Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 444
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Точно това си мислех, не всички имат чичо Митко, а всички шофират…..

# 616
Добро утро с едно включване 🍀 Понеже няма какво ново да се нищи, по назад бяхте коментирали,че Рени и Антон не пътуват. Днес реших да и разгледам профила във фейсбук. Ами последната година Дубровник, Румъния, Италия по назад не съм гледала пътуват си не знам защо тук така се беше изкоментирало. Може да е с кола,но все пак пътуват, из България също. Между другото последното и клипче коледното изглежда много добре 😊 музика,забързан ефект. Доста по-добре от Емилия инфлуенсъра 😍 Изгледайте го, ако имате фейсбук. Според мен това е реалистично, а не както се напъва Емилия да изглежда. Снима си жената екскурзии,украсата,кекса това е естествено. А не днес дойдох у милото да живея и вижте имам балони 😹 Естествена работа да видиш.

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 10:44 от Vanilis

# 617
Михаела каза, че е без кола същия ден и че го пишат дъждовен, т.е. няма да работят много. За другите не можем да бъдем сигурни, че шофират. Може да пътуват с градски транспорт или някой да ги прибира от работа - например половинките им. Дано е така, едва ли публично ще пият, като знаят, че се снима и качва и могат да бъдат проверени.
Преди няколко дни имаше стори на Даниел от офиса, седят и коментират нещо работно и той вади водката. В ранния следобед и всички пият шотове.Тези хора после шофират. Глупаци!!!!

# 618
  • София
Така прозвуча от епизода за пътуването, защото целия разговор между тримата беше “ и пак да ни заведеш”, “по- често да ни водиш”, а той повтаряше “ще видим”. Може и да си пътуват хората.
Не съм гледала профила на Рени, но не разбирам съпоставката с Емилия. Едната си снимала коледната украса, другата изненадата за годишнината, едната кекса, другата как милото и прави вечеря. И двете си снимат ежедневието, то просто е различно.
Нищо неестествено няма в това мъжа ти да ти направи изненада и да ти сготви Wink

# 619
  • София
Тази година са се разпътували или по-точно Рени. На снимките ги няма Антон и децата. Нищо чудно да се е пуснала на екскурзия с автобус, щом не беше летяла преди Будапеща. Не знам как човек си, го причинява в днешно време освен ако, няма страх от летене.

# 620
Кристал, и в по-стари сторита си поркат, че и на обяд.Но дано ти си права , силно се надявам.Че аман от селебрита пиандурници, дето за пръв път пият чаша вино и ги хващат/Белослава,Нойзи, Елена Петрова, готвача...../
   Този път ще я пропусна Емилия.

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 16:28 от марулета

# 621
Петрова е Елена.

# 622
Еми да , Стигне, благодаря! Редактирах се.

# 623
Пак пиене в офиса. Хубаво е, че са сплотена фирма, но team building се изразява само в чалга и пиене.

# 624
Аз ще съм пълен аутсайдер в тая фирма. Не знам как може само да пиеш, ядеш и друсаш на чалга.

# 625
честно казано, ако бях Емилия също не бих се спирала на приказка със служителите на Бачора. Нон стоп цигари и чалга, поне алкохола го почват след 15 часа.

Бих си свършвала разговора с Даньо или Наска по най-бързия начин и дим да ме няма от тази селяния. Пък нека ме смятат за надута. аз и половин ден не бих издържала в такава работна обстановка, представям си какъв е манталитета на служителите, дето всеки слеобед пушат, пият и друсат кючеци.

# 626
# 627
Следващият епизод кога ще е, според вас? Идният четвъртък?

# 628
Или догодина, ако някой въобще се сети.

# 629
Направо да закриват сезона. Да снимат сватба на Малдивите и отзад по къси шорти във водата да свири Васко Милионера и да се приключва с тая мъка.

Общи условия

Активация на акаунт