🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 101
  • 2 604
  •   2
Отговори
# 2 505
Не дадох линк,защото ми мина през новините преди няколко дни и вчера като четох темата се сетих.
  Потребителката след теб по доста по-тактичен и възпитан начин каза това, което и ти.Вече се извиних на четящите темата .

# 2 506
Споко, мили дами. Дайте да обсъдим ще я има ли тази Ферма наесен или няма да я има?
В Блиц/Уикенд (пак жълти медии) пише, че е имало скандал с новия продуцент и в последния момент БТВ са предложили на Ники Николов отново да прави Фермата. Но той в момента прави Ергенът: Любов в рая, а и така в последния момент не е окей… един вид “ти си ни резервния вариант, спасявай положението”. Ако наистина е отказал, браво. Опосумите работят с Нова през последната година. Та не е ясно….

Дано не ни спрат любимото предаване пак.

https://show.blitz.bg/rialiti/btv-iznenadvashto-spira-kultovo-predavane

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 10:38 от diziler

# 2 507
  • София
Може пък да е за добро, ако няма нов сезон, кой знае какви щяха да ги сътворят.

# 2 508
Споко, мили дами. Дайте да обсъдим ще я има ли тази Ферма наесен или няма да я има?
В Блиц/Уикенд (пак жълти медии) пише, че е имало скандал с новия продуцент и в последния момент БТВ са предложили на Ники Николов отново да прави Фермата. Но той в момента прави Ергенът: Любов в рая, а и така в последния момент не е окей… един вид “ти си ни резервния вариант, спасявай положението”. Ако наистина е отказал, браво. Опосумите работят с Нова през последната година. Та не е ясно….

Радо Тушев прави Ергенът: Любов в рая, не Ники Николов.

# 2 509
Не бих искала да няма Ферма.И най-тъпия сезон ми е в пъти по-интересен и поучителен, ако щете , от Ергенът.
   Липсват ми онези уроци по история,които водеха младежите и разказваха интересни и не много известни факти за бг личности.

# 2 510
  • някъде другаде
Не бих искала да няма Ферма.И най-тъпия сезон ми е в пъти по-интересен и поучителен, ако щете , от Ергенът.
   Липсват ми онези уроци по история,които водеха младежите и разказваха интересни и не много известни факти за бг личности.
Съгласна съм.

# 2 511
  • Вестерос

Ники Николов прави Ергенът, а Ергенът Любов в Рая на на Тушев, бившият Ерген 1-3

# 2 512
Ясно, 10х

# 2 513
Нов подкаст със Сами Хосни
Скрит текст:

# 2 514
  • SF
Сами Хосни явно е в капани, защото се появява често насам-натам.

# 2 515
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/20833976
Интервю с главен изпълнителен директор на БТВ. Никъде не се говори за фермата,че ще я има есента. Щели да залагат на Ергенът любов в рая, Traitors-игра на предатели, България търси талант

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 09:40 от fastlane

# 2 516
Жанета Осипова от "Фермата" 6 на гости в НайКаст
Скрит текст:

# 2 517
Крум Савов от "Фермата 2" в новия епизод на:
Скрит текст:

# 2 518
Тоя па нафталин от къде го изровиха?! Никога не е бил интересен този човечец, но не се отказа да се напъва вече и пенсиониран.

# 2 519
Ковид, кажи ще има ли Фермата ли не?

Общи условия

Активация на акаунт