🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 600
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 2 430
не съм чул ИиА да имат нещо официално подписано с Нова.
за сега доста от старият екип на Фермата или не знаят нищо, или се правят на луди, което ми е адски странно.

Мери Ан, надявам се това за Буков и Сърчаджиева, да е някакъв майтап....

# 2 431
  • Разпиляна във въображението
И аз. Не харесвам Буков, нито Сърчаджиева. Аз обичам България ми е почти негледаемо заради нея.

# 2 432
още незнам кой точно ще е отговорен за ФЕРМАТА, но чух, че се мисли да има нещо като отбори по двойки, с роднини,приятели или "обикновен" с "известен"

# 2 433
Ковид, да си чул нещо кои ще са водещи?

# 2 434
Ковид, да си чул нещо кои ще са водещи?

Както казах по-горе - НЕ

# 2 435
  • София
Петър се появява в промото за новия сезон. Това не ми харесва.

# 2 436
Със сигурност Ковид ще каже ако научи за водещите. Всякакви други предположения са излишни.
Ако е за Петър от сезон 6 едва ли , човека семейството си гледа.

# 2 437
  • Вестерос
Семейство?

# 2 438
Петър-пилота от сезон 6 си има съпруга и дете.
За Петър от последния сезон аз поне нищо не съм чула след изгонването му от Фермата, въпреки че имаше коментари тук колко е невероятен и как за него ще се говори дъъълго. За щастие нищо такова не се случи. Малко след излизането му имаше някакви общи снимки с някоя от участничките и това беше.
Vivi ужас, ако е вярно. Явно и този сезон ще е трудно гледаем.

# 2 439
А, вие за тоя Петър говорите. И аз не го искам. Забравих че е съществувал.

# 2 440
То победителя  футболистче Кокчо се забрави, какво остава за другите Joy

# 2 441
За Коко никой не е твърдял, че ще бъде запомнен. И все пак два пъти го гледах в Бригада нов дом да помага.
Петър и толкова не съм го виждала. А какви хвалебствени слова,  направо оди, бяха някои постове за него и как тепърва ще сътвори велики дела. Е, (не)видяхме!

# 2 442
Буков... Леле! Саркастичен и злобен лигльо. Затъвайте стремглаво, бтв!

Добавям - НУЛА харизма. Не знам кой го набеди за някакъв символ изобщо.

# 2 443
За Коко никой не е твърдял, че ще бъде запомнен. И все пак два пъти го гледах в Бригада нов дом да помага.
Петър и толкова не съм го виждала. А какви хвалебствени слова,  направо оди, бяха някои постове за него и как тепърва ще сътвори велики дела. Е, (не)видяхме!
Е не се ли предполага,че победителят трябва да е помнена и ярка личност. За един ритнитопковец питам Trollface

# 2 444
Не. Последния сезон беше скалъпена набързо пародия на Фермата. Коко беше,да кажем, най-малкото зло. Най-ярката и помнена личност в цялата история на формата със сигурност не е, но на фона на останалите в неговия сезон си беше ОК.

Общи условия

Активация на акаунт