Не мога да ви препоръчам за коремни болки нищо, следователно, защото не съм преглеждал и не знам диагнозата...
.Т продължава да няма.Гърлото е червено.Иначе е жизнена.Като , че ли има апетит , но хапва по лъжичка -две от това , което сама е поискала.Никога не се е отличава с червени бузки, а сега е с алени страни.Моля Ви пак за Вашето мнение.
.Т продължава да няма.Гърлото е червено.Иначе е жизнена.Като , че ли има апетит , но хапва по лъжичка -две от това , което сама е поискала.Никога не се е отличава с червени бузки, а сега е с алени страни.Моля Ви пак за Вашето мнение.
Скоро след това детето получи зачервявания на коленните гънки.Кожата беше суха, лъскава, лющеща се и бързо се разрастваше във вид на екзема.Екземи се появиха на лицето/слепоочието и около цялата уста/, по скалпа, дупенцето и лактите.По същото време започна да киха често през деня и нощта, със запушен нос,сумтене, затруднено дишане и денонощно безпокойство.След теста спрях всички пюрета.3 дена мазане много тънко с елоком, фенистил капки ,предписани за 3 месеца, аз давах 1 месец и ги спрях на своя глава.Сега предписват зиртек, но четох ваши публикации и отношението ви към тях и не съм давала.В момента яде оризова каша, пюре тиква, картоф и тиквичка.Ползвам само медицинска козметика Себамед - бебешка серия за АД. Кожата на бебето е в сравнително добро състояние, с изключение на коленните гънки - зачервени, сухи, лъскави ,непреминаващо зачервяване около ануса и леки екземи по гърба със сърбеж. Ако е възможно да ме посъветвате как да продължа със захранването и по-точно:как да следя за алергична реакция при нова храна при условие ,че не изчезват напълно тези симптоми?Възможно ли е това да не е алергия, а просто суха и чувствителна кожа?/но все пак теста показа алергия/Трябва ли да чакам напълно да се нормализира, за да въведа нова храна и какво да предприема за това/освен грижа за кожата/?Докога да не давам морков и ябълка /морков никога не съм давала/ и с какви храни е подходящо да продължа? Дали проблемите с нослето са свързани наистина с АР и как да овладеем сърбежа и затрудненото дишане?Ще съм благодарна за съветите ви! 
. 3-4 часа преди това детето не бива да е хранено за да има апетит. Захранването е бавна процедура-ден след ден. Търсете тази консистенция, която се харесва на детето.