Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
И аз мисля, че няма как да знаем с точност колко й върви този чисто нов бизнес. Един бизнес не става печеливш за ден или два, но не съм и видяла някой от курсовете на Капитонова да има уникален успех. Признавам идеята й за маркетинг агенцията и поддържане на профили не е уникална, но не е лоша, само където тя наистина трябва да започне от собствения си такъв. Но съм съгласна, че Емилия не става за инфлуенсър, просто някак не й се получава, а конкуренцията е голяма. Чувала съм я да казва, че е искала да става фолкпевица, така че момичето явно не му се работи от 9 до 5!
Да, симпатично момиче като Емилия би могла да си намери работа в някой офис или магазин много бързо, ама там се иска бачкане, пък работно време, пък началници ти пилят на главата, пък искат резултати! Къде по-добре е с телефончето в ръка да правиш разни кратки клипчета когато ти кефне. А за  парите има кой да се грижи, нали. Много лошо впечатление ми направи опита и за работа с МЛМ, ама забавила била поръчките на някои с две седмици, ама нямала била представа колко и кои.....така бизнес не се прави, не и такъв, от който да се изхранваш. Точно защото конкуренцията е жестока и при МЛМ и при инфлуенсърството. Няма успял инфлуенсър да ни показва сутрин кафето и добавките си, вечер чашата си вино и то през седмица-две.

# 541
Е, изказванията по линия на жилището са ужасно грозни. Ок си е, особено за под наем, а и не всеки има средствата за обзавеждане на дома от интериорен дизайнер тип Алекс Ковачев. Не е и по моя вкус, но е нормално жилище, нищо лошо не виждам в това човек да си обзаведе жилището с мебели от Виденов.

# 542
На мен лично не ми пречи жилището й, нито обзавеждане, нито да спи с който иска в хотел. И аз , и тя имаме право на мнение .С тази разлика,че аз съм Госпожа Марулева, не Госпожа Реклама и не инфлуенсър.
   Заявката за рекламен бизнес би трябвало да е подплатена с концепция, знания,умения и т.н.

# 543
Е ама нали лицето ще е тя, качество на световно ниво .. това не мисля, че отговаря на описанието на предаването.
Днес точно ми излезнаха продуктите във фб и името й го нямаше на опаковките. Някаква промоция имаше - при закупуване на 1 продукт  дават подарък друг.
Атанаска и Даниел постоянно тръбяха наляво и надясно как ще представят продукт, невиждан до сега в България, Атанаска ще е негово лице и накрая козметичния бранд се сгромоляса или по-точно участието на А.
В този ред на мисли аз съм много ЗА да се мълчи за успехите.
Продукта невиждан е предаването.
Мисля, че беше изиграна по някакъв начин за козметиката. Виждаме,че дори след напускането и продължават да използват името и върху продукта, което реално го продава. Най-вероятно я е яд,че не го е патентовала, имаше едни сторита за срещи с адвокат и винаги да правиш консултации в бизнеса.

# 544
Krystall казвам според мен. То и други хора, друго пяха като е снимано риалитито лятото, ама от тогава до сега три пъти обърнаха палачинката. Да си имали място с Емели шампанско, после раздели, после заживяваници 😀 Поне има живец във връзката, за разлика от самата участничка.

# 545
По принцип плановете могат да се променят и за 1 ден, а какво остава за месеци наред. Важното е да се чувстват добре, така или иначе апартамента си го имат за тях двете.

# 546
Няма значение къде живеят, важното е, че ще си имат апартамент, което дава сигурност на човек. Много хора, живеят с някого, защото няма къде или нямат възможност за квартира. Ето на Емилия й се е наложило от днес за утре да търси квартира с бебе на ръце.

# 547
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Bulgarsko-onlain-riali … 8ePaHuwkSI5ESr14o

Според статията набира все по голяма популярност. Според статистиката на YouTube , губи такава.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 18:25 от Jules

# 548
Аман от платените им статии...пък и нормално на Атанаска да са й по - добри нещата, като използва екипа на Даниел...Аида й направи едните неща, Михаела другите

# 549
Вечеря с Петя Раева и Даниел Бачорски преди 5 години:

Светлана от Радио Веселина интервюира Даниел и Атанас

DIA интервюира Даниел и Атанаска

# 550
Коя е Петя Раева?

# 551
Преди беше депутат от ДПС,  написала и няколко книги за здравословно хранене и начин на живот. И по принцип е готина, гледал съм я в Черешката също. На мен лично ми е симпатична.

# 552
Емилия пак с кафето..
Явно не ни чете тук Grinning

# 553
Емилия пак с кафето..
Явно не ни чете тук Grinning
Съвсем случайно разбрах от служител на фирмата на ДБ, че същата тази била много надута и не поздравявала като ходи в офиса. Нещо ми се промени мнението за нея коренно. Е, има вероятност и да е по-затворена и стеснителна, ама нали го раздава инфлуенсър, не би трябвало да е това.

# 554
Продължаваме с асансьора..

Общи условия

Активация на акаунт