вече не пресмятам. Баща ми е с 8 години по-стар от майка ми и не се е получило, но сега е женен за още по-млада. Голямата любов на майка ми беше мъж, който беше с 14г по-стар от нея. Изживяха я и бяха заедно до смъртта му.

Първата ми любов се разболя на 33г и почина на 36г, та остави сирак на няма и 4г. Беше висок, слаб, с широки рамене, танцуваше като Майкъл Джексън и всичките му баби и дядовци без една живяха до 95+ години. Жена му точно това не е могла да го предвиди.

За мене е тъпо да се загърби любов, удоволствие и щастие за някакви химерни възможности. Ако съм щастлива с човека не бих гледала възраст, особено ако е способен да осигури финансово и имотно.

# 384
Едно е разлика 8, друго е 28 години. И едно е жена на 40 с 55-годишен, друго е момиче на 15 с 30-годишен. Аз си падах по 35-40-годишни в една фаза в ранните ми 20, която отмина. Сега аз вървя към 30 и ми стават все по-непривлекателни тези мъже, вече близо 50-годишни. Чудя се дали на 50 ще ме привличат наборите ми? Започвам много да се съмнявам.

# 385
  • Paris, France
Mandy Bo, със сигурност няма да те привличат връстниците ти. Аз също си падах по 30г на 15г, но на 28г повечето 40г ми се виждаха бляк и скучни. 

15 годишната има какво да научи от 30 годишния, а и той е мъж в разцвета си и с ресурси. Те и двамата са в разцвета си. 40 годишната е близо до половия пик, който е към 35г и едва ли ще се заинтересува от 55 годишен износен ако той е average Joe. На 40г ми харесваха 25-30г мъже, тук там някой 35 годишен.

# 386
А минавал ли ти е през главата въпросът дали ти ще ги привличаш?

# 387
  • SF
На мене такива въпроси не ми минават през главата. Нито ме интересува на 90 дали ще ги привличам, нито на 70, нито на 50.
На тебе такива въпроси ли ти минават през главата??? Ако е така... изглежда ми тъжно. Помисли какво ще правиш на Нова година, нещо по темата да спасим делфините, ледниковите шапки, ще има ли нашествие на калинки и през следващото лято, с каяк или с кану да обиколиш остров Лимнос в Гърция.... Знаеш ли за още колко глупости може да си помислиш, без да се взираш в бъдещето и да гадаеш кого ще привлечеш. Все някой ще има и изчанчен вкус и ще му се сториш привлекателен. Или привлекателна. Или ще се постараеш да изглеждат привлекателен или привлекателна за този, когото пък ти си харесваш. Успех и честита Коледа!

# 388
  • Paris, France
А минавал ли ти е през главата въпросът дали ти ще ги привличаш?

Не. Все пак съм женена 🌞, а и да не бях, имах деца.  Ако не привличам мъж, той едва ли ще тръгне да ме заговаря и сваля. Повечето 25 и 30г мъже тук не отказват на 40, че и 50г. Малко жени имат време и желание за секс, а младите жени хич, но си и знаят цената.

За секс и връзка възрастта на жената не е проблем в Европа. Вече за брак и деца е (доста) различно.

# 389
  • Пловдив
Аз между другото съм съгласна с Nevena Virolan , че има много по-млади мъже, които харесват 35-45 годишни жени. За секс, не говорим за връзки, бракове, деца. Но за един секс - получавала съм предложения от привлекателни по-млади с 15 години мъже. Пък аз не съм точно мис или мисис свят.

Интересно - от наборите по-малко предложения има.

Общи условия

Активация на акаунт