iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 131

• 52 397
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте. За поддържане на слизестата обвивка на стомаха този колаген дали е подходящ?
Здравей!
Това е Мултиколаген, включва и Колаген тип III, респ. ще бъде от полза и за стомашната лигавица.

Denis, това добро ли е-  по едно на ден и дъвчащи Thinking Благодаря Heart Exl
Не е най-добрият избор, но горе-долу става... Магнезий, Цинк и Селен не са хубави форми ... повечето дози са ниски.

iHerb® Код:    YUL919

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 21:55 от denis©

# 466
Момичета и denis естествено, благодаря за вниманието към всеки Flowers Hibiscus Купила съм си това преди време, но сега го измъкнах, че работата ми е много напрегната и имам нужда от помощ за концентрация, но то да не е за сън само и да взема да заспя вместо обратното ??? Stuck Out Tongue  И кога се пие вечер ли по 2 капсули ! Ако не е за това за което ми трябва ...мозъчен тонус , моля да ми препоръчате нещо друго ..
Благодаря !

# 467
  • на последния етаж
denis, моля за препоръка за добавки/минерали/витамини за намаляване на триглицеридите, в момента са 5,5, при горна граница 1,7? Според лекаря не са необходими медикаменти. Благодаря!

Код за отстъпка при поръчка от www.iherb.com: KJB032

# 468
  • София
Момичета и denis естествено, благодаря за вниманието към всеки Flowers Hibiscus Купила съм си това преди време, но
Скрит текст:
сега го измъкнах, че работата ми е много напрегната и имам нужда от помощ за концентрация, но то да не е за сън само и да взема да заспя вместо обратното ??? Stuck Out Tongue  И кога се пие вечер ли по 2 капсули ! Ако не е за това за което ми трябва ...мозъчен тонус , моля да ми препоръчате нещо друго ..
Благодаря !
Този продукт не се предлага от Iherb... или поне аз нямам спомен да се е предлагал.
Дай да погледна състава, моля.

# 469
Денис, Л лизин трябва ли да се пие на гладно и в каква дозировка?

# 470
  • София
denis, моля за препоръка за добавки/минерали/витамини за намаляване
Скрит текст:
на триглицеридите, в момента са 5,5, при горна граница 1,7? Според лекаря не са необходими медикаменти. Благодаря!
При високи нива на триглицеридите, трябва да се търси причината и тя да се лекува, напр. високо кръв. налягане ( вкл. диастолично), лошо контролирана ИР, проблем с ЩЖ, ЧДроб, Панкреас и т.н. обездвижване, неправилно хранене и т.н.
Могат да помогнат: Омега 3, CoQ10, Вит. Д и К2, В12 и ФК, Вит. С, Магнезий, Куркумин, Инозитол, МВИ, Сминдух, Копър… Зехтин… и т.н.
+ правилно хранене ( с минимум мазнини и въглехидрати), спорт… редуциране на тегло ( ако има излишни кг.) ...

Кой и за какво иска да го приема?!
Лизин се приема на гладно, с вода, час преди хранене.......... далеч от Колаген, Протеин...

# 471
Момичета и denis естествено, благодаря за вниманието към всеки Flowers Hibiscus Купила съм си това преди време, но
Скрит текст:
сега го измъкнах, че работата ми е много напрегната и имам нужда от помощ за концентрация, но то да не е за сън само и да взема да заспя вместо обратното ??? Stuck Out Tongue  И кога се пие вечер ли по 2 капсули ! Ако не е за това за което ми трябва ...мозъчен тонус , моля да ми препоръчате нещо друго ..
Благодаря !
Този продукт не се предлага от Iherb... или поне аз нямам спомен да се е предлагал.
 А не се е продавал , може снимката да се различава че я взех от някъде другаде, че от айхерб не ми се сваляше  , ето слагам линк , даже сега е наличен ..... може снимката  да е подвеждаща, извинявам се за което .
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-3-brains-higher-thought … 0-softgels/101658

# 472
  • на последния етаж
Благодаря много, denis! Flowers Hibiscus
Според ендокринолога е само ИР, от началото на годината е на диета (без картофи, ориз, тестени, захар), но все още не спортува. Sad
Взима витамин Д и този продукт (така и не намерих аналог в сайта):
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 19:47 от Лита

# 473
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
сега го измъкнах, че работата ми е много напрегната и имам нужда от помощ за концентрация, но то да не е за сън само и да взема да заспя вместо обратното ??? Stuck Out Tongue  И кога се пие вечер ли по 2 капсули ! Ако не е за това за което ми трябва ...мозъчен тонус , моля да ми препоръчате нещо друго ..
Благодаря !
А не се е продавал , може снимката да се различава че я взех от някъде другаде, че от айхерб не ми се сваляше  , ето слагам линк , даже сега е наличен ..... може снимката  да е подвеждаща, извинявам се за което .
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-3-brains-higher-thought … 0-softgels/101658
За мен е без значение, откъде е купен продукта  - исках само да погледна състава Simple Smile
3 Brains е линия от добавки, разработени на база, теорията  от 60-те год. за трите мозъка Simple Smile, iherb предлага само няколко ( 2-3, нямам спомен да е имало повече). Както и да е.
Продуктът който посочваш, не съдържа нищо, което да причини отпускане или заспиване. Най-общо, подпомага функцията на мозъка и от там ефекта е памет и концентрация. Ако искаш някакъв стимулиращ ефект, приемай го с чисто кафе - кофеинът е стимулант за мозъка , но + EGCg от зеления чай, ще има ефект тонус (за мозъка), но като "плато"  - по-леко но и по-продължително.
За приема, според мен по-добре да е сутрин и ранния следобед, след хранене.

Благодаря много, denis! Flowers Hibiscus
Според ендокринолога е само ИР, от началото на годината е на диета (без картофи, ориз, тестени, захар), но все още
Скрит текст:
не спортува. Sad
Взима витамин Д и този продукт (така и не намерих аналог в сайта):
Скрит текст:
Не качвайте тук изследвания, моля,  защото се приема за СПАМ. Пиши, ако искаш в темите за Хормоните (в тях пиша аз) или някои други теми.
За добавката за контрол на КЗ - хубава е, но само тя не е достатъчна, според мен. Трябва по-изчистено хранене, спорт (за да се гори повече КЗ Simple Smile), без алкохол - бира, вино..., цигари и т.н.
Скрит текст:
Инсулин и КЗ са високи... увреждат се много органи, най-вече ССС. Тестостеронът е нисък - трябва да спортува Simple Smile
Има много тежък дефицит на вит. Д (трябва да приема Д3+ К2/МК-7) - проверете и т.н. Железен панел, В12, ФК, В6 и Хомоцистеин  ( за да се намали малко риска за ССС), цинк, мед и селен...

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 19:10 от denis©

# 474
  • на последния етаж
Благодаря още веднъж, denis! Flowers Hibiscus
Ще махна изследванията, не знаех...
Какво значи МК-7? И ССС? Flushed Цигари не пуши, пие около 80-100 мл розе вечер. Няма наднормено тегло. Уролог предписа тестостерон и аз поръчах такъв по твоя препоръка. Нито един специалист не уточни обаче каква е причината за ниския тестостерон.
Този продукт за КЗ колко дълго е добре да се приема?

# 475

Лизин се приема на гладно, с вода, час преди хранене.......... далеч от Колаген, Протеин...
Благодаря!
За мен е. Бяха ми го изписали за реактивиран Ебв и пих известно време, но после се наложи да спра и загубих схемата.

# 476
  • Шумен
Лита, МК-7 e   вит. K2  в неговата биоактивна форма и се приема при по-високи дози на витамин Д, за да отива калцият там, където му е мястото. denis би дала съвет в зависимост от разни неща какви милиграми витамин К2  и колко витамин Д са за твоя случай.
ССС- сърдечносъдова система.

# 477
  • София
Скрит текст:
Благодаря!
За мен е. Бяха ми го изписали за реактивиран Ебв и пих известно време, но после се наложи да спра и загубих схемата.
При Рецидивиращ  EBV - Лизин - 3000мг/дн.
Може да включиш Масло от Риган, Екстракт от маслинови листа, Монолаурин, Вит C, NAC, МВ, Кверцитин, CoQ10, B12 ... някаква комбинация, защото Лизин ( само) не винаги помага.

Denis моля те да ми препоръчаш хубаво SAMe , дори и да не е налично в момента , тъй като ще го приемам по-дълъг
Скрит текст:
период от време . Ще трябва да поръчам и ко факторите В6 , В9 и В12 , но в каква доза трябва да са ? На 47 г съм и със артрит . Приемам глюкозамин , хондроитин и мсм на Jarrow formulas ,  колаген UC || за хрущялите , хиалуронова к-на , мсм отделно по 3 гр  и силика .
Ето предложения за SAMe
https://www.iherb.com/pr/life-extension-same-disulfate-tosylate- … ted-tablets/83554
https://www.iherb.com/pr/source-naturals-same-s-adenosyl-l-methi … ated-tablets/1376
B6, B9, B12
https://www.iherb.com/pr/kal-b-6-b-12-folic-acid-berry-60-micro-tablets/70135
https://www.iherb.com/pr/jarrow-formulas-vegan-methyl-b-12-methy … ble-tablets/69333
Предполагам в тeзи продукти В6 ще ти е ниска доза, ето отделен продукт:
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-biocoenzymated-b6-pyrid … an-capsules/78242
За дозите В6, В9 и В12 - не трябва да си в дефицит, най-общо... да си в горните 20% на реф. граници и тогава приемаш и добавките като ко-фактор към SAMe, нещо такова.

Моля, включете се да се преборим с натрапените кодове (които не са видими).
Това става чрез въвеждане на персонален код, избран от вас - може и с вашия.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 15:03 от denis©

# 478
Здравейте. Трябва спешно да поръчам едни добавки от сайта,но не съм наясно с него. Прави се регистрация и после къде идват пратките? На адрес, по куриер ли,или? Безплатна доставка видях, че има над дадена сума. Колко бързо идват нещата?

# 479
В първи пост е описано всичко с най-големи подробности.Да си направя ли труда да ти го копирам или ти ще си го прочетеш?Нека уважаваме чуждите усилия и особено на Денис,която се грижи за темата.

Общи условия

Активация на акаунт