🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 589
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 2 445
Петър-пилота от сезон 6 си има съпруга и дете.
За Петър от последния сезон аз поне нищо не съм чула след изгонването му…
E то ясно, че Петър от сезон 6 има жена и дете. Петър от сезон 9 не си пада по такива работи Wink

# 2 446
  • при късмета
То пък щото псевдопилота си падаше. Или са го принудили или е пи ар това семейство. Под принуда разбирам непланирана бременност или нещо подобно не, че са му опряли пистолет в главата. То там и без друго нищо няма

# 2 447
Непланираната бременност пак идва от полов акт между М и Ж. При Пепи от последния сезон…трудна работа Wink Това имах предвид.

# 2 448
  • при късмета
А моите критерии някой да ми е неприятен, да не кажа по-силна дума, са съвсем различни. Не ми е важно с кого спи, а преценявам по това което съм видяла лично от него, като поведение, ценности и нагласи.
Ако Петър от последния сезон, ми е да кажем безразличен, въпреки броя коментари за него и факта, че голяма част от сезона се въртеше именно около него, то псевдопилота ми е откровено противен. Направо ме е гнус от него, барабар с кандидата му Червеноско

# 2 449
На мен не ми е приятен заради това, а заради поведението си, заради самочувствието си, заради използването на жените и т.н. И другият Пешо не е цвете, ама там му съчувствах заради заради Ванчето Grinning

# 2 450
  • при късмета
Чакай сега, Кукото той я подведе, с цел после да я използват да ходи на дуели и да пази групичката им от такива. Не знам как ти е жал за него в това отношение, като сам си го направи. Вярно, че тя е голяма лепка, инфантилна лелка, на която като ѝ подадеш пръст, ще ти отхапе ръката по отношение на мъжете, но това не отменя факта, че псевдопилота беше първопричината за цялата история. Кукото не му се метна на врата току така
А за последния Петър, жените сами се завъртяха около него, той само направи ситуацията в негова полза. Да не говорим, че някои от жените от неговия отбор първо ги пазеше от номинации, преди да се възползва от ситуацията, че всички жени са на негова страна.
Ако някой, някого е използвал умишлено жена/и от тях двамата, то определено не е Петър от последния сезон.

# 2 451
На който му е мъчно за Шопски ,в момента го дават в Семейни войни по Нова.

# 2 452
Във фейса срещнах статия с твърдение, че водещи ще са Буков и Сърчаджиева. 🙄 Тая "Ферма" е умряла преди да започне, ако са тези водещи.

# 2 453
предпочитам саното, дано го навият той да води.

# 2 454
  • България
Много добър герой беше Петър царя, всичките ги завъртя като луди калинки.

# 2 455
  • София
Във фейса срещнах статия с твърдение, че водещи ще са Буков и Сърчаджиева. 🙄 Тая "Ферма" е умряла преди да започне, ако са тези водещи.

Дано не са верни.
Буков има нулева харизма, а Сърчаджиева я видяхме в сезон 1 на Игри на волята. Не е чак толкова зле, но не става за нещо подобно, където се иска динамика в изказа, бърза мисъл и по-особен хумор.

# 2 456
  • Другата България
Е, аз ви казах че четох, за Буков и Сърчаджиева също.
Но неофициално.

# 2 457
Петър здраво ошашави продуцентите и им разказа играта. Аз лично го помня с две неща - първо, разби на пух и прах представите им, че колкото по-прост, толкова по-атрактивен е един участник и второ, като първия мъж в родния ефир, поискал жените за съюзници.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 18:22 от Дидичка

# 2 458
  • Вестерос
Петър-пилота от сезон 6 си има съпруга и дете.
За Петър от последния сезон аз поне нищо не съм чула след изгонването му от Фермата, въпреки че имаше коментари тук колко е невероятен и как за него ще се говори дъъълго. За щастие нищо такова не се случи. Малко след излизането му имаше някакви общи снимки с някоя от участничките и това беше.
Vivi ужас, ако е вярно. Явно и този сезон ще е трудно гледаем.
Даже не помня кой е Петър от последния сезон

# 2 459
  • Другата България
А аз не съм го и гледала. Blush
Но с изненада разбрах, че Петър пилота има и жена, и дете.

Общи условия

Активация на акаунт