Пазаруване от about you - тема 24

• 67 696
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Код за преходни мъжки якета има ли някой? По-голям от 15%?

# 616
Купонът, моят е 5% само, се прилага преди да се добави в кошницата артикула. От приложението. За всеки артикул се активира отделно.
Камелки поръчах.
Обувките Camel Active отговарят ли си на номерата? Имам спомен, че бяха умалени. А поръчах моя си номер...Техният съветник дава 75%..

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 10:36 от Spensa Nightshade

# 617
Пращам си бланката на имейл, него отварям от компютър свързан с принтер, и принтирам етикета за връщане.

# 618
Пращам си бланката на имейл, него отварям от компютър свързан с принтер, и принтирам етикета за връщане.

Благодаря! Няма обаче етикета да е лепенка. С тиксо, ако го залепя проблем ли ще е?

# 619
Е, ако не сложиш на принтера лист с лепка, няма как да ти принтне с лепка.
Обикновен лист принтваш, и с тиксо, да, лепиш...

# 620
Много объркано и недомислено нещо са го направили. Падна ми се от синята рулетка ваучер за суичъри и  кода е активен само за 1 артикул/модел. Ако сложа 2 суичъра различни модела или размера кода е активен само за един от тях. Мижавите 5% изчезват ако се сложи код от жълтата рулетка. Искам си жълтата рулеткаааа Sad

А сега се оправи - активен е за двата суичъра кода Simple Smile

# 621
  • Сливен
Мацки,мнение за това яке

Имам спомен,че някой го беше поръчвал.Интересуваме колко е плътно.Реших,че освен дълго ми трябва ми трябва е някакво по-тънко,за 12-15 градуса.
И за марката b.young някакви отзиви.
Благодаря,предварително.

# 622
Леле точно да се наканя да поръчам суичърите и бам ново намаление до 30% - единия е намален,но другия не и сините ваучери не са активни по време на екстра намалението. Аааа не,ядосах се. Искам си жълтата рулеткаааааа Sad

# 623
Кодове работят ли в момента? Ако да, дали има инфлуенсърски, или някой случайно да има за палта?
Здравейте,
и аз се интересувам, мисля че мога да ползвам т.к. дрехите ми в коша нямат допълн %
Тези на Балан и Деница са от 8,9.01 Sad

# 624
Да не следят форума от АУ Grinning Точно с доп. 30% ми намалиха якето Simple Smile

# 625
Сутринта пуснах поръчка 1 раничка с -20%допълнителни, сега отварям любими, процентите вече са 30. Рулетка нямах.

# 626
  • Melmak

Благодаря! Няма обаче етикета да е лепенка. С тиксо, ако го залепя проблем ли ще е?

Веднъж ми се случи да ми трябва такъв етикет, но в нас нямам принтер и не можех да принтирам и обикновена хартия. Отидох в офис и обясних, че имам товарителница ама не мога да я принтирам. Дадох им номера на товарителницата и ми принтираха етикет с лепенка. Взеха ми 20 ст.

# 627
Не са ми взимали пари за етикет.
Поръчах си втори път ботушите. Първвите ги платих и не можах да ги откажа.
50лв е разликата
П.п. за деца има голямо намаление, макар без екстра. Направо се олях в поръчката

# 628
  • София
Някой ако иска за преходни якета 15% току що ми се паднаха и няма да ги ползвам.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт