💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 832
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 180
Една бърза анкета.
Кой искате да отпадне?
Мишо, Мастагарков или Рълев?

От тези тримата май искам Мишо да отпадне въпреки че много го харесвам иначе.
Рълев

# 181
Една бърза анкета.
Кой искате да отпадне?

Рълев, просто другите двама харесвам повече. А и Рълев и Виолета ми е в повече.

# 182
  • SF
Леле, Мастагарков!!! Добре, че си хубав! Иначе не знам какво щеше да ядеш!

На съвета има 2 гласа. Мартин не е гласувал все още. Мишо е номиниран с 2 гласа. И Мастагарков стреля по Мишо.
А тета му Виолета си седи зад него необезпокоявана с двата си кьопави крака..... Мастагарков, Мастагарков... колко си добродушен равно на тъпичък. С тебе ще си бъдем само приятели май!

# 183
Рълев няма да ми липсва. Прилича ми на избягал затворник. Просто не ме кефи. Добър е физически, спор няма, като характер не ми е интересен.

# 184
Седя и се чудя какво толкова я пазят Виолета. Дунев и той се чуди зад кого да играе. Не разбрах логиката на Марто защо го предпази? Аз ли нещо пропускам.🫣

Ако нямаше изненада на съвета, реда на гласуване щеше да е: първи избор Дунев > Мастагарков > Мишо > Момчи.

Рълев вече е бил Дуднев, няма да е изненада да го направи пак. Мишо си го пазят защото играе с Дени, Момчи е твърде силен, Мастагарков остава.

Ако Дуднев си ползва имунитета, "коалицията" ще гласува за Мастагарков. Във всеки случай Мартин е напред - Дуднев няма грошове, а и не е непреодолим съперник. Който и от останалите да отпадне, на Мартин му е в плюс.

В смисъл, ако играеш играта на тоя етап искаш да махаш силни, не да изхвърляш слаби.

В тоя ред на мисли играта на Мартин при старейшините беше идеална - пази си дамите, праща Мастагарков и Дуднев да отстраняват силните от другото племе.

# 185
Мастагарков е като тригодишно хлапе.

# 186
Дяволо, само Мастарчето да не ми пипат.  Аз обичам рицарски истории , нищо че в днешно време изглеждат глупаво, наивно и идиотско!🫠

# 187
  • Stockholm
Мастагарков дори и да се сети, Мартин не е глупак и ще стреля по Мишо, за да отпадне един силен мъж. Вили ще си я пази за жертва на битка...

Обаче защо не гърмят по Момчил? Сега им е паднало да изхвърлят много силен мъж. Значи Рълев е вече номиниран. Пращат му Момчил и Мастагарков и един от тримата най-силни отпада.
Вили не е никакъв стратег, сори.
Не гърмят по Момчи, защото ги е страх, че ще бие Рълев Simple Smile

Ахам, така е.
Но те за какво са там? Те да спечелят или да играят за Рълев?
И за Вили и за Дени най-важното нещо е да елиминират най-силните мъже. Сега имаха идеален шанс да изправят тримата най-добри един срещу друг.
Е, те са се примирили, че няма как да спечелят играта- едната едва върви, другата крайно несигурна. Така че играят за Рълката.

# 188
Една бърза анкета.
Кой искате да отпадне?

От тези тримата май искам Мишо да отпадне въпреки че много го харесвам иначе.

Мишо, идва ми в повече да слушам за доблестни битки и тн. Мастагарков поне ще изтрае един ден без да говори така сега.

# 189
  • София
И аз все повече не харесвам Рълев, защо му трябваше да се хваща с Виолета. Много схеми, много шикалкавене. Няма нужда от такива неща един победител.

# 190
Мастагарков и той с тази негова дума. Кой точно му е виновен, че чак и обиден. Искам един чехъл и да ги запукам и него, и Дунев и най-вече това кречетало Мартин, който е олицетворение на фалшивите богове. Всичките му стратегии и анализи са пост фактум. Всичко е разкрил, след като се е случило, всичко координира с имунитет...

# 191
Стискам палци на Благо,  той няма нищо, разчита  само на себе си и е готин пример като цяло, по-мек характер, но силен и симпатичен

# 192
  • София
(Вс. е по предишни коментари и мнения.)
Да, и аз се забавлявам с Мартин.
Дали се замисляте, ние тук пред екрана - мразим, любим, хейтим, подкрепяме. О ония там "във телевизора" я играят играта. Някой за да спечели, друг да си начеше егото. Ама играта е там, "вътре", с тях.
И Мартин направо "участва" във всичко, което е ПО и не По сценарий. Той е играта, направо. Най-малкото за коментатор в следващ сезон трябва да го вземат. Понеже Богът на 3-те екипа от 5-те продукции, ще си мисли през цялото време, че го е създал. Най-малкото: шлифовал. Какъв сезон! На живот и смърт. На шашми и без правила. Но с няколко, които играят играта: кой с мускул, кой с акъл, кой с двете, кой с колодата карти пред очите си.
Разговорът му с "Манатарков". Горкото момче. (А The Gambler - прав и точен в манипулациите си.) Той не знае, че в гората (пардон: играта) има толкова много отровни гъби. Че и манатарката даже има двойник.
Дали ги намразих, или им си смея на вола - на г-да Продуцентите - на тях им е през... дима от пурите.
Но играта върви. И я правят И ТАКИВА като Мартин. Споко, не ми е любимец. Но на фона на всичко др. в този сезон, въобще, гледам това, понеже ме развлича и забавлява.
За разлика от съборената Ферма и пресоления МШ.
@Лъчестлъч. Еее, Форд Бояр и Денсинг формАта се правеха в едно време, когато Мартиновците, Кенановците, Лорчетата - не че са били по-малко в живота, но поне телевизиите не ги пъчеха толкова. То, и "Минута е много" си беше намясто и ме посаждаше пред апарата...

# 193
Eто, Момчил се осъзна за Виолета. Време е да се присъедини към Мартин и да я изгърмят

# 194
......В “Сървайвър“ да, но тук, с такава режисура, и с толкова отделено екранно време поне за мен Мартин е обида. Останалите участници нямат думата, нямат синхрони, нямат екранно време. Мартин - всичко се върти около Мартин. Отвратително!

За съжаление на 90% от останалите им е страшно трудно да извършват мисловна дейност. Тотал щета са горките, колкото и синхрони да им дават е все тая. 😄 Момчил също много ме разочарова на съвета. Не можел бил да гласува срещу Денислава и Мишо, щото се били разбрали да се пазят. 🤣 За кога бе Момчи ще я пазите тая фурнаджийска лопата Денислава, или пък ваденката й Михаил? Или пък стринка? Наистина само Мартин мисли в момента. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт