Отговори
# 240
И според мен ще му се случи нещо на Ферит ,за да може да се отпушат нещата и Сейран първоначално да с е върне при него ,а после и постепенно да му прости.Иначе само с молене няма да стане ,тя Сейранчето  е инатлива и издържлива  и може да мъчи и себе си и Ферит още дълго време.
А на Ферит могат много неща да  му се случат.Той като е депресиран обикновено пие и ходи по жени,сега се предполага ,че ходенето по жени  ще го пропусне и остава пиене ,пиене и пак пиене .Може да катастрофира ,може и диабета да се появи ,може и да се опита да се самоубие ,ще видим какви ще ги свърши.

# 241
Дами наздраве 🍺, пожелавам ви приятно гледане, приготвяйте кърпичките дето се вика и ,и, и пак наздраве

# 242
  • София

Чакайте да ви почерпя. Имам юбилей. Тя датата минала, но на 23.11.2013 съм се регистрирала в маммата Sunglasses 10 години...

Хаха, накара ме да погледна моята регистрация 06.10.2013 и аз съм на 10 години Joy

Остават по-малко от 10 минути, ако няма реклами ще започне по-рано Simple Smile

Наздраве, аз съм на бира Simple Smile

# 243
  • Яко в Матрицата...
Хаха, накара ме да погледна моята регистрация 06.10.2013 и аз съм на 10 години Joy

Остават по-малко от 10 минути, ако няма реклами ще започне по-рано Simple Smile

Наздраве, аз съм на бира Simple Smile
Честито тогава Beers

Започна се... Защо пак е на колене Феро бей Confused
Оф, Феро повече го вълнува рибата... Много тъпа сцена, сори...

# 244
  • София
Тази риба направи ли се, че има болки, лелеле
И нашия веднага се притесни и скочи тцтцтц

# 245
  • Яко в Матрицата...
Тази риба направи ли се, че има болки, лелеле
И нашия веднага се притесни и скочи тцтцтц
Буче с нейния кравешки поглед Triumph
Браво на Афра, не съм се съмнявала в нея...

# 246
  • София
Ооо, май тя сама ще пожелае да отиде при Халис Ага, браво.
Паник атаката беше добра.

# 247
Афра и Мерт са огън. А Ферит заслужава да се влачи след Сейран,заслужава да изпита болката стократно,до изгаряне. Не знам как ще му прости Сейрош

# 248
И режисьорката си върна настройките от първи сезон - погледът на камерата отгоре, черния фон...

# 249
  • Яко в Матрицата...
Счупено огледало, колко години нещастна любов беше това Joy Кязъм изгоря...

Дотук само сцената с рибата не ми хареса.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 20:26 от Reni 🧿

# 250
Оффф беее, напълни ми сърцето, как добре му каза всичко, някой трябваше да го приземи, сега да се гътне  и да свърши величието му😂😂😂

# 251
 Ферит - Сейран, чакай да ти обясня и започва: не мога да живея без, ще умра без теб, исках да ти кажа, но ме беше страх...
Егати обясненията. Жалък е. Как пък веднъж не каза "виновен съм"...

# 252
Някой дали може да прати линк с озвучка?
Много благодаря 🍀

# 253
# 254
ЕТО ТОВА Е СЙРАН ШАНЛЪ/КОРХАН И БАЩА си подреди, направо така се кефя. Ферит какво се прави на светица,да си яде лайната сега,тръгнал да държи сметка на Кязъм

Общи условия

Активация на акаунт