Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 52

• 64 521
  • 935
  •   1
Отговори
# 780
Няма как да дадем отговор, докато не напишете кой модел е количката.

# 781
Който и модел да е - адапторите трбва да са на Макси кози, предназначени да са съвместими с конкретния модел на Сайбекс.

# 782
Това далеч не е общовалидно правило.
Някои колички на Сайбекс не са им нужни адаптери със собствените им столчета, на други са.
Моето Бугабу има различни модели адаптери спрямо модела количка, които обаче стават за няколко вида столчета за кола и т.н.
Вероятно и Макси Кози имат вид адаптер спрямо модела, които е общовалиден за всички столове Сайбекс. Може и изобщо да няма нужда от адаптер. За всяка количка се процедира по различен начин.
Но да, адаптерите са на марката количка, не на стола.

# 783
Нашата сага с количката приключи. Официално и категорично се спряхме на Easywalker Harvey 5 Premium. Огромна разлика от Балиоса, към който се бяхме насочили, само трябва да ги вдигнеш, сгънеш, подкараш една до друга. Много по-качествени материи са използвани с Харвито, по-широк сенник, по-лесно сгъване, по-леко шаси, всичко е някак по-премислено за комфорта на родителя от Балиос, копчетата за всяко едно нещо са на по-достъпно място за мен, затворения багажник е голям плюс, матрака е анти рефлуксна функция, и да не изброявам още.
След като разгледах на живо Виста, Муци, Инглесина (много ми е дървена, изобщо не можах да я усетя), няколко Сайбекса, Бугабо Фокс и все клонях към Балиоса, но нещо не ми достигаше, за да кажа това е количката, взимаме я - сега с Харви сме категорични и двамата с таткото.

# 784
slanchogledka^, а насочихте ли се към кошче/столче за кола и ако да, на коя марка? И аз се загледах в Харви-то, но ме спира, че няма кошница в комплекта...

# 785
Здравейте, момичета! В проучване съм на колички, като конкретно на сърце ми е Maxi Cosi Plaza. Разглеждам и други модели и марки, но тази най-ми харесва. Може ли мнения за нея и по-конкретно вече за коша след 6м, когато и разходките ще са по-активни. Терминът ми е декември месец, та зимния кош няма да бъде така активно използван. Доста е голяма и се чудя дали ще е удобна да си я ползвам докрая или ще прибегна до лятна лека количка?
Друга марка, за която чета хубави мнения е Easywalker Harvey,  но на живо не съм я виждала. Изглежда ми с габаритите на Plaza-та. Моля за мнения и за нея. Същото ме интересува - удобна ли е за дългосрочно използване.

* Имаме асансьор, няма стълби във входа,които трябва дя изкачвам, имам кола с голям багажник.

Благодаря предварително! Blush

# 786
slanchogledka^, а насочихте ли се към кошче/столче за кола и ако да, на коя марка? И аз се загледах в Харви-то, но ме спира, че няма кошница в комплекта...
Всички столчета на Cybex са съвместими, Maxi Cosi и Joie също. Ще вземем сайбекс сирона най-вероятно, още се чудим дали искаме кошница или направо стол за кола с приставка за новородено.

# 787
Със столчетата за кола шега не бива, не ги избирайте по цвят и цена, ами търсете какви сертификати за безопасност имат.

# 788
Факт, и едни от най-добрите оценки държат столчетата на Joie.

# 789
  • Варна
Факт, и едни от най-добрите оценки държат столчетата на Joie.

Ще се радвам да споделите, на кои тестове и в кои групи столчетата за коли на Joie имат най - добрите оценки.
Предполагам щом е факт, вероятно няма да ви затрудня с въпроса си.

# 790
Рошко, факт е,че столче не се избира по цвят. Иначе за тестовете на adac говоря, тяхното i spin 360 се брше класирало ксто едно от най-безопасните в категорията си за тестваната година.
Има много други добри столчета.

Тъй като сте представител на конкретен детски магазин - моля, не приемайте твърде лично коментарите ни, всички тук ценим вашите консултации, но имаме право и на мнение Simple Smile

# 791
Открих в чичо Гъгъл
Столче Joie i-Spin 360, победител в тестове ADAC 10/2019 за въртящо се столче
На останалите пише, изпълняват изискванията на ECE R129/03

# 792
  • Варна
Рошко, факт е,че столче не се избира по цвят. Иначе за тестовете на adac говоря, тяхното i spin 360 се брше класирало ксто едно от най-безопасните в категорията си за тестваната година.
Има много други добри столчета.

Тъй като сте представител на конкретен детски магазин - моля, не приемайте твърде лично коментарите ни, всички тук ценим вашите консултации, но имаме право и на мнение Simple Smile

Резултатите на i spin 360 в никакъв случай не са лоши, напротив.
Това което имах предвид е, че когато се твърди нещо е хубаво да се посочва източника конкретно, иначе става "един човек каза, че бил чувал ...".
"Най - добро" е изключително относително понятие, тъй като в случая има различни видове тестове, различни групи и т.н.

# 793
И аз така мисля, има и други добри столчета. В БГ продават ли Joie? Марката Joie  е  от 2011, но се наложи на пазара.

# 794
Здтавейте някой поръчвал ли е от този сайт https://babymatters.bg/bebeshki-kolichki/cavoe/?gad_source=1&gcl … u6uhoCuz4QAvD_BwE и изобщо мякакво ммемие впечетление за тази марка колички

Общи условия

Активация на акаунт