Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 52

• 63 190
  • 935
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна
Аз си я избрах по моите критерии:Най ми беше важно да е лека. ТА да е лека и маневрена, да се събира в багажника на малката ми кола, да става и лятна и зимна, дръжката ѝ да е чупеща, а не изтегляща се, да има амортисьори. Също висок клас, за да е по - издържлива и здрава, а не да се разтрака на втория месец. На по- високия клас всичко им е по- висок клас тапицерията ми е непромокаема, лятната седалка на гърба е с мрежа за да не се изпотява детето, сенника е дълбок. И така… не съм се чудила много 2 пъти ходихме в магазина, на първия още се спряхме на тази.

# 931
Daisy , моят критерий е същия, само за дръжката не държа - чупеща или не. Коя е количката на която сте се спрели?
Тепърва ще обикалям на живо да ги видя, но съм се спряла на марките : Inglesina, Jane, Tutis, Easywalker и Aneх IQ. Това на четене и характеристики ми допаднаха, на живо не съм виждала нито една марка, камо ли модел Simple Smile
Ако някоя има вече опит с някоя от марките ще се радвам да сподели

# 932
  • Варна
Аз се спрях на Сайбекс Миос. Други леки са- Сайбекс мелио, една инглесина по- назад виж има я коментирана, че е лека, изиуолкър има лека, анекс. Добре си се ориентирала, само тоя тутис не знам, само танкове съм виждала на тази марка.

# 933
Daisy , моят критерий е същия, само за дръжката не държа - чупеща или не. Коя е количката на която сте се спрели?
Тепърва ще обикалям на живо да ги видя, но съм се спряла на марките : Inglesina, Jane, Tutis, Easywalker и Aneх IQ. Това на четене и характеристики ми допаднаха, на живо не съм виждала нито една марка, камо ли модел Simple Smile
Ако някоя има вече опит с някоя от марките ще се радвам да сподели

Anex ми беше тежка и тромава, Easywalker някак багажника не ми харесваше и си мислех, че при повече тежест ще увисва (близо до земята). На Tutis коша за новородено е много плътен, което ми хареса, маневрена, устойчива и лека за големината си. Една приятелка има и леко се е разскърцала, но като цяло е доволна. Останалите две марки не съм ги виждала Wink

# 934
Здравейте, момичета! И на мен ми предстои закупуване на количка и разбира се започна голямото четене и търсене на мнения. Търсим си количка, която да е лека и маневрена и да се сгъва лесно, тъй като ще я съхраняваме в колата. Нямаме възможност за постоянно качване и сваляне до жилището ни. Не съм обикаляла все още много по магазините да разгледам на живо, но моделите, за които имам отзиви и са ми препоръчани от близки са: Easywalker Harvey 3 premium, Cybex balios s lux и Anex eli. Виждала съм на живо само Cybex balios s lux. Ще съм благодарна да споделите отзиви за моделите или да ми препоръчате друга, която отговаря на критериите ни.

# 935

Общи условия

Активация на акаунт