🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 096
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 2 520
Тоя па нафталин от къде го изровиха?! Никога не е бил интересен този човечец, но не се отказа да се напъва вече и пенсиониран.
Мисля, че още е водещ в ТВ 7/8.  Жена му Мая, беше симпатична  тв водеща. Мисля, че двамата участваха и в "Смени жената", ама не съм убеден, да не бъркам... Вече ми се размиват всички.

# 2 521
Ммм... въобще не ме интересува тяхното семейство, ама той особено ми е неприятен. Извинете за изказа, но наистина за мен е изключително неприятен и дразнещ човек.

# 2 522
Ковид, кажи ще има ли Фермата ли не?

Не, мина 1ви кръг кастинг и до там. Управлнението в БТВ е под всякаква критика, няма план, няма стратегия, нещата се случват от днес за утре и пропадат в други ден.

п.с.няма да се учудя и да решат след седмица да скалъпят Фермата за месец, ама си представете на какво ще прилича....

# 2 523
мерси за отговора. поне даде яснота дали ще има ли не

# 2 524
Ако ще е скалъпена набързо и зле организирана, по-добре да няма.

# 2 525
Тоя па нафталин от къде го изровиха?! Никога не е бил интересен този човечец, но не се отказа да се напъва вече и пенсиониран.

Крум Савов е един от топ спортните журналисти в страната. И то не от вчера. Има си собствено предаване от години в 7/8.
На мен Крум не ми е никакъв, че да го защитавам. Hо подобни обиди ей така от нищото, говорят само и единствено за този, който ги произнася.

# 2 526
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Даде яснота,че няма никаква яснота:)
Щом ще има Предателите,е ясно,че няма как да има и Фермата. Трябвало е да изберат един формат и са заложили на новост.

# 2 527
  • при късмета

Крум Савов е един от топ спортните журналисти в страната. И то не от вчера. Има си собствено предаване от години в 7/8.
На мен Крум не ми е никакъв, че да го защитавам. Hо подобни обиди ей така от нищото, говорят само и единствено за този, който ги произнася.
Всеки има право да не харесва публична личност

Сега пък нямало да има сезон. Кастинг проведоха, събраха участници, махнаха ИиА, голяма реклама. Ама май по-добре, особено с нов/и водещи

# 2 528
Е,то всеки някой ден ще стане ,,пенсиониран ".
Не ми е любимец Крум Савов,но....и изказването ви не е от най деликатните.

# 2 529

Даде яснота,че няма никаква яснота:)
Щом ще има Предателите,е ясно,че няма как да има и Фермата. Трябвало е да изберат един формат и са заложили на новост.

Имаше предложения да се излъчва есента заедно с traitors, два дни от седмица - но няма човешки ресурс за Фермата така, друго предложение да е пролетния сезон, но тогава не става за снимане на това предаване... Някакви такива недомислени неща се чуваха, затова казах, че нищо не е последно в БТВ... Общото взето на спирката да спрат и да вземат 3ма случайни, ще направят програмата по-добре...

# 2 530
Приветствам отвсякъде идеята да не се излъчва всяка вечер. Все пак е риалити, не е сериал и вместо да натискаме за любовна линия, по-добре да излъчим същественото.
Правят телевизия за хора без работа, после що никой не ги гледал. Да искаш два-три часа от времето на хората всяка делнична вечер е абсолютно малоумие.
То затова гледаме през пръсти, за фон, с паузи и превъртане или просто питаме в темата какво е станало.

# 2 531
Приветствам отвсякъде идеята да не се излъчва всяка вечер. Все пак е риалити, не е сериал и вместо да натискаме за любовна линия, по-добре да излъчим същественото.
Правят телевизия за хора без работа, после що никой не ги гледал. Да искаш два-три часа от времето на хората всяка делнична вечер е абсолютно малоумие.
То затова гледаме през пръсти, за фон, с паузи и превъртане или просто питаме в темата какво е станало.
Напълно съм съгласна! В борбата си за рейтинг и желанието да задържат зрителите пред екрана,вече се оливат всички телевизии!
Всяка вечер,до след 23,30 да продължи един какъвто и да е формат е в повече! Затова беше и провалът на последния сезон на фермата! Съшито с пръсти....любовни линии, състезания тип ,,бързи ,смели, сръчни....Е! Ние не сме малоумни!

# 2 532
  • България
Ния Селиктар от последния сезон днес се е омъжила! Честито!

# 2 533
Красимир от "Фермата" 5 участва в новия сезон на Къщата на инфлуенсърите

# 2 534
Сами Хосни от Фермата 5 участва в днешния епизод на "Битката на поколенията", на тема "Важно ли е да обичаш себе си?" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт