Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Дежа вю от Емилия… за 100-тен път…

# 556
Продължаваме с асансьора..
Довечера ще завършим с чаша вино и няколко думи за Милото. Скукаааа

# 557
Защо я следвате след като ви е толкова скучна. И вие дъвчете само едно и също. Скука та скука, ами отследвайте я и толкова.
Всички чакате зрелището ама тя няма да ви го даде според мен Simple Smile

И тези от фирмата на ДБ какво да ви кажат друго, нали трябва да се чисти имидж на другите двама, по-лесно е да се очерни третия.
Вие поздравявате ли хора, които не познавате? С всеки, с който се размине ли трябва да се поздрави? В крайна сметка не тя сяда да пие водки с тях посред бял ден Wink

# 558
Както написах аз я харесвам, но наистина сторитата й са вече доста банални.
Като претендираш, че си инфлуенсър е хубаво да се доказваш като такъв.
Иначе и аз това щях да напиша, че няколко пъти ми е отговаряла на ЛС и в никакъв случай не ми изглежда надута още повече пък свита и притеснителна.

# 559
За мен не претендира да е инфлуенсър на всяка цена, не си вади парите с това основно.
Айде и Наска започна със статистиките

# 560
Сега не се заяждам,  просто от любопитство- какво работи Емилия? Разбрах ,че се занимава с реклама, но по какъв начин? Агенция ли има, или това дето рекламира в ИГ?
   Относно фирмата на Бачора, тя не работеше ли в нея известно време?

# 561
  • София-Лагера
Вчерашния епизод голяма мъка.Антон и семейството не ме кефят.
Антон е учил с познат ,каза че е осиновен и едвам изкласил.Повтарял е някой клас,не разбрах кой.

# 562
Вече е по-добре Емилия -пренесе се при Милото, обгрижвана е, рози, балони, няма нужда да е с филтър ,за да я харесат. Нека е щастлива.

# 563
За всеки влак си има пътници.

Аз не харесвам прекалената суетност и помпозност на Наска и Даниел. Всичко да се покаже на всяка цена.

Случайно да се замислихте, че Емилия влиза в семейство с възможности, известно, със сериозен бизнес. Според Вас ще развява ли всичко на показ, като онези циркаджии?
Жената им влезе в предаването като майка на Емили, каза каквото има да казва и толкова.

Не седна като Атанаски-матанаски да се обяснява, статистики да прави, епизоди да презаснема.
Сложно ви е сякаш да приемете, че има живот и извън миналото и си го живее по нейн си начин. Не държи всичко да е на показ, за което печели моето уважение.

# 564
  • София
Емилия пак с кафето..
Явно не ни чете тук Grinning
Съвсем случайно разбрах от служител на фирмата на ДБ, че същата тази била много надута и не поздравявала като ходи в офиса. Нещо ми се промени мнението за нея коренно. Е, има вероятност и да е по-затворена и стеснителна, ама нали го раздава инфлуенсър, не би трябвало да е това.

Емилия е много възпитан човек и в никакъв случай не е надута или злобна.

Не му познавам всичките служители на Даниел, но познавам един, който е някакъв страшен инсел. В най-добрия случай е почитател на Андрю Тейт.

Идеята ми е, че клюки и информация има всякакви 😄

# 565
Та какво работи Емилия? От една издръжка на друга , или наистина работи нещо.
   Преди да ми скочат защитничките, няколко пъти съм писала, че и двете са един дол дренки,за мен.  Благодарение на активностите на Насето, знаем тя какво "работи". Осветлете ме за Емилия,моля! Как се занимава с реклама, чии профили поддържа?
    Кое е това заможно семейство, в което влиза ?

# 566
  • София
Емилия е карала курс за развиване на социални мрежи при Капитонова преди 2 год.😀☕
Скрит текст:
Скрит текст:

# 567
Вчерашния епизод голяма мъка.Антон и семейството не ме кефят.
Кой е този вчерашен епизод? Само в четвъртъците има епизоди.  Днес ще има епизод в 18.00

# 568
Та какво работи Емилия? От една издръжка на друга , или наистина работи нещо.
   Преди да ми скочат защитничките, няколко пъти съм писала, че и двете са един дол дренки,за мен.  Благодарение на активностите на Насето, знаем тя какво "работи". Осветлете ме за Емилия,моля! Как се занимава с реклама, чии профили поддържа?
    Кое е това заможно семейство, в което влиза ?
Абсолютно същото, което работи Наска. Можеш да видиш в инстаграм акаунта й, че промотира марки, хотели и тн.
При Емилия сама си прави рекламите, при Атанаска помагат служителите от маркетинг отдела на фирмата на Бачорски, защото в инфлуенсърската фирма на Наска тя има 50% дял, Даньо също 50%.  Отделно Емилия продава добавки. в стори каза, че си е намерила човек, който да й помага за тази част с поръчките, явно не са малко Simple Smile

За 30 дни е рекламирала няколко марки дрехи, карикатури, салон за красота и хотел в Банско, където обикновено е бартер - безплатно спане и ядене срещу реклама. Не я мислете дали работи или не. Изкарва пари. Може би по-малко от Наска, ама поне не дели с партньора си и каквото изкара е за нея си. В сериала Даниел също каза, че Емилия е станала финансово независима в последните месеци.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 13:31 от FreesiaR

# 569
Аз не мога да повярвам, че някой й плаща.. За бартер ок, но тя с такава досада говори, че не знам кой ще й се върже, за да закупи нещо рекламирано от нея. Но щом казвате го приемам, аз не съм запозната.

Общи условия

Активация на акаунт