Пазаруване от about you - тема 24

• 67 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!
Тази дънки подходящи ли са за не толкова висок човек като мен с ръст 162 см. https://m.aboutyou.bg/p/jjxx/danki-lisbon-8741266?utm_medium=ref … _campaign=product
Панталони нося 36 размер ако реша да си поръчам кой номер да избера? 28х30?

# 631
  • София
Здравейте!
Тази дънки подходящи ли са за не толкова висок човек като мен с ръст 162 см. https://m.aboutyou.bg/p/jjxx/danki-lisbon-8741266?utm_medium=ref … _campaign=product
Най-добре ще ви е дължина 28, но като гледам няма, така че нямате друг избор освен 30.
Говоря за дължина, за номера незнам 28 или 29.

# 632
  • Варна
Здравейте!
Със същата височина съм и същия размер панталони.
По другата номерация нося размер 27, с дължина 30.
За тези дънки в сайта ми дава 78%, че размер 27/30 е моя размер и мисля, че са познали Smile

# 633
Момичета, цената на раницата Desigual e вече 107лв. Възможно ли е при някой да е още на 54 лв?

# 634
  • Пазарджик
Момичета, цената на раницата Desigual e вече 107лв. Възможно ли е при някой да е още на 54 лв?
И аз тъкмо щях да поръчам и увеличиха цената.

# 635
Аз успях да поръчам раничката на ниската цена, добре че не оставих за по-късно
Bubolita 88, при мен линкът не работи.

# 636
Да, сменили са цената на раницата.

# 637
Днес на няколко пъти цените се сменяха,това е просто много неприятно за клиента,особено ако поглеждаш оше нещо за 5 мин и после хоп нова по-висока цена.Виждам че и с тази раница е била така,някой друг има ли наблюдение дали е било при всички артикули или само при тази марка.Напоследък ми прави впечатление,че всичко е с завишени цени,не знам дали защото предстои голямото намаление края на януари,но миналата година например имаше много по-добри намаления в абоут ю.

# 638
Аз успях да поръчам раничката. Заглеждам я от някакво време във ФД, ама тук цената беше страхотна. Благодаря на bg2310 за линка.

# 639
Днес на няколко пъти цените се сменяха,това е просто много неприятно за клиента,особено ако поглеждаш оше нещо за 5 мин и после хоп нова по-висока цена.Виждам че и с тази раница е била така,някой друг има ли наблюдение дали е било при всички артикули или само при тази марка.

Преди няколко дни ми се случи посред бял ден по никое време. Освен да са вкарали ИИ да вдига цените при интерес, друго обяснение нямам.

# 640
  • Пазарджик
Може ли някой,който е успял да поръчва раницата на по-ниска цена да ми изпрати снимка,за да им пиша?Не може така да се подиграват с хората.Мисля,даже до КЗП да напиша,но ми трябва снимка с по-ниската цена.

# 641
  • София
Защо да се подиграват? Имат си вероятно политика за промоции и определена бройка на по-ниска цена. Имат право да пускат каквато си искат цена, а ние да купуваме, ако ни устройва тази цена. Ако не, подминаваме. Никъде не пише, че тази цена е постоянна за целия период на промоцията. Пише до...%, а не точно колко...

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 17:53 от gatanegra

# 642
Може ли някой,който е успял да поръчва раницата на по-ниска цена да ми изпрати снимка,за да им пиша?Не може така да се подиграват с хората.Мисля,даже до КЗП да напиша,но ми трябва снимка с по-ниската цена.

+ 1.
За жалост нямам снимка, раници не нося. Пиши на АЮ, може да ти пратят ваучер като компенсация.

# 643
Според мен първоначално нещо не са се усетили за цените с доп.намаление или  пък е било бъг ,а в момента вече са цените които са искали да бъдат,ето снимка която е доста по-късно от бъга но в кошницата цената е двойна.

# 644
Ето снимка от снощи, поръчах я на тази цена сутринта. Пише, че цената й е била най-ниска на 53.90, но я следя от 2-3месеца и не е падала под 68лв. На 7дек. е била 77лв, после не беше налична.
1 яке на ragwear сутринта намалено беше на 75, сега е около 93лв. Други наблюдения на покачване на цени на продукти нямам.

Общи условия

Активация на акаунт