Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Аз не мога да повярвам, че някой й плаща.. За бартер ок, но тя с такава досада говори, че не знам кой ще й се върже, за да закупи нещо рекламирано от нея. Но щом казвате го приемам, аз не съм запозната.
Разбира се, че й плащат, всички инфлуенсъри рекламират продукти чрез пост/сторита срещу заплащане. Само почивките обикновено са бартер. Даньо и Наска също ходят на таквиа почивки, където рекламират хотели.

заплащането варира много. Зависи какъв е рийча и други статистики, затова и Насето и даниел си показват статистиката, явно искат да взимат повече пари от рекламодателите, щом покрай шоуто имат повече гледаемост. При всички положения Емилия няма как да взима по-малко от 500-700лв на реклама. И в нейния случай не плаща комисионна на инфлуенсърска агенция, защото всичко минава през нейната фирма Госпожа Реклама. Бачорски пък ползват фирмата на Наска.

# 571
Емилия, ако не беше Бачорски само заради сладкото дете щяха да я следват . Безкрайно апатична е , скука , скука .. разбира се не е само тя , много знайни и незнайни хора си качват весело ден сутрешното кафе .

# 572
Малката наистина е много сладка и се учудвам защо само Даниел улавя интересни моменти с нея. Със сигурност плещи бисери и при Емилия, но тя не пуска нищо кой знае какво. Може жената да не иска да преекспонира детето, това е едно възможно обяснение.

# 573
Ами според мен и присъствието на малкия Даниел е фактор.

# 574
И това, че Даниел постоянно е насочил телефона срещу децата..
Не харесвам толкова малки деца да са в интернет пространството, заради всичките педофили и какви ли не извратеняци в интернет. Бебета с инстаграм, някакъв страшен зор да го качиш 10 дни след като се е родило, малко ми е прекалено, но родителите си преценяват.

# 575
Емилия е отговорила на сторита почти всичко, което част от аудиторията тук я интересува.
Казва, че това е тя и показва СЕБЕ СИ. Не трие лоши коментари, не блокира хора и т.н и че всеки има правото да не я харесва.
Ами не изглежда флегма, а реалист.

# 576
  • София
Качвам скрийншоти от последните сторита на Емилия за тези, които нямат инстаграм.

П.С. Не знам как да скрия изображенията, така че слагам спейсинг и се надавам на най-доброто.

# 577
Емилия е отговорила на сторита почти всичко, което част от аудиторията тук я интересува.
Казва, че това е тя и показва СЕБЕ СИ. Не трие лоши коментари, не блокира хора и т.н и че всеки има правото да не я харесва.
Ами не изглежда флегма, а реалист.

Момичето е естествено и между другото под нейни публикации почти не съм срещала негативни коментари, поне не и като тези към Атанасия и Даниел. На мен ми е симпатична и наистина доста естествена. Дано има успех с новото начинание.

# 578
Относно Емели - детето е толкова артистично, че има безброй смешни клипчета в профилите на всички - Даниел, Емилия, Георги и дори Розалия.

Емилия наистина качва доста рядко с Емели, даже веднъж Георги беше качил клипче, където Емилия и Емели се снимат и явно са му го пратили, а той е решил да го сподели с аудиторията си.

даниел качва доста клипчета с Емели, защото те събират най-много лайкове, гледания и коментари(едното е с 1.7млн гледания, друго с 959к). Лично аз като родител не одобрявам това постоянно качване на децата и използването им за рекламна цел. Не е само при даньо, има и други инфлуенсъри, които качват прекалено мноого клипчета на децата си. А за съжаление в нета е пълно с хора с недобри намерения. За мен би било много крийпи, ако интернет е пълен с мои клипчета като дете, без никой да ме е питал дали искам цялото ми детство да е на показ, без дори да имам телефон или социални мрежи.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 17:06 от FreesiaR

# 579
На Даниел клипчетата точно с Емели, не с Атанаска и не с малкия Даниел са най интересни и събират най много гледания, даже бих казала, че Даниел стана по разпознаваем заради клипчетата с Емили и Атанаска даже

# 580
Днес Даниел е пуснал стори от офиса им - тези хора непрекъснато пият и дъни чалга. Като знам какво е в обикновен офис, това там е един безкраен купон и снимки. Не се сещам как точно се работи в такава атмосфера, но може би на тях не им пречи.

# 581
Няма да има епизод днес. Да сме гледали и мислели по стария епизод.

# 582
Тези няма ли да слязат на земята вече?! Какво толкова да му мислим.. Много им върви “риалитито”, няма що.

# 583
7 епизод е най-слабият по рейтинг. едва достигна 180к, в сравнение с първия епизод и този с Емилия, които са с половин милион гледания.

шоуто е потъващ кораб и по-добре да не прескачат седмици, че хората съвсем ще забравят за реалити шоуто.

# 584
Човека иска гледания, казах ви, че само бройката и цифрите са му в главата.

Общи условия

Активация на акаунт