Домакини 88 / Да посрещнем по-добра, ползотворна и щастлива година

• 45 074
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
На работа съм аз. Нямам идея какво да готвя за вечеря. За мен имам супа от лапад.

# 646
Добър ден! Работя, после пазар и смятам една червена леща да сготвя.

# 647
Някой има ли инфо за Лейди?

# 648
  • София
Някой има ли инфо за Лейди?
Не и се тревожа.
Виждам, че харесва постовете ми , но не пише.
Надявам се да са добре всички у тях.
Ние пътуваме за село.

# 649
  • при късмета
Калинчето и аз я мисля, лайква постове, но не пише. Надявам се утре да се появи, Тодоров ден е май.
Искам да изкажа безкрайни благодарности на Валето. Напипах си бучка на гърдата и там, където ходя щяха да ми запишат час в понеделник, един Господ знае за кога. Чрез нея стана от днес за днес, изпрати ме при много любезни и обръщащи внимание. Оказа се поредната киста, даже вече е пунктирана, да не го мисля. Сега само резултати от микробиологията чакам, но докторката каза, че не очаква лоши изненади. Дано. Та пак да ѝ благодаря, иначе щях да се тормозя не знам колко време. Hug

# 650
Изобщо не ме изненадва Валето! Приятелите са за това.
 Макич, радвам се,че бързо се е решило всичко и по този начин.

# 651
ма ко ще бъде наред микробиологията!

Сагата с кашлицата на дребното има вече диагноза, след две седмици с диагноза алергия днес отново посетихме личната настоявах за снимка тя добави и УНГ,  но след като в 16 ч не намерих УНГ направих снимка и има резултат - пневмония. Сега вече ще я лекуваме, без температура само с кашица и то горе на трахеята... Днес го е заболяла и главата.

# 652
Ма Ко, радвам се за добрите и бързи резултати.
Джейми, сигурна ли си в разчитането на снимката? И щерката след снимка се обзаведе с диагноза пневмония. Потърсих второ мнение от УНГ, който въобще не се трогна от снимката. Изписа сироп Димекс и два вида капки за очи, които да слаган в носа. Опитът ми е отпреди 17 години.

# 653
  • при късмета
Джейми, бързо да се оправя детето

# 654
Не спира да кашли и за секунда. От 19 февруари е така вече месец, малко се пооправи и пак нито от противоалергични нито от  медрол се повлия, пак искаше да му слага урбзон... Твърдеше  как без температура пневмония, защото настоявах за снимка двама лекари не чуха нищо на слушалка днес.

# 655
Честит да е Тод! Да има здраве, щастие и да ядосва майка си ( от време на време), за да я държи в кондиция!

Джейми, бързо да мине на момчето!

# 656
Честит Тодоров ден!Здрави да са имениците!
  Джейми, това звучи стряскащо.Да се оправя момчето!
   Бяхме забравили лануеали да поизчистим двора, но синът се уговорил да ходи да гледа кола и ние с баща му ходихме с него.А следобед големите и най-малкото ще дойдат на барбекю,та едната част на двора остана за утре.
   Младши си купи нова кола, ходихме да се возим,сега малко прилегнах.Стбирам сили,че след час-два ще дойде малката фурия и ще ми спре тока!

# 657
  • при късмета
Да си носи името със здраве Тод, да са здрави и усмихнати всички покрай него!

# 658
  • София
Честит имен ден на Тодор, Лейди!
Здраве за него и всички ви!

Ма Ко, много се радвам, че всичко и наред при теб и че успяхме да се организираме бързо.🥰

Джейми, да минава бързо на детето!

# 659

Честит празник Ladybird_

Благодаря ви момичета!
За тези, които не са видели новите ми придобивки

Общи условия

Активация на акаунт