💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 841
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 195
Радвам се, че Мишо е съгласен със съдбата си и вижда нещата не както ги виждат феновете на Сървайвър. Те с Радо са други хора, щастлива съм, че още има като тях. На Момчил ме е яд за първи път.

# 196
  • SF
Момчил вече не ми е симпатичен. Забравил е приятелството си с Мастагарков... Сега е с Мишо.
А Мишо е с Дени. А Дени е глупава. И е дъщеря на тета Виолета. Значи не съм за Момчил. Вече.

# 197
Всеки се кани поотделно - и Мишо, и Благо, ако се върнат, да стрелят по Виолета, а тя щяла като "куче до оградата да чака Мишо".

# 198
  • SF
Давай, моето момче! Ти доказваш, че спортистите нямат много в главата. Като не е умна, поне е хубава!

Тея двете са се облекли като бензинджийки.

Дени се слага на Мартин, че като му стане скучно, че като я почне.... Imp
По-добре да му се мазни.
Пак.

# 199
  • Другата България
Все ми е едно кой ще отпадне, както писах миналата седмица, за мен ще е Мишо.
Все пак планът на Мартин трябва да успее, той си отстрелва съперниците точно по план, цел №1 Мишо - елиминирана. Сега идва цел №2 - Виолета. Следва цел №3 - Денислава. После идва цел №4 - Дунев.
Планът върви, чии е планът - на Мартин или на Тупарев - разлика никаква.

Най-сетне нещо приятно за слуха и най-вече за очите - разговора между двете ми момчета. Heart
“Заканите“ на Мастагарков пък са ми смехотворни. Сетила се Мара да се побара.....

# 200
Ако единия върнал се е Рълев, дано другия който и да е, да се присъедини към Дунев и Мартин, а защо не и към Момчил и да стрелят към Виолета. Но Рълев тогава ше ползва предимство и може и да я окичи с някоя огърлица

# 201
Благи, за теб съм душко. 😜

# 202
Аз искам Мартин да си ходи ,за да си изгледам финала с удоволствие. Иначе в битката съм за Мишо и моделчето ми от day one .😉😁 Рълев не ми пречи да си иде, красива игра прави на терен, ама то сезона вече свърши. Искам Момчи, Мишо и Мастагара на финал.😃

# 203
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Надявам се Мишо да отпадне. Въпреки че и Мастагарков заслужава, като няма акъл за две стотинки. След дъжд качулка се ядосва и обижда, как пък не разбра цял сезон как се случват нещата?! Колко пъти трябва да допусне една и съща грешка, за да се научи? Силен е, добър е, симпатяга е, обаче умствено е като някакво детенце.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 21:34 от Reinа

# 204
Харесва ми, че Мастагарков е с червеното екипче Grinning

# 205
Всеки се кани поотделно - и Мишо, и Благо, ако се върнат, да стрелят по Виолета, а тя щяла като "куче до оградата да чака Мишо".
Не каза ли, че ще чака Рълев?

# 206
Една бърза анкета.
Кой искате да отпадне?
Мишо, Мастагарков или Рълев?
МИШО разбира се! Най - слабия спортист е от двамата.
А Мартин, който хем ме отблъсква, но и ме очарова със покер мисленето  си в тези игри. Бих искала да остане колкото се може повече. И айде Виолета да си ходи вече, че то срамно.

# 207
  • Варна
Все си мисля, че Мишо ще отпадне

# 208
Благо какво го е облякъл този потник Frowning

# 209
  • Някъде там...
От тримата искам да отпадне Рълев. Най-малко ми е симпатичен, даже взе да ме дразни на моменти. Обаче съм реалист и мисля, че ще отпадне Мишо, за съжаление. Реално той е най-близък на Момчил.

Общи условия

Активация на акаунт