🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 879
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Ау, Петър, ЖДНБ!
Как го измислихте пък това?

# 2 356
  • Разпиляна във въображението
Подготвен е и "гори" направо с Фермата.

# 2 357
  • SF
Дар слово, много хумор, бърз ум и присъствие, това на което му се казва харизма. Иван и Андрей си бяха страхотен тандем. На една вълна са, допълват си глупостите, превръщат ги в смешки, "карат се" в ефир и с тях беше забавно, но те си имат химията и в живота. Освен това като автори на предаването си определяха концепцията. С някои решения ме дразнех, но аз харесвам тяхното чувство за хумор. За сравнение това на Рачков е лиготия и прекаляване и не винаги ми е забавно. Вероятно децата в детската градина му се кефят и се забавляват на маймунджилъците на Рачков, както и порасналите, които са на тяхното ниво.

# 2 358
Моето много непопулярно мнение е, че Ивайло няма да е лош водещ. Слушах му подкастите, когато говореше с участниците от последната Ферма и му се получаваха нещата, харесваше ми как води разговорите.
Петър също ще е добър избор - бързата му мисъл и заигравките с камерата го правят по-динамичен от повечето "обучени" водещи. Справка - Гергана Гунчева. Не е лоша жената, просто седеше статична на фона на Иван и Андрей.

Като цяло, много се надявам този сезон да е по-динамичен от последните и психотормоза да няма място в него.

# 2 359
Гуспата звучи като възможен водещ - говори добре, а и има опит от Максимал.
"Говори добре"?  "Ше кажеме, ше чуеме, ше продължиме, ше видиме, ше играеме"... говори като Кики, ама няма Е накрая.
И се казва ЩЕ, не ШЕ. И се казва "за коГО гласуваш", не "за КОЙ гласуваш". "Кой" е този, който извършва действието, тоест подлогът в изречението. На Гуспата тези неща са му доста чужди. Малко книжки е чел, а и от училище явно е бягал. Нито говори добре, нито се държи добре. Пълен подляр беше в социалната игра. Подиграваме се на Мартинчо от ИВ, ама Гуспата още никой не може да го стигне по подлярщина и мръсни номерца.
А и... той си е лоялен на продукциите на Ники Николов, нали и в О100Г пак той правеше игрите. Явно ще се прави с друг екип цялата Ферма.
Моето много непопулярно мнение е, че Ивайло няма да е лош водещ.
С тоя говорен дефект и липсващо Р? Seriuously? Да не говорим, че това е лош човек и е един от най-мразените персонажи във всички сезони на Фермата.

p.s. в момента гледам Хелса от снощи. Шеф Виктор Ангелов, хем професионален шеф готвач, хем става за водещ. Перфектна дикция, интонация, правоговор...  Правилен български език.

# 2 360
Бих платила да не виждам Петър никъде никога повече.

# 2 361
Ивайло и Гуспата - не, не и НЕ! Неприятници. А Гунчева, горката, да вложи някой лев в поправка на руното на главата ѝ, че на нищо не прилича с тая жълта умряла коса. А вида ѝ е все едно всеки момент ще се разплаче, говора ѝ и той такъв. И тя е не.

# 2 362
  • при късмета
От бтв да си направят изводите. Може и да има хора, които не харесват ИиА, нормално е, но повечето не си представят предаването без тях. Затъват все повече и явно новото ръководство не разбира причините. Ако бяха професионалисти, щяха да ги разбират

# 2 363
То затова всичко на всякъде се срива, защото всичко се прави от хора, дето не го разбират това, а са се докопали до място...

# 2 364
Това непопулярно мнение за Шопски... да, ние тук се шегуваме, но такъв огромен хейт се изливаше всеки път при появата на Шопски и тук, и във ФБ, че от телевизията със сигурност знаят за това. Става ефектът "Джаферович". И когато сложиш подобно лице да ти води предаването, тотално си обрекъл сезона на провал. Джаферович като водещ провали целия последен сезон на Сървайвър. Колко хора написаха, че като са видели, че той води, са се отказали да гледат. Рейтингът на предаването беше доста слаб. Затова няма и нов сезон. Рекламодателите гледат рейгингите. Така че.. не мисля, че БТВ ще рискуват отново да сложат противоречиво име за водещ. Ето, пробват с нови имена този сезон, виждаме... Нанси Карабойчева,  Флорина Иванова, Рая Пеева...
Бих платила да не виждам Петър никъде никога повече.
И аз, хаха.

# 2 365
  • София
За Ваня аз не бях предубедена. Дадох му шанс, но той го пропиля. 😂

# 2 366
Ами Нанси не става! Не знам дали го виждат. Флорина може и да става, ама предаването е мега смотано.
Рая става. И нейното предаване е малоумно, обаче тя го превръща в нещо друго. Майка ѝ е излишна. Единствения тандем "майката и детето" не става да се имитира, запазена марка си е на Катето Евро и Сашко.

# 2 367
  • при късмета
Да бяха взели предвид, че рейтинга на Фермата падна, когато телевизията се намеси на ИиА. Тоталния провал беше 6 сезон (а неговия рейтинг не беше слаб, поне по статистика, която беше пускал Дяволо), но 5 беше силен и който е загледал 6, го е догледал, въпреки разочарованието. Това някак изкривява отчитането на рейтинг, защото предполагам се сравнява сезон на бтв, със същия сезон на нова. И със 7 вместо да си вземат бележка и да върнат концепцията на предаването в първоначалната форма, което им качваше рейтинга, те решиха да комбинират таргета с Биг брадър и игрите, подбраха участници, които изобщо не са за Фермата, а за тези 2 предавания и съвсем оплескаха нещата. Та не знам защо някой назад каза, че Ники Николов знаел какво прави, но според мен, това е изцяло негова работа и хич не знае какво прави. Това е резултата от знаенето му. За капак изцяло изолираха външната продукция, благодарение на която предаването изобщо е имало рейтинг. Ми няма да прокопсат по този начин, изобщо като телевизия, защото всичките им предавания са на този принцип.

# 2 368
Спрях да гледам фермата заради гаврата с Петър и се разочаровах от Иван и Андрей заради него. Ако е водещ , се завръщам , като зрител (да моля ви ,чудесно знам, че на никой не му пука Joy)

# 2 369
Моля,припомнете ми каква гавра е имало с Петър и с кой Петър!

Общи условия

Активация на акаунт