Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Може направо да я занесе в новия дом торбата, не е такава драма. Сигурно е украса за Коледа.
Относно говоренето й, тя просто явно така си говори.
И защо пък да не си и напазарува? Голям проблем ..
Защото за мен няма логика да пазаруваш и да се зариваш с боклуци, предвид че ще се местиш след ден. Още повече пък е толкова интересно да го споделиш на стори. Казвала съм, че ми е симпатична, но е много скучна като инфлуенсър. Просто като няма какво да споделиш, не го прави, защото тия, които те следват само се дразнят на тъпото ти съдържание и скоро няма и да те следват.

# 91
  • София
По въпроса с анкетата отговорих с "не знам", защото ми липсваше отговор зависи от хората, от ситуацията. Ако двамата души не смятат да налагат възгледите си на детето, сериозни и отговорни са- не виждам защо да нямат дете, но в България сме много далеч от това да може да се случи.

# 92
Съжалявам, че се връщам към това, но любопитството е по-силно от мен.

Ако довечера се спомене, дали Олга е биологична майка и на четиримата, моля, да се напише в темата. За себе си визуално изключих Антон като нейно биологично дете. Розалия и Даниел твърде много приличат на нея. В профилите на Антон и Рени няма нито една снимка на Олга с децата, нито една. Все едно нямат баба, нито Андреа е ходила при нея, нито тя се е връщала тук и е присъствала на празниците им. А не е като Рени да не снима всякакви неща. Емели е гостувала на баба си.

Антон също визуално не прилича особено на другите трима.

# 93
Че и Атанас не прилича. Най много са еднакви Даниел и Розалия. Другите все едно са от съвсем различни родители.
Да разбирам, че вече е платено гледането на шоуто?

# 94
Атанас прилича в носа, ако му се махне брадата, имат прилика с Рози. За него няма конфликт с годините на раждане.

Олга дори не е във френдлистата на Рени и Андреа. Съмнявам се информацията в търговския регистър с рожденните им дати да не е вярна. За момента Олга е добър и грижовен родител, няма причина Рени да не поддържа дори виртуална близост с нея, ако е баба на децата й, а предвид разстоянието, друга форма на контакт не е въможна.

# 95
да, няма как Антон и Розалия да са с разлика 5-6 месеца и да са родени и двамата от Олга.

Емилия поне 2 пъти е водила Емели до Швеция, за да може детето да има контакт с баба си и леля си. А децата на Антон изглежда не са виждали Олга.

# 96
И аз не съм качвала снимки на децата със свекърва ми, не е като да не снимам всякакви неща Grinning И по принцип се разбирам с жената, просто го отчитам сега.

# 97
И той някак стои настрана от причините, довели до изнасянето им като деца. Не е чак толкова емоционален по темата.

Когато си дете на малтретирания родител, няма как лесно да простиш и да не те стиска за гърлото всеки път тази тема.

Антон няма снимки с Олга също в своя профил.

# 98
На мен поначало просто те ми изглеждат по-тихи, някак отдръпнати от средата, живеят значително по-скромно. Може би са такива и не обичат суматохата.
А и те нямат толкова много снимки, защо очакваме да видим бабата там?

# 99
Аз нямам други аргументи освен данните в регистъра, както и липсата на визуална и емоционална принадлежност към "клана". Рози, Атанас и Даниел са а-ха да ревнат във всеки епизод.

Вероятно Олга го припознава и за свое дете, ако го е отглеждала заедно с останалите, както и Георги им е брат и представен също като Бачорски, въпреки че е само на Мари. Мешана скара е положението.

Рени е публикувала доста снимки назад във времето.

# 100
И на Рози, и на Даниел, И на Атанас им липсва нещо основно, което не липсва на Антон - стабилно семейство. Той се е откъснал от тази среда преди появата на детето, което е голямо вече, това е причината да не му се реве, според мен. А за воденето до Швеция - както стана ясно - те не са летели. Вероятно  има причина за това, която не е финансова, предполагам.

# 101
За да избяга майката в друга държава със сигурност не е било от добро .
Хората са с различна чувствителност , но ако Розалия има проблеми с баща си едва ли реалитито  ще ги разреши.

# 102
Да разбирам, че вече е платено гледането на шоуто?

Не ми се вярва, не се правят така нещата. Поредната въдичка според мен. Simple Smile

Относно малката разлика на децата и на мен ми е интересно каква е ситуацията.

За "насилника" Бачорски - мисля, че е нещо прозаично и съвсем не толкова "страшно", колкото го представят. Розалия е много емоционална и затова реагира така на баща си. Не казвам, че няма травма, има, ама всички имат, а само тя "преиграва" така.
Ще видим каква е историята, де, ама не ми се вярва да е толкова ужасяваща и всички да сядат с него на една маса, да поддържат контакт и т.н. включително самата "жертва" Олга.

# 103
Олга си е майка на Антон, казаха си го още в началото

# 104
Може да го възприема за свое дете, но няма как да му е биологична майка, той да е роден юни, а Рози февруари в една и съща година. И година и 2 3 месеца по-късно да е събрала сили и кураж и да роди И Даниел.

Те може да казват много работи, но не всички да са баш верни в пълния смисъл.на думите.

Общи условия

Активация на акаунт