Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 52

• 64 511
  • 935
  •   1
Отговори
# 795
Здтавейте някой поръчвал ли е от този сайт https://babymatters.bg/bebeshki-kolichki/cavoe/?gad_source=1&gcl … u6uhoCuz4QAvD_BwE и изобщо мякакво ммемие впечетление за тази марка колички
Cavoe  e някаква полска фирма, възникнала в 2020.

# 796
  • Варна
Здтавейте някой поръчвал ли е от този сайт https://babymatters.bg/bebeshki-kolichki/cavoe/?gad_source=1&gcl … u6uhoCuz4QAvD_BwE и изобщо мякакво ммемие впечетление за тази марка колички

И да си я купиш от румънците при условие, че я внасят и тук не е мн. разумно, особено ако държиш да получиш обслужване и гаранция.
Да не говорим, че единия модел си е на 100% аналогичен на модела на Чиполино Wink

# 797

И да си я купиш от румънците при условие, че я внасят и тук не е мн. разумно, особено ако държиш да получиш обслужване и гаранция.
Да не говорим, че единия модел си е на 100% аналогичен на модела на Чиполино Wink
А къде тук ги продават ,защото не ги намирам никъде

# 798
Здравейте, преди време писах тук за съвет за чанта за количка, тъй като моята лятна количка не беше в комплект с чанта. Някои писа да споделя на коя съм се спряла - купих Kikkaboo Maxi, за цената си от 50 лв се оказа страхотна, събира доста неща, има много джобчета +термоджобове за бутилки. Дано съм полезна за някой🌸

# 799
  • Варна
Скрит текст:

А къде тук ги продават ,защото не ги намирам никъде

Например в Дундьо, но зависи и кой модел искате да видите.
Ако искате Cavoe Osis, то може спокойно да видите Чиполино Елит
Ако искате Cavoe Moi+ то е достатъчно да се завъртите през някой магазин с полски колички, то само имената им са различни.

# 800
Здравейте, бих искала да попитам как изпирате количките си? Конкретно за летният кош се интересувам (със Cybex Balios S сме).

# 801
  • Варна
Някой с отзиви за Сайбекс миос? Спряхме се на нея за сега за основна от новородено фа я ползваме, хареса ни лекотата, маневреността, компактния размер. Минусите видими за сега са по- малко- малък багажник и малки гуми, но пък са с амортисьори. Така, че ако има някой с такава бих искала отзиви от някой ползващ я.

# 802
Аз съм с mios и съм много доволна! Единствено не съм доволна, че я купих втора употреба и колкото и да е пазена, се е амортизирала, предполагам че нова щеше да е още по-добра!  Притесняваха ме малките гуми, но минавам с нея през всякакви препятствия и нямам никакъв проблем. Бута се с една ръка, сгъва се и се разгъва отново с една! Може би по стълби няма да е удобно с тези малки гуми, но аз не минавам през такива места и не мога да дам отзив. Амортисьорите са предостатъчни за добрата возия. В нашия град има павета по центъра и не мисля, че създават какъвто и да било дискомфорт за детето когато преминаваме. Багажника лично аз го пълня до дупка! Пазарувам си с нея и всичко се събира. Да, кашон памперси няма да се хване отдолу, или нещо по-обемно, но издържа доста натоварване (като тежест). В парка всички се чудеха лятото каква подложка да сложат на децата, че са вир вода постоянно. Моето дете нямаше този проблем в жегите, гръбчето с мрежичка ми е най-ценното в тази количка!
Лятната седалка има няколко позиции на наклон на гръбчето, за разлика от балиос, където до колкото успях от други майки да разбера са само три. И реално първата степен на повдигнато положение идва доста висока, но при миос не е така! И е много компактна, моята я съхранявам в багажника на колата (малък Ситроен) и има място за други щуротии. Няма да сбъркате с миос!

# 803
  • Варна
Много благодаря за споделеното, не намерих много отзиви за този модел, та много ми беше полезно вашето мнение. От самото начало ли я ползвахте или като лятна? Аз също смятам да я държа в багажника на Ярис.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 20:14 от Daisy_D

# 804
Здравейте! Някой има ли наблюдения върху Maxi Cosi Zelia 3? Благодаря предварително!

# 805
Момичета, на черния петък най-рано ли да очаквам намаление на Сайбекс във Вис Виталис или Рая тойс?

# 806
Миналата година на 06.10.2023 г. съм поръчала количка Cybex Talos S Lux с 20% намаление от Raya Toys. Помня, че имаше намаление тогава. Предполагам, че е било 20% на всичко. Blush

# 807
Много благодаря, ще следя! ❤

# 808
От самото начало ли я ползвахте или като лятна? Аз също смятам да я държа в багажника на Ярис.

За жалост първо се подлъгах по тая мания за “големи гуми” и си купих комбинирана количка полска. Но едва изкарах три месеца с нея. Сега не мога и да я продам. Та миоса съм го ползвала само в “летен” вариант.

# 809
  • Варна
Много благодаря, ще следя! ❤
само да кажа в Рая нямат намаление за черен петък на Платинум серията на Сайбекс. Да знаете ако сте харесала нещо от нея.

Общи условия

Активация на акаунт