🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 586
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 2 415
,вкараха елемента с нашите си български традиции, пуснаха Алманах и т.н.
Какво значи "вкараха"? Кой ви каза, че в други държави във "Фермата" няма техни национални традиции? Нищо не са "вкарвали". Напротив, във всеки сезон целяха противопоставяне, междурелигиозно, междуетническо или гей и хомофоб, с цел да гледаме "Сблъсък". Ама невинаги им се получаваше. И в сръбската "Ферма" имаше сръбски национални традиции.
Скрит текст:
И в сръбското "Аз обичам България", в случая "Ja volim Srbiju" имаше неща, свързани с тяхната история, култура и традиции
...  Не са измислили Иван и Андрей топлата вода. Това, че целенасочено в подкаста от вчера пуснаха фрагмент от френската "Ферма", в която някаква кифла, никога невиждала кози и крави и едва ли не с токчета ходи в калта... беше абсолютно нелепо, за да видим разликата. Само дето във всички наши ПЪРВИ епизоди на такива риалитита хората идват "натокани" и "нагиздени". Иван и Андрей избраха такъв момент от френската Ферма, за да изпъкнат те. И това беше поредното видео, в което да си направят реклама на ДНК, Bulgaria wants you, Гунди и Емил.  Макар и на бърза скорост, го изгледах, т.е. изслушах цялото.

# 2 416
Ти харесваш ли Ивайло?

# 2 417
Мен ли питаш? И кой Ивайло? Герасимов?

# 2 418
Да, него.

# 2 419
А по какъв повод ме питаш? Понеже в темата "Един за друг" съм го защитавал?
Ами.. има доста пипе в главата. И определено се справя много добре в подкаста си. Харесва ми като разсъждения, умен човек е.

Но като поведение... доста трески за дялане. Всички сме видели как не изслушва, прекъсва, нетактичен е... Натрапва си гледната точка. Дори и да казва ИСТИНИ (макар и горчиви и нелицеприятни), невинаги е мястото да ги изцепи. Липсва дипломатичност, тактичност.. Да не говорим, че беше агресивен към някои от жените в неговия сезон (във Фермата специално. В Един за друг - не).

# 2 420
Аз бих приложила същия принцип и за Иван и Андрей. И те имат много трески за дялане, но пък и много положителни качества, много умения. 😊

# 2 421
Имат, да. Аз ги предпочитам зад кадър. Работят доста, правят добри продукции. Не ги харесвам като водещи (лигавят се, говорят едновременно, плямпат твърде много празни приказки, с което изяждат ефирно време, в което можем просто да гледаме повече кадри от Фермата. Не да закриват по 5 мин. с офтопик плещене и лиготии). И не на последно място: малко повече скромност няма да е излишна. Целият подкаст за Фермата от вчера беше едно голямо тупане в гърдите. Самохвалство.  Зад кадър правеха Бригада нов дом, Смени жената, Папараци... Ами ето, получава им се.

# 2 422
Според мен, всичко започна май от последния сезон.Когато бТВ се стреснаха от  Игри на волята и рейтинга! И наложиха на И и А да направят подобие и стана 2 в 1 ! Бързи смели сръчни и тук там Ферма! Стана една боза.Отделно трети водещ в лицето на това недоразумение Гунчева!
А Иван и Андрей,правят!!!! Факт! И сега бТВ така да ги  ,,изритат " ...... (Грозен израз,но верен) е нечестно! Но.....Това е бТВ! Нищо ново.

Права си напълно. Мисля,че съм го казвал, а може и да не съм.
ИиА имаха концепция и подписан договор за 3 години преди предпоследният сезон с 1/2  старите играчи. Като трябваше да се съобразят да намалят разходите.Затова 3 сезона щяха да се снимат на язовирът на Диканя, само че 2 месеца преди да почнат снимките от БТВ им съобщиха, че не им харесва концепцията да повторят мястото и трябва да го сменят, трябва да сложат и техен водещ (Гунчева) и да се променни осезаемо концепцията. Това което сътвориха като последен сезон беше скалъпено на бързо и под напрежение,а и с намесата и огромните претенции на БТВ, затова и гледахте това недоразумение, което се отрази и върху рейтингите разбира се...
Все още незнам кой ще прави новата Ферма, те май и БТВ не знаят, но там само Ники и Велина биха могли да се справят със задачата. Те правиха и Островът, но там 70% от екипа бяха с бялото по устата, стажанти и хора без опит, отделно бюджета беше толкова орязан, че нямаше как да се направи нещо по-добро. Трябват доста промени в управлението на БТВ ако не искат да се превърнат в БНТ5...

# 2 423
  • Другата България
Моето инфо е, че именно НН ще прави новия сезон.
Дяволо казва, че няма да е той.
Да видим, но то наистина няма кой друг.

Ковид, радвам се да те “видя“.

Мернах в социалните мрежи, че спрягат Буков и Сърчаджиева за водещи.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 19:03 от Merri_An

# 2 424
  • Разпиляна във въображението
Бях останала с впечатлението, че Иван и Андрей доволно са се подигравали на Бтв след като им прекратиха договора. За предаванията им и т.н. В момента са ярко обвързани с Нова и се "изненадват", че не са им казали нищо? Решенията на телевизиите се менят. Пробват, става, не става и продължават. Решили са, че Фермата е губеща - спират я. Не успяват да нацелят следващо предаване - връщат я с нова концепция и опитват отново. Върнат ли е в по-първоначален вариант ще е по-добре. Нито е ново, нито е странно.

Не съм фен на Игрите, дори не знам как така поддържа такъв рейтинг при еднотипни продължителни игри, които се повтарят всеки сезон, че и отгоре на всичко, доколкото съм надзъртала, всичко си върви по сценарии и е нагласено. Но не разбирам и гледането на Капките, та хората сме различни.

Иван и Андрей се държат като обидени съдружници. Договорът им едва ли е нарушен. Изтекъл е, прекратява се. Явно телевизията държи формата и ще се опита да го възкреси. Лица, или не, двамата вече са "лица" на друга телевизия. Не само продуценти на предавания, а главни действащи участници.

# 2 425
  • Другата България
Андрей с какво е обвързан с НОВА?
Иван е участник в “Капките“, Андрей беше “водещ“ за 5 минути, колкото за шоу, не вярвам да има нещо официално подписано с Халваджиян.

# 2 426
Мернах в социалните мрежи, че спрягат Буков и Сърчаджиева за водещи.

Уф, дано не. За него нямам претенции, но тя се превзема повече за моя вкус.

Когато си вложил толкова много време, усилия, енергия и идеи в един проект за толкова дълго време, няма как да не го припознаеш като свой. Та и Иван и Андрей също - без значение имат или нямат договор, Фермата е предаване, е което са инвестирали много от себе си и няма как да не ги е яд в тази ситуация. Последните сезони видяхме как можеш да направиш харакири на един харесван проект, подхождайки безидейно и с пълна липса на концепция.

За статистиката - харесвам ги, дори понякога да се лигавят повечко. Динамиката им е добра и голяма част от смешките им се получават. От подкаста им останах с впечатлението, че сега май са се насочили много към киното, което е добра новина за българското кино.

# 2 427
Буков... Леле! Саркастичен и злобен лигльо. Затъвайте стремглаво, бтв!

# 2 428
  • Другата България
Засега са само хипотези и предположения.
И аз не харесвам Буков.

# 2 429
  • София
Е, не е и като да не са били лица на Нова скоро. Цял сезон изкараха в онова предаване как беше - "Пееш или лъжеш", 100% са имали и някакъв договор.

Общи условия

Активация на акаунт