Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Антон във всяко свое изказване показва колко е семпъл, но това е той. И както някой по-напред каза, той не претендира да е умният.
Розалия много е забила в миналото и е лошо, че не може да излезе оттам. Тя вероятно и никога няма да излезе оттам и да се помири най-вече със себе си. Но хората са различни и ако за едни е лесно, за други не е.
Бащата е в много голямо его и каквото и да се е случвало, Даниел е прав, че има две страни и двама виновни. Нямаме думите на Олга, която да каже какво е било от нейната гледна точка. Йордан няма да си признае дори и да е имало физическа намеса от негова страна.

# 211
Добре де, никой ли не забеляза, че "обичаните" от бащата и очевидно взели негова страна (Даниел и Антон) са психически стабилни и предполагам не им е липсвало бащина подкрепа, докато другите двама са сринати? Що за делене на деца? Просто нямам думи...
Антон обясни, че и Олга не се сеща за него, но аз лично предполагам, че тя не му е биологична майка и има вариант тя да не го чувства като свое дете. Не бих я винила, честно казано.

# 212
Катарзис нямаше. Няма и как да има.
Гледаемост и пари за Даниел ще има. Рози ще продължи да си страда в Швеция.

# 213
Между другото в един подкаст Атанас пита Даниел ти наистина ли прости всичко на мама? Ще видим и там каква е историята от другата камбанария с това отвличане.

# 214
Аз не мога да разбера как Антон говори така за майка си, при положение, че под визитките Олга беше писала суперлативи под представянето на Рени, като такива липсваха под представянето на Атанаска.
Нещо не се връзват много нещата.

# 215
Розалия е много наранена жена, която до ден днешен не може да се пребори с дяволите си.
Аз също имах трудно детство с баща си и все още нося травмите си, колкото и да го отричам и да съм простила.
Подсъзнанието е коварна гад, която трови до живот.

# 216
  • софия
Абсолютно противни и семпли са Антон и Даниел. Интересува ги само материалната облага. От самото начало Антон ми е най - антипатичен.
За първи път чувам за родител, който открито демонстрира степенуване на обичта към децата. За мен това е нечовешко!

# 217
Според мен Олга и Антон действително са се отделичили. Разгледах Фейсбук на Генерала и той е доста близък със семейството на Антон. Има много снимки на Андреа, като малка и братята ѝ. Видеа, в които си играе с тях. Занимава се  с  внуците си от Антон и Даниел.

# 218
Бащата Бачорски степенува любовта си към децата спрямо успехите им в живота.
Даниел е най-успешен, той го нарече колос, така че той заслужава най-голяма обич и признание по бащините критерии.
Атанас му е създавал най-много проблеми и затова е най-малко обичан. Така разбирам аз изказванията му.
Бащата се гордее с Даниел и смята, че той е първопричината, поради която синът му е успял в живота. От друга страна не мисли, че също той е причината за залитането на Атанас към алкохола и наркотиците.

Имам подобно семейство пред очите си, с много възможности и разбито на парчета от егото на бащата и вечното му недоволство и неодобрение към децата и съпругата си.
Единият син е гей (което е тотално недопустимо според бащата), а другият наркоман. И двамата отдалечени и отчуждени.

Има много чувствителни хора, които имат нужда от одобрение и не го ли получат си носят травмите цял живот.

# 219
Наистина бащата гледа на тях като на спортисти. Идеята му за възпитание е такава, какво ще се получи от тях. А в Розалия вижда успех само ако създаде семейство, доста назадничаво мислене, но явно човекът така е възпитаван самият той.

# 220
Защото според баща Бачорски, жените са за разплод. Не за бизнес, не за друго умения, а за да раждат и гледат деца.
Интересно би било, ако имаше и други дъщери, а не синове. Сблъсъкът щеше да е още по-голям.

# 221
Съжалявам, че се връщам към това, но любопитството е по-силно от мен.

Ако довечера се спомене, дали Олга е биологична майка и на четиримата, моля, да се напише в темата. За себе си визуално изключих Антон като нейно биологично дете. Розалия и Даниел твърде много приличат на нея. В профилите на Антон и Рени няма нито една снимка на Олга с децата, нито една. Все едно нямат баба, нито Андреа е ходила при нея, нито тя се е връщала тук и е присъствала на празниците им. А не е като Рени да не снима всякакви неща. Емели е гостувала на баба си.

Антон също визуално не прилича особено на другите трима.

Антон е осиновен. Чудно ми е само защо не го казаха още в началото на предването

# 222
Няма да гледам и този епизод ! Изгубиха ме отвсякъде. Да драми и трудни животи има навсякъде. Почти няма семейство без историята си....
Начина по който се представя, не ми харесва. Селско, кръчмарско та дори фалшиво.
Може да не седиш на тази маса. Те седят от  незнам какво. Хора които не се обичат няма и да се заобичат и променят след това също.
Не е моето това, идва ми прекалено . Ако кажете и онзи противен  оркестър да е подсвирвал, ще повърна.
Много по- интересно щеше да е Рози да я снимат в страната в която е. Няма нужда да седи с този изрод и да и казва в очите тези неща. Да я видим в нейната среда, пак да сподели какво и е .
Какво всеки епизод седят на маси събрани от няма и какво.  Дето никога не са го правили и няма и да го правят.

# 223
Антон е осиновен. Чудно ми е само защо не го казаха още в началото на предването

Според мен е биологичен син на Йордан, приличат си в носовете.

# 224
Знаете ли , че е осиновен или пак някакви догадки?

Общи условия

Активация на акаунт