🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 405
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Скариди, резен фенел и още нещо... голЕм талант и креативност... и за шоу не става Мариана, суха ми е... опс капитан Дамян да не се обижда, нищо лично.

# 166
  • на село
Ако не е Биляна бих преглътнла и Осман, поне има техника, само Лора да не е Grin
И Мелят харесвам,  но има нужда от още опит.

# 167
Боже, какви ги върши Лора? И това нещо е на полуфинал? Бегайте, бе!

# 168
Ох, дано Лора не получи три ''да''-та.

# 169
  • софия
Госпожа камилско лице католичка ли е или не знае как да се кръсти?

# 170
Мелят  Осман Мариана по подразбиране на финал, но кой ли ме пита

# 171
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много е грозна чинията на Лора. Полуизпечено свинско коремче замаскирано с горелка и разпльокано пюре. Никаква красота и финес, нищо оригинално.
Мелят милата как се развълнува, харесват ми такосите и.

# 172
Биляна самобойкотира ли се или е много нервна?

# 173
Биляна само ойкотира ли се или е много нервна?
И аз си помислих първото.

# 174
Хора, не мога повече. Лора пак ли аспержи прави?

# 175
Облещена скариди или казармена яхния се готви по трудно и е по креативно ?
Идеята на Осман е добра.

# 176
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Това продуктово позициониране на шуменско много ме дразни, ама много. Можеха да ни го спестят поне за полуфинала. Биляна според мен се е предала и само чака края, за да си ходи.

# 177
И последно, как пък цял сезон все се веят кичури и кодира над тенджери и чинии, никой ли не им казва как се влиза в кухня... не коментирам и високите токчета  при едно разливане на мазнина или вода по г*з на пода, да се позабърше... Готвене посредствено, участници бутани напред... само един Таралежков и г-н Сарафов. са ми топ. Кустев ми е антипатичен от един друг тв формат.

# 178
Надникнах. Не мога да позная Биляна. Тя никога не е имала проблем да готви. Нещо не е наред.

# 179
Браво на Осман,  само Марияна нещо се сдухА...

Общи условия

Активация на акаунт