Чаатай Улусой-талант и професионализъм,проекти,партньори и приятели

• 28 454
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
''МЕСЕЦ ЯНУАРИ:  Един ЧАЧО-два образа.''

И като дойде януари, аз ще съм така

# 406
Мурат Килич (актьорът, изиграл ролята на осиновителя на Есвет от Терзи), сподели нова снимка в Instagram, на която се появява
 Çağatay Ulusoy и също режисьор Cem Karcı.

# 407
Нося ви любимия режисьор Джем от ИГ

и малко свободно време да има, той винаги е някъде на пътешествие. Този път пътува за Атина с Пънар Булут, сценаристка на обичани турски сериали като Доктор Чудо, Шахмаран, Мълчаливите, Езел...

Поздравява ни и с фиеста от Атина

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 00:07 от cvetansk

# 408
Чак сега успявам да се включа по- адекватно.
Благодаря ви за всичко,което сте споделили! Hug
Много бях щастлива днес да науча, че новата 2024 година ще бъде изключително натоварена благодарение на проектите на Чаатай!  През януари имаме "Kubra"на Netflix и "Gaddar" на Fox TV.
 Единственото нещо, което прави Чаатай Улусой специален е, че той никога не прави компромиси.  Той се превъплъщава в различни образи, създава различни персонажи и прави различни проекти и никога не  стои на едно място.  Ето защо този човек е толкова обичан.
 Само два месеца след снимките на "Kubra",той започна снимки за "Gaddar".
  Страхотен е!  И въпреки всичко, във всяко нещо, което прави, дава 100% отдаденост в работата си. За това е там, където е, сред най-добрите турски актьори (най-добрият за мен).
  Dağhan ще дойде в Gaddar, Gökhan в Kübra...
Бях разбрала,че "Şahmaran", със Серенай Саръкая ще бъде излъчен през януари, но  явно има промяна.  Месецът, в който излиза Gaddar, Netflix  поиска да покаже сериала на Чагатай Улусой.  Защо ли?
А след това ще дойде и "Gentilmen ".
 Чачо е във възход!
 Започваме 2024 перфектно!
  Със сигурност проектите ще бъдат успешни!  
На 28.03.2023 г. започнаха снимките на сериала "Kübra" с ЧаатайУлусой, в ролята на Gökhan Șahinoglu.
 Чаатай отново се метаморфозира и е неузнаваем след последната си роля на  Saygin в "Centilmen", където играе жиголо.
 В проекта "Kübra", Чаатай играе ролята на Gökhan,който  работи усилено в производствен цех, където го ценят много.  Той има приятелка и е известен в квартала си като уважаван, верен и зрял млад мъж.
 Един ден Gökhan получава съобщение от потребител на име Kübra чрез групата за виртуално приятелство, в която редовно участва. Текстът гласи: „Ти си различен“.  Но Гьокхан не разбира съвсем.  В началото той не обръща много внимание.
 С нарастването на броя на съобщенията обаче притесненията на Гьокхан нарастват, тъй като Kübra изглежда знае твърде много за него и всички близки до него.  Kübra е остро и бързо приключение за човека и машината, ума и съзнанието, вярата и силата от известния писател Афшин Кум.
 Интересен е преводът на името Гьокхан: владетелят на небето, царят на небето...
 Чаатай е хамелеон, без съмнение!  Поздравления и успех !

Нямам търпение!
Лека вечер и целувки от Чачо!

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 01:38 от NeZ_9

# 409
Добро утро! Coffee

Малко раздвижване, за разсънване! Basketball

Според румънката Габи, "Кюбра" може да бъде пуснат между 1-3 януари, което означава, преди "Гадар"

# 410
Добро утро!
И аз така разбрах!
Ще започнем новата година с Гьокан

Ще бъде много натоварена година за феновете на Чаатай.  Година, каквато не сме имали досега... Нека бъдем здрави и да придружаваме проектите на Чачо стъпка по стъпка!
 Flowers Four Leaf Clover Green Heart
Нетфликс продължават с рекламата

Прекрасен!!!
Heart

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 12:34 от NeZ_9

# 411
Здравейте!

Радвам се, че ще дадат Кюбра, ще го гледам със сигурност. Приключих с Кварталът и тази вечер ще мина на Протектор.
От Нетфликс са обявили дати, но на Кюбра пише скоро.

Да си кажа честно, малко съм и разочарована, че още няма да пуснат втория сезон на Шахмаран. А с такова нетърпение го чакам, мога да го сравня само с чакането ми за последващи сезони на "A Discovery of Witches" и ''Game of Thrones''. Май съм много нахална, като искам да ми пуснат всичко, което чакам наведнъж - Шахмаран, Джентълмен, Кюбра.

Не знам кои от вас, момичета, са гледали Шахмаран, но наистина горещо го препоръчвам. С участието е на Серенай, Бурак Дениз, Мерт от Рибарчето... Така добре е направен, че вменява едно такова чувство на безвремие. Много от местата покрай Адана, където бе сниман сериала са разрушени от земетресението и тази красота е малко или много вече загубена.

# 412
Жакии,браво на теб!
Свършила си  Кварталът!!!
Хареса ли ти?
За Шахмаран те разбирам, много е неприятно да чакаш нещо!
И за мен беше изненадващо решението на Нетфликс да пуснат сега Кубра. Обяснявам си го единствено с началото на сериала по Fox TV.
Не мога да спра да гледам Чачо тук.

# 413
Нези, с грешка си не е Джаки, Цвети го свърши Кварталът вчера.
Хареса ми, иначе не бих го доизгледала. Още не мога да "преодолея", това че Суде остана не наказана за всичките си интриги и на всичко отгоре признаха сина й за син на АШК, макар всички да бяха наясно кой е бащата.

# 414
Ох,Цвети, извинявай!
Направо се шашнах,че Жаки го е свършила,защото знаех горе-долу до къде е стигнала.
Grinning
Да,Суде се измъкна суха от всички ситуации и не си получи заслуженото,а точно обратното.
А Серенай пак е получила някаква награда. Но не разбрах каква.

# 415
А Серенай пак е получила някаква награда. Но не разбрах каква.

Браво на Серенайката! Сега съм на работа като се прибера, ще се опитам да разуча. Много е хубава, както винаги!
Нези, нямам много време, толкова бързо да свърша сериала, ама лека-полека напредвам.

Много ми хареса това колажче, та ви го пускам и вие да го видите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 416
Намерих каква награда е получила

„Най-добра актриса“ на 13-ите награди за социални медии.

А този колаж на Серенай много ми хареса и понеже по- горе си имаме в темичката тоалета й от награждаването, ще сложа него.

# 417

Netflix Türkiye публикува датите на излизане на филмите за януари със споменаването „Хо хо хо!  Моят новогодишен подарък за теб."
 Както се вижда на снимката, "Кюбра" се поставя между 12 и 25 януари.  До сега нямаше дата , само пишеха "скоро". 
12 януари е петък.  Надяваме се, че няма да попречи на "Gaddar", ако остане като излъчващ ден петък.  Но може да бъде пуснат всеки ден до 25 януари.

# 418
Намерих каква награда е получила
„Най-добра актриса“ на 13-ите награди за социални медии.
А за "Най-добър актьор" е избран Салих Бадемджи.... Браво на нашите хора Hands Clap

# 419
Нези, то едното няма общо с другото. Кюбра е на платформа, той може да се гледа по желано и удобно за всеки време, а на Гаддар серията си е от 19 часа вечерта. Така че деня на пускане няма да повлияе на рейтингите.

Общи условия

Активация на акаунт