Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 52

• 64 450
  • 935
  •   1
Отговори
# 900
Бих искала да помоля за помощ с изборът на чувалче за Balios S Lux. Цветът на количката е Seashell Beige и ми се искаше цветът на чувалчето да е същият, но не откривам. Малко съжалявам с изборът си търся си всичко до поставка за чаша, чанта, адаптори за столчето за кола. Sweat Smile

Не виждам налични на голд серията из сайтовете точно този цвят. Може да проверите из олх, фейсбук от тези,които продават.
Алтернативен вариант е да изберете чувалчето им от платинум серията на footmuff off white цвят, или сиво чувалче, което също ще се съчетае с бялото от голд серията.
https://rayatoys.com/chuvalche-za-kolichka-cybex-platinum-footmuff

Чашата за количка на сайбекс е изключително разочароваща, струваше по спомен 60лв, ползвала съм я броени пъти както на комбинираната, така и на лятната ми количка. Много лесно се завърта и няколко пъти ми е обръщала кафето. Имаше във фб групата жена, която прави с 3Д принтер и брандираше чаши за по 30лв. Отзивите бяха позитивни, аз лично не съм тествала.
Чанта може да минете и с раница или на мейорал знам, че много добре пасват на голд серията цветово. Оригиналната чанта е близо 300лв, което за мен е прекалено, но всеки сам си решава. Аксесоари се намират на прилични цени из немските сайтове и няма кой знае какво да се мисли откъм гаранция, както е с покупката на самата количка. 😊

# 901
Чанта може да минете и с раница или на мейорал знам, че много добре пасват на голд серията цветово. Оригиналната чанта е близо 300лв, което за мен е прекалено, но всеки сам си решава. Аксесоари се намират на прилични цени из немските сайтове и няма кой знае какво да се мисли откъм гаранция, както е с покупката на самата количка. 😊

Аз още не съм родила, но взехме също Balios S lux.
Аз чанта си взех от шейн, взех и кучички с лепки за нея, но ще я държа по-ниско, защото на дръжката можело да се слага до 1кг, а аз е изключено да я държа до този килограм.

# 902
Приеми от сега, че кошът "за багаж" ще го ползваш именно за багажа на детето, а не за пазаруване. Аз в моя към момента нося чанта с бебешки чувал 3.3 TOG, плътна пелена, лека пелена, комарника и дъждобрана на количката, резервни боди, панталонче, блузка и шапка. Втора чанта с термос, кутия с адаптирано мляко, 2 шишета, кутийка с 2 резервни биберона (всичко се случва), кутийка със залъгалки и верижка за тях. В чантата на количката се събират стойката за чашата, документите и портмонето ми, подложка за повиване, 2 памперса, малък пакет мокри кърпи, кесия за мръсен памперс след смяната му, 2 лигавника... Абе доста багаж си е. Предполагам, че не всички са активно луди като мен, но аз обичам да съм подготвена за всякакви ситуации.

# 903
Здравейте,
включвам се и аз в темата. Препоръчвам бебешките колички от moebebe.com - https://moebebe.com/bebeshki-kolichki и по конкретно тези с 5 години гаранция, като този модел https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-2v1-quic … -steel-grey-muuvo

Имат и по-бюджетни бебешки колички, но според мен ако държите на качество имат страхотни модели, а освен това винаги можете да продадете количката след като не ви е вече нужна.

# 904
  • Варна
Чувалче за количка може да видите и тук, във Фейсбук тази жена, шият по поръчка, за Варна има и лично предаване. За нашата Сайбекс сме поръчали такова чувалче.

Чанта за количката си харесах днес в Рая тойс, но беше дефектна, сега ще търся онлайн такава.Хшедах оригиналната на Сайбекс толкова е голяма, че ако я напълня, и го няма детето в количката може и да мога да я обърна. Та пробвах тази и пасна супер, само дето е с дефект. Имаше и друг цвят освен да направя компромис с цвета.

# 905
Здравейте, някой може ли да ми каже как се слага зимното чувалче на Easywalker rudey модела? Брагодаря!

# 906
такива чувалчета не са някаква новост, че чак жена да ги шие...
Скрит текст:

# 907
  • Варна
такива чувалчета не са някаква новост, че чак жена да ги шие...
Скрит текст:
Не разбрах, какво постигнахте с “кухия” си коментар. Това е ясно, че не са нещо ново под слънцето, дадох контакт, ако момичето реши да си вземе немарково.

# 908
Момичета, някоя има ли опит с количките на bebetto? Много ми харесват в сайта им, но по София не ги намирам в никой магазин, за да ги видя. Тоест, ако някоя може да ме насочи с мнение, или къде може да се намери. Същото важи и за количките на Adamex и Bexa …

# 909
Моята е на Bebetto, 2в1 - с отделни кош за новородено и седалка за след 6ти месец. Избрах я понеже бе напълно окомплектована - с чанта, комарник, дъждобран, покривала и адаптери за повдигане. Последното за мен е супер удобно, тъй като въпреки че съм ниска, предпочитам кошът с детето да е на високо, за да не се навеждам, когато го преобувам. Облицовката е от изкуствена кожа, а не плат. Цената ме устройваше. Ако сега трябваше да избирам, може би пак щях да взема същата. Иначе харесах и една на Moon в същия ценови клас. Ако можех да преглътна още едни 400-500 лв щях да гледам и моделите на Venicci. Имат страхотни колички.

# 910
  • София
Момичета, някоя има ли опит с количките на bebetto? Много ми харесват в сайта им, но по София не ги намирам в никой магазин, за да ги видя. Тоест, ако някоя може да ме насочи с мнение, или къде може да се намери. Същото важи и за количките на Adamex и Bexa …

Bexa Има в Галикс като цяло Галикс внасят ползските колички на бг пазара, за бекса имам две супер ревюта с по две отгледани деца с една количка, но минуса е че са тежки и обемни.

# 911
Здравейте, имате ли някакво мнение за тази или подобна количка? Благодаря предварително.

# 912
Здравейте, търсих много, но почти нищо бе намерих като мнения за Tutis Mio Plus / Thermo. Днес бяхме в Aiko и разгледаме други модели на марката, много ни харесаха, но не намирам мнения от първо лице. Предварително благодаря!

https://visvitalis.bg/product/tutis-bebeshka-kolichka-mio-plus-t … rmo-2v1-242-pearl

# 913
  • София
Здравейте, търсих много, но почти нищо бе намерих като мнения за Tutis Mio Plus / Thermo. Днес бяхме в Aiko и разгледаме други модели на марката, много ни харесаха, но не намирам мнения от първо лице. Предварително благодаря!

https://visvitalis.bg/product/tutis-bebeshka-kolichka-mio-plus-t … rmo-2v1-242-pearl

Тази количка май е доста нова, мнение има назад за Уно 3 и 5 понеже са по-стари модели.

Някой да има мнение за Mast M2x или Joie Pact / Pro?  Или някакви модели Mast и Joie?

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 09:16 от Persephone89

# 914
В парка до нас лятото видях mast m2 и помолих мамата да каже как е - жената сподели, че две деца е изгледала с нея. Побутнах я- много лека и меко върви. Видя ми се и с добра изправена позиция на гръбче.

Тази количка май е доста нова, мнение има назад за Уно 3 и 5 понеже са по-стари модели.

Някой да има мнение за Mast M2x или Joie Pact / Pro?  Или някакви модели Mast и Joie?

Общи условия

Активация на акаунт