Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 52

• 64 728
  • 935
  •   1
Отговори
# 165
Аз  заради багажника избрах Melio. Обичам да пазарувам и да си избирам нещата, та основния пазар го правя аз и това е голямо предимство. Съобразявам се обаче да не слагам твърде тежки неща, за не се скъса кошът.

# 166
  • София
Затвореният кош на Харви, може са стои и отворен, закача се капака.
Но иначе освен затворения кош, повдигането на матрака и декоративните шевове, нямат друга разлика.

# 167
Здравейте, момичета! Към този момент съм се насочила към Cybex Balios S Lux. Бях в няколко магазини и видях, че има подобрения в шасито на модела 2023. Промяната която аз видях е, че амортисьорите от задните колела са преместени на шасито. Друга промяна е, платът, който се използва. Искам да Ви попитам, дали някоя от Вас има повече информация или мнение, кое шаси е по - добро? Старият или новият модел е по - добър?

# 168
Ние купихме новия ММ хареса повече нея. Повече екстри имало и му се стори по удобна за бебето.

# 169
Здравейте, момичета! Към този момент съм се насочила към Cybex Balios S Lux. Бях в няколко магазини и видях, че има подобрения в шасито на модела 2023. Промяната която аз видях е, че амортисьорите от задните колела са преместени на шасито. Друга промяна е, платът, който се използва. Искам да Ви попитам, дали някоя от Вас има повече информация или мнение, кое шаси е по - добро? Старият или новият модел е по - добър?
В ютюб гледах видео на норвежки монтьор, който прави видеа относно характеристиките на различни марки колички и потенциалните проблеми в конструкцията и т.н.Та, той по начало много трови Сайбекс, но единствено за новия Балиос от 2023 дава положително мнение поради подобренията в сравнение с предишните. Аз в крайна сметка купих Талос С лукс 3в1 просто защото чисто визуално и финансово беше най-подходящата за нас и стискаме палци да издържи година-две.

# 170
Аз съм много доволна от консултанта във Рая, София магазина в Младост 1. Първо те пита до колко бюджет можете и след това ви обяснява 1 час за тия колички, то е цяла наука. Консултанта се казваше Александър.

# 171
Момичета, бяхме ходили в Рая Тойс и сякаш ми се беше видяло една табела за намаления. Мисля, че имаше нещо от около 5% за покупки над 1000 лв, 10 % над 2000 лв. Дали наистина е така, някоя възползвала ли се е?

# 172
h0pe, аз като майка с ръст 150 см разбирам напълно притесненията ти. От всичко, което е минало през мен установих, че е най-удобно количката да е с чупеща се дръжка, а не телескопична, тъй като по този начин родителят се отдалечава малко от гумите и шасито и не ги рита, когато дръжката е на най-ниска позиция. За jane muum вече са ти препоръчали. Имах я и ми беше много удобна. Anex IQ изглежда супер, но не мога да споделя впечатления.

Последно доста добра ми се стори Tutis Mio Plus, ако някой има някакво мнение по въпроса... изглежда компактна

# 173
  • София
Zen dragon може ли линк към този норвежки монтьор.
Аз съм в търсене на лятна количка до към 600 лв със сравтително широка седалка.
Преди НГ бях поръчала Mast M2X,  но я върнах защото тапицерията за мен беше ужасна, светло сивия вариант, все едно беше дамаска за диван.
Гледах и Инглесина Майор, но не ми хареса одзад като се махне капака в легнало положение няма мрежа а е дупка, също на другите места вместо мрежа беше някакъв черен плат като трико, не особено прозрачен.
Сега мисля да ходя да гледам Cam offroad, поне на картинка изглежда добре пък да видим, някой ако има впечатления от марката би ми било полезно да сподели.

# 174
Здравейте може ли мнение за количка БЕБЕШКА КОЛИЧКА CANGAROO EMPIRE 3 в 1

# 175
Здравейте, има ли някой с детска количка Cybex Talos S Lux или Cybex Balios S Lux, който използва такава подложка? Купих, обаче не виждам начин коланите, които минават през гърдите и коремчето да минат през тези дупки. Само долния колан, който е между крачетата минава, защото е отделно от другите. Пишеше, че е универсална и става на повечето колички с 3 и 5-точково закопчаване. Аз ли не мога да схвана как да я сложа или просто не става за тези модели колички? Благодаря предварително на отзовалите се. Blush Hug

Това е количката ни - Cybex Talos S Lux.

# 176
Отпуснахте ли хубаво коланите ?

# 177
  • Варна
Здравейте, има ли някой с детска количка Cybex Talos S Lux или Cybex Balios S Lux, който използва такава подложка? Купих, обаче не виждам начин коланите, които минават през гърдите и коремчето да минат през тези дупки. Само долния колан, който е между крачетата минава, защото е отделно от другите. Пишеше, че е универсална и става на повечето колички с 3 и 5-точково закопчаване. Аз ли не мога да схвана как да я сложа или просто не става за тези модели колички? Благодаря предварително на отзовалите се. Blush Hug
Скрит текст:

Това е количката ни - Cybex Talos S Lux.

Ако раменните колани не могат да бъдат извадени самостоятелно (от катарамата или седалката), то тази подложка няма да ви върши работа.
При Cybex има модели на които раменните колани са зашити за гърба на седалката и колана е общ за раменете и кръста и не е възможно да поставите такъв тип подложка.

# 178
  • до най-прекрасния мъж
Вижте дали не се разкачат коланите откъм гърба на количката. Това ми идва на първо четене на ума.

# 179
Мисля, че е както казва Рошко. Коланът за кръста и за гърдите е едно цяло и е зашит. На гърба е плат и няма как да го разкача отникъде, за съжаление. За тези колички си имало специални подложки. Виждам, че при тях коланът влиза целият от направения разрез, а не поотделно като при купената от мен. Не съм го съобразила това, подведох се по това, че пишеше, че става за повечето колички. Благодаря ви! Blush

Общи условия

Активация на акаунт