Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Не мисля, че Антон не е син на Олга. Това с датата на раждане може да е грешка в някой архив. Розалия набляга, че е на 36, а баща и сто пъти каза 37. Според мен тя е 86, Антон 87 и Даниел 88 набор. Георги е 85ти. И баща им каза, че са породени.

# 166
Даньо ми се издигна в очите доста, преди това не ми беше от най приятните , адекватен и реагира на място без да шикалкави . Генерала е интересна личност , как си дели децата …. Розалия и Атанас са чувствителни и все още дават енергията си на баща си , а не трябва , той няма да се промени никога

# 167
Розали ме просълзи.
Йордан накрая с това: “Теб те обичам най-много след Даниел” просто уби всичко.
И аз мисля, че е имало бой. В първи епизод казаха, че трябва да бягат, за да спасят живота си. Имало е някакви мутри и разправии, 100%. Коя млада жена бяга сама с 4 деца от уж богатия, хубав, охолен живот. Има нещо неизказано в цялата история.

# 168
Даньо ми се издигна в очите доста, преди това не ми беше от най приятните , адекватен и реагира на място без да шикалкави . Генерала е интересна личност , как си дели децата …. Розалия и Атанас са чувствителни и все още дават енергията си на баща си , а не трябва , той няма да се промени никога

Тя от страх да не попадне на мъж като баща и ще остане сама и това е още по-лошо. Никой няма гаранции как ще се развие животът на децата му, но това не е причина да не раждаме деца.  Има хора с къде по-тежки съдби и пак се държат за живота. Това момиче трябва да се отпусне малко.

# 169
Те във всичките епизоди говорят за мутри, гонения, ножове, боеве, заплахи. Дори в този епизод  Даниел говори за 30 човека охрана, кордони, мутри. Според мен е било нещо страшно, но за да запазят имиджа на бащата никога няма да си кажат. Единствената вина на Олга е била, че не е успяла да им даде охолния живот, с който баща им ги е изкушавал и тези пари, които са така важни за Даниел и Антон.

само Розалия е достатъчно смела да говори за насилието в епизодите и извън тях.

Антон дори обвинява майка си, че като му се родило дете на 18,майката не се обадила да му даде няколко хиляди лева, за да си стъпи на краката. И Розалия го пита откъде да ги извади тези пари...

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 21:24 от FreesiaR

# 170
Даниел е взел нещо важно от тази си част на живота си.
Когато се раздели с майката на детето си, да не я оставя да тъне в нищета, защото това е нищета за детето му, не само за майката.

# 171
И останах с впечатлението, че обича най-много Даниел, защото той е успял. Направил е нещо, бизнес, името им известно и разпознаваемо, помислил е за семейството си, братята си, има дом, семейство. А, Розалия какво? Отишла в Швеция да мисли и работи само за себе си и била “бавна”, защото още не е родила.
Тоя баща жестоко е наранил семейството си и то никога няма да бъде същото.

# 172
Той бащата е малко с психопатни характеристики

# 173
Това пък беше толкова грозно, че е бавна и едва ли не е обречена да няма деца, понеже е на 36. Пожелавам й да срещне някой свестен мъж и да създаде семейство! Заслужава го!

# 174
И на бащата децата са фикс идея. Не казали, че е искал повече деца?

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 23:01 от Anvelope

# 175
Те във всичките епизоди говорят за мутри, гонения, ножове, боеве, заплахи. Дори в този епизод  Даниел говори за 30 човека охрана, кордони, мутри. Според мен е било нещо страшно, но за да запазят имиджа на бащата никога няма да си кажат. Единствената вина на Олга е била, че не е успяла да им даде охолния живот, с който баща им ги е изкушавал и тези пари, които са така важни за Даниел и Антон.

само Розалия е достатъчно смела да говори за насилието в епизодите и извън тях.

Антон дори обвинява майка си, че като му се родило дете на 18,майката не се обадила да му даде няколко хиляди лева, за да си стъпи на краката. И Розалия го пита откъде да ги извади тези пари...

Антон и Даниел са били по-малки и са взели страната на баща им заради материалното положение. Розалия като по-голяма е разбирала по-ясно ситуацията и е била зад майка си и така е намразила баща си. Обикновено с майката отиват по-малките деца понеже изискват повече грижи. Но момчетата не са имали представа защо тя ги е отвела или поне тогава не са разбирали ситуацията. В много случаи децата обвиняват майките, които си тръгват вместо да търпят заради децата си всякакви несгоди. По начало децата са егоисти. Мъжете още повече. Но Розалия е могла да подреди живота си независимо от рвзвитието в семейството и. Не е нужно да става каквато спомена, за да живее нормално. Георги е прав, че всеки кове сам съдбата си.

# 176
Атанас не беше ли най-голям?
Защо казва на Рози кака?

Каквото и да си говорим,Даниел е най-здраво мислещият в тоя парад.
Колко цигари изпушиха тия хора..

# 177
То всеки сам я кове, обаче като израснеш с убеждението, че "не ставаш за чеп за зеле", че си "бавна" и т.н. и не си достоен да те обичат, това ти прецаква цялото себевъзприятие и ти влияе на живота винаги, не е толкова лесно да си ковеш съдбата сам с такова психично наследство

# 178
Единствените стойностни хора на тази маса са Атанас и Розалия, и майка им…
Такива селски бекове са останалите, че ми се гади. Понякога Българите са по-големи цигани от ромите. И не само в материалния смисъл… А по душа.

# 179
Атанас не беше ли най-голям?
Защо казва на Рози кака?

Каквото и да си говорим,Даниел е най-здраво мислещият в тоя парад.
Колко цигари изпушиха тия хора..

То и алкохола не беше малко. Розалия според мен пие наравно с Атанас и затова почват да реват всички. Бащата също накрая беше на градус. Абе цирк си е направо.

Общи условия

Активация на акаунт