Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
епизодът в 6 ще е безплатен за всички Simple Smile
ако някой е мега голям фен може да си плати 1лв, за да го гледа няколко часа по-рано.

Надали някой ще плати 1лв, за да слуша казани вече многократно неща, като това, че имат сестра от различна майка и историята.

# 106
Олга е отишла в Швеция да подкрепи Рози и е останала там. Казаха го в един от епизодите, мисля беше първия. Преди Швеция Розалия е била в Кипър, Гърция и Италия. Какво работи майката, не са казвали. Даниел е ходил няколко пъти в Швеция без Атанаска. Прави ми впечатление, че когато Олга идва в БГ се среща с Емилия и Емили, но не ходи у Даниел на гости.

От Емилия и Атанаска, по интересно ми е да гледам Емилия. Атанаска ми е фалшива и изкуствена. Шрифта, който използва в сторитата е много дребен и въобще не се старая да чета.
Емилия е по естествена.

Даниел и Атанска са си в прекрсни отнишения според мен. Целенасочено  Даниел липсва от видеата на Атанаска, но си ходят заедно и се смеят на писанията тук.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 13:01 от Jules

# 107
  • София
Само искам да напомня, че детето е ЕмЕли, не ЕмИли.

# 108
Днес Емилия ми изглежда доволна на сторитата, дано да е щастлива с Милото в един дом. Смятам, че тя се нуждае от стабилност, обаче сторитата с фит лайн са брутално тъпи. На Наска от друга страна сторитата са странни, не знам какво иска да ни каже!

# 109
Ох, аз даже не успях да ги изслушам. Чух само за забавяне от две седмици на поръчки и се замислих кой ще чака толкова време, при положение, че всяка втора инфлуенсърка ги рекламира и продава тези измислени добавки. Между другото като им гледам семинарите, това си е пирамида.

# 110
Атанасия не знае какво стори да пусне, хем да поддържа интереса, хем да не я хапят.
Рисковете да изнесеш шоуто на гърба си.

# 111
От всички братя и сестра Антон най-много има прилика с единия от родителите си. Той ми е копие на Олга, чертите на лицето са специфични и той ги е взел, отделно ръста му е доста нисък, досущ като на Олга. Ако ги видя на улицата случайно, заедно веднага ще си помисля, че са майка и син.

# 112
https://www.youtube.com/watch?v=M06Rk4kGdos

на мин 18 говорят за взаимоотношенията на майката и бащата

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 14:49 от Jules

# 113
Емилия, така бизнес не се прави!

# 114
Емилия не става за инфлуенсър.Пред всяка втора дума има ААААА...Много е дразнещо и неприятно за слушане.В това отношение Атанаска се справя по-добре.

# 115
Емилия, така бизнес не се прави!
Супер несериозна, както с видеата, така и с продуктите, които разпространява ( забравих марката). Някой знае ли какво става с нейното начинание с госпожа реклама?

# 116
https://www.youtube.com/watch?v=M06Rk4kGdos

на мин 18 говорят за взаимоотношенията на майката и бащата
за мен е изключително грозно Даниел да каже, че майка им ги е отвлякла, това била думата.

ок, зависим е от баща си, който му е дал фирмата, финанси и тн, ама напълно разбирам позицията на Розалия, която осъжда братята си за мълчанието.

# 117
Емилия е летаргичен тип. Едва става, пие 2 часа кафе, още толкова се буди. Всичко при нея е една протяжност. Това е трудно да се промени.
Докато Атанаска не може на едно място да стои,  Емилия едва един клип може да запише и пак не става ясно каква е идеята.

# 118
Може да не са изпипани сторитата и рекламите на Емилия, но предпочитам естествените, като нея. Повече бих повярвала на нейна препоръка, защото каквото показва и после го използва. Лично мен такива като Атанаска не биха могли  да ме инфлуенснат, поради това,че рекламните им видеа са режисирани и от километри си личи , че голяма част от рекламираното не го ползват.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 15:20 от Anvelope

# 119
С това стори Розалия мисля че открито си се подиграва на Наска

Общи условия

Активация на акаунт