🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 103
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Вестерос
И? Други ги интересуват и споделят, тъй като се изявяват там бивши участници.

# 2 491
  • Варна
Това са някакви "празненства", които мене въобще не ме интересуват, нито пък ми повдигат националния дух.
Сигурно защото не си овцевъд?
Защо трябва да ти повдигат националния дух.. хахах  Това предполагам си е професионален събор, събират се обменят опит, правят си реклама..

# 2 492
Знае ли се вече къде ще се снима този сезон? И кога почват снимки. Ще има ли пак известни звезди?

ще има Wink

# 2 493
А дали са известни известните или само известни на родата? 😉

# 2 494
  • София

Канатица на море, Нанси, Иван, Цвети, Коко и Теди + половинки и децата. Наели са си вила и си изкарват много забавно, голяма компания са, пускам тази снимка, че на другите са с децата. Хубави приятелства ставаха от Фермата.

# 2 495
Вярна ли е новината,която излезе по медиите, че БТВ са отменили фермата и няма да има нов сезон на есен

# 2 496
Дайте източник, кои са тези медии?

# 2 497
намерих статия по темата, но не съм сигурен доколко е достоверна тази информация

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/bTV-spira-Fermata-pred … edavaneto-2602404

# 2 498
Ужас. Дано не е вярно. От тази тв всичко може да се очаква по принцип

# 2 499
Нанси очаква трето дете.
    Редактирам, че не е вярно това.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 07:05 от марулета

# 2 500
Дано е момиченце. 😭

# 2 501
  • София
Нанси очаква трето дете.

Очаква, ама друг път, откога жълтите сайтове са толкова достоверни, че чак пишете новините от тях тук като истински...

# 2 502
Нанси очаква трето дете.

Очаква, ама друг път, откога жълтите сайтове са толкова достоверни, че чак пишете новините от тях тук като истински...
Е, това вече, наистина е отвратително! Не ,че съм се впечатлила от заглавието,не ме и вълнува колко деца ще има това хубаво момиче,но да и навлизаш така грозно в личното и пространство....Еее! Засрамете се вече,жълти ,тъпи медии.

# 2 503
Нанси очаква трето дете.

Я се успокой малко.Новината видях в спортен сайт преди няколко дни.Съжалявам,че не потърсих на няколко места и подвеждам аудиторията тук. Не очаквах от сайт за волейбол да излязат с недостоверна информация.

# 2 504
  • София
Ще помоля да не ми казваш какво да правя. Simple Smile
Най-малкото можеше да се даде линк към статия примерно и да се каже- статията твърди еди какво си, ти го заявяваш като сигурен и потвърден факт.

Общи условия

Активация на акаунт