Отговори
# 375
На мен ми се струва, че болестга на Мерт е оправдание за отсъствието му от партито/партитата на Афра за рд.

# 376
Дано Рамо е добре,аз не съм попаднала на такава информация,но въпреки всичко да е добре,да е жив и здрав и ако е болен да оздравее бързо,че ние публиката си го обичаме много и не можем без него

# 377
  • София
Едни пишат че е в болница, други, че го видяли на снимачната площадка.
В туитър се чудят всяка вечер какво да измислят за да хейтят.
Май фалшивите профили са писали, че Афра има ново гадже, а то момчето е гей. Чак майка й се включила да пише, но този на който е писала е блокиран от мен, а аз се чудя защо не им виждам глупостите.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 01:24 от MysteryG

# 378
  • Яко в Матрицата...
Едни пишат че е в болница, други, че го видяли на снимачната площадка.
В туитър се чудят всяка вечер какво да измислят за да хейтят.
Май фалшивите профили са писали, че Афра има ново гадже, а то момчето е гей. Чак майка й се включила да пише, но този на който е писала е блокиран от мен, а аз се чудя защо не им виждам глупостите.
Страшни са нещата... Не знам кой крив кой прав, но наистина е добре да ги оставят на мира. Животът си е техен. Ако ни покажат нещо, ок, ако не - това е тяхно право и никой не може да ги съди за това. Турците са много любопитни хора и обичат да се врат в чаршафите на другите.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 07:31 от Reni 🧿

# 379
  • София
Рибарче вероятно ще е на първо място в тотала на база седмичен рейтинг. Мисля, че от 7-8 серии не се беше случвало.
Да си върви добре сериала, в реала да се оправят, големи хора са. Но в момента хейта и деленето на лагери, поне в туитър е страшно.

# 380
  • Яко в Матрицата...
Рибарче вероятно ще е на първо място в тотала на база седмичен рейтинг. Мисля, че от 7-8 серии не се беше случвало.
Да си върви добре сериала, в реала да се оправят, големи хора са. Но в момента хейта и деленето на лагери, поне в туитър е страшно.
Имам чувството, че феновете на АфРам вече не са фенове на двойката, а заеха позицията или за Аф, или за Рам. Което е много жалко, защото се случи много бързо. Излиза, че почти няма фенове на самата двойка.
Забравя се и фактът, че все още Рамо не е казал нещо, по-скоро не са го хванали някъде по сокаците, за да видим той какво ще каже или по-скоро по какъв начин ще го каже.

Аз се радвам, че въпреки този хаос има надежда за дизито GrinningHeart

# 381
И мен сериала ме интересува.

# 382
Хейле свършиха тридневните празници , да видим довечера и другото фиаско с наградите  Златна пеперуда и да се успокоят страстите в понеделник с фрага Grinning

Може и наистина да е болен Мерт Гласът му в сцените не беше добре И видът му също

# 383
Е той ако не е добре и на наградите няма да иде.

# 384
Момичета и момчета, гледайте, актьорът играещ Сертер тази сутрин е пуснал стори от сет каравана.

Дано да е за нашия сериал!! 😂😂😂

# 385
  • Яко в Матрицата...
Бел, да предположим, че е за нашия сериал. Значи има голяма вероятност да припишат бебето на Сертер. Демек Гюнгер се е сетил да напише така очаквания от мен ДНК тест Joy Не виждам друга причина да го вкарат. Едва ли биха го ползвали като третото колело във връзката на СейФер.

# 386
  • София
Дано е за нашия сериал Simple Smile
Може и да се появи и да претендира, че е баща на бебето Joy
Така ще ни изненадат Simple Smile

А и на мен не ми се иска бебето да го пишат на Кая.

# 387
Дано да идва при нас, че да си прибере чавето и майка му 🐟 😂😂😂😂

# 388
  • Яко в Матрицата...
Дано да идва при нас, че да си прибере чавето и майка му 🐟 😂😂😂😂
JoyJoyJoy

Мистери, и аз не искам бебето да е на Кая.

# 389
Ами, то няма и логика да е на Кая. Намигането, за което тук се спомена между двете братовчедки беше по повод изказването на Нюкет, че като има дете, има и проблем.

Общи условия

Активация на акаунт