🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 563
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Варна
А Станислав е в "Сделка или не" . Не помня кой сезон беше.

# 2 461
Знаех си, че този Станислав ми е познат от някъде.  Ама не можех да се сетя Joy

# 2 462
Аз продължавам да мисля, че ще сложат водещи, които да се връзват с формата. Буков ми е много красив (мой вкус), но някак не ми се връзва въобще.  Алекс ми е много неприятна.

Пак казвам, че единствено Бети и Ники бих могла да приема. И Карамазов

# 2 463
Ох, гледам го сега Буков... Е, много е неприятен! С Вики мастилото е, дано не я гласят нея, та са ги събрали в тандем и ни подготвят. И тя е една самовлюбена гъска... много си отиват по неприятност и нахалство с Буков.

# 2 464
Алекс не води ли "Аз обичам България". Има логика да я сложат. 😐

# 2 465
  • SF
За Коко никой не е твърдял, че ще бъде запомнен. И все пак два пъти го гледах в Бригада нов дом да помага.

Е... я пък ти! Никой... всички... всеки.... Така ли боравиш със статистиката?
А пък по принцип, да. За Коко се знаеше, че ще е победител и се знаеше, че няма да бъде дълго помнен.
Има участници, чиито снимки и имена нищо не ми говорят, а има и такива като Петър и Петър, които са ме впечатлили.
Мене са ме впечатлили, тебе вероятно не са.
И ще си се помнят от мене и други, но не и от тебе.
Та никой, никога и всички винаги, са малко гръмки обобщения, за които ще те помоля... да не ме изключваш от схемата.

# 2 466
Веселка си има още едно момиченце:

# 2 467
  • SF
Да й е живо и здраво, но тази ми е една от най-абсурдните победителки.
Другата е Лудото Ленче Ванчето.

# 2 468
Да им е живо и здраво детенцето!  Децата са божия благословия! А кой колко деца и на каква възраст ще ги има е въпрос на личен избор!
Очаквано, коментарите тръгнаха в друга посока! Всеки има право на личен избор! Та дори и една Веселка от Фермата!
Не ми беше любимка,но....такива коментари...

# 2 469
  • Bayern
Няма значение колко са на брой децата, важното е да са обичани и обгрижвани и  да имат нормални условия за живот. Веселка ако вложи разумно парите от печалбата може да отгледа спокойно и 4те си деца. Да са й живи и здрави всичките Sparkling Heart  Децата са богатство Sparkling Heart

# 2 470
  • при късмета
Аз не съм от феновете на етноса, но Веселка според мен е от изключенията. Млада е била с първия ѝ мъж, за тях е нормално да наредят деца едно след друго, но вече има голяма разлика м/у децата, което говори, че по друг начин мисли. А и тогава не е имала много възможност да мисли и решава тя. Доколкото има инфо за нея, отвори си заведение и си работи. Да ѝ е живо и здраво и работата да ѝ върви!

# 2 471
Малко след като спечели втория път имаше репортаж от новооткритото тогава заведение. С мъжа си бяха. Той изглеждаше много свестен, за разлика от първия, така че е нормално да искат да си имат и общо дете.

# 2 472
Първия път не, но втория бях категорично за нея. Ето ги всички с бебето:

# 2 473
  • Разпиляна във въображението
Хубави деца, хубаво семейство! Да са живи и здрави!

# 2 474
    Това не е ли Линда от Фермата 8?

https://www.facebook.com/share/v/1Dbc57FdEp/  [/list]

Общи условия

Активация на акаунт