🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 125 952
  • 2 700
  •   1
Отговори
# 2 685
Ковид ако четеш сезона ще има ли известни роднини или ще е изцяло без такива хора.

# 2 686
Е да, но имаше обсъждане на маса и гласуване от всички участници дали да го гонят или не.
Иначе го засичам на няколко пъти в метрото, той стърчи 2 метра над всички, xaxaxa.  Живее близо до метростанция К. Величков.  А за политиката - да, беше зам. районен кмет на Илинден от ППДБСС, като баш кметът на този район или подаде оставка, или беше разкаран заради някакви нередности, та не знам дали Радо не иззе титулярната функция или се е махнал и той... Не ме и интересува особено, камо ли тази корумпирана коалиция.

# 2 687
Този сезон не го гледах, но ви четях чат-пат - може ли да ми напомните какво е правил този?
Николов обожава народния съд от сезон 2 на Биг Брадър.

# 2 688
  • при късмета
То какво ли не направи. Като ратай отказа да свърши каквото и да е, цял ден спа, после отричаше да е виновен за това, че всички са гладни, поради липсата на храна. Не издои кравата и ѝ даде изгнило сено, разболя се. И за изгниването на сеното беше виновен, защото не го прибра правилно. После налетя на бой на жената ратай, не помня коя беше. За всичко първо отричаше, после се оправдаваше, после се извиняваше, като види, че няма на къде, а най-после правеше същото, съвсем целенасочено. Все той беше пиян и все не беше виновен. Отвратително същество

# 2 689
И за Петър имаше другари съд. Нали трябваше да спечели едно мазно футболистче.

# 2 690
  • при късмета
За Радо не бих казала, че беше другарски съд. Многократно наруши правилата. А те вместо да го изгонят веднага, хем няколко компромиса правила, хем оставиха участниците да решат. Показателно е, че имаше само 1-2 гласа да остане, ако не бъркам. Това е точно обратното на другарски съд.
Беше с Пламен, защото не беше предварително уточнено, че нямат право да си пишат бележки. Никога преди това, такова правило не е обявявано

# 2 691
Петър ми даде такива сигнали и сега в Бърлогата (за неследящите - подобие на Трейтърс, създадено от Гуспата). Игра като стол в стъкларски магазин, разкривайки си ролята и заканвайки се в очите на убийците и после беше недоволен, че рано го махнаха. Даже и на подкаст не отиде.

# 2 692
Кой ти хареса повече той или Янков?

# 2 693
  • София
Пепе не е ходил при Кукушев, защото е в чужбина. 😊

# 2 694
  • София
Налетях без да искам на някакво видео, което Пепе е качил в собствения си канал - по повод участието му в "Бърлогата". Първите 5 секунди ми бяха достатъчни да прескоча към следващото.
В "Бърлогата" беше същият самонадеян дървен философ, както и във "Фермата". За радост, изгониха го още в началото, та не се наложи зрителите да го търпят прекалено дълго.

# 2 695
Ковид ако четеш сезона ще има ли известни роднини или ще е изцяло без такива хора.

Не знам нищо за този сезон, поради лични ангажименти съм отхвърлил доста работни. А странното е и че нищо не съм чувал и като слухове

# 2 696
Евгени Коев от “Фермата” 8 довечера в “Бригада нов дом”

# 2 697
  • SF
Кой?????

# 2 698
Като какъв?

# 2 699
Като част от изненада, не участва в ремонта и не е от семейството, чийто дом с ремонтира. В един сезон е бил с Калин от Бригадата, приятели са оттогава. Организирал е изненада (макар че не всеки обича фолклор, мен, ако ме изненадат с гайда, няма да аxна от радост) Grinning

Общи условия

Активация на акаунт