🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 2

• 22 171
  • 532
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Тука освен викане, друго не чувам..

# 316
Голямо надвикване!

# 317
Голямо врещене. И от Надежда, и от Маги.

# 318
Ами дотук - за мен Никола бе най-добър.

# 319
Джанаварова направо отвя Надето...

# 320
  • София
Доста фалшиви бяха и двете. Опитаха се да го прикрият с крещене, обаче много ясно се чу и то няколко пъти. При Надежда и на ниските тонове бяха зле нещата. Не може да пееш Бионсе и да разчиташ само на крещенето да ти изнесе песента. Ужас!

# 321
Владо Михайлов е певец, много преди да стане популярен като актьор, бил е в състава на САФО, Сленг...Изборът на песен и партньор за Арканджело е абсолютно неразбираем за мен. Джанаварова беше класи над дуетната си партньорка, но не съм сигурна, че целта е да се покажеш колко си добър като певец, а да оставиш състезателя да блесне.

# 322
Прецакаха Арканджело! Всички други пеят в дует с хора, само той с тоя отманлийски чакал, който виеше до него.

# 323
# 324
Да, врътнаха го Арканджело. Българите пеят английски песни, а италианеца само български. И то дует с Анелия, която гледаше постоянно да е над него. Изказването на Миро даже не ви се коментира
Никола дотук ми хареса най много, въпреки дуетната си половинка

# 325
До тук никой не ми хареса, пълен провал е този финал...

# 326
Надявам се да спечели 1. Никола или Димитрина. 2. Елена.

# 327
Сценаристите го измислиха много лошо този финал. По всички параграфи.

# 328
Защо изобщо трябваше да има гост изпълнители! Абсолютно нелогична практика! Не само сега! А пък те бяха едни гост изпълнители....... Един Владо Михайлов само беше на ниво

# 329
Имам чувството, че Надежда ще спечели.  А бе толкова фалшива 😭

Общи условия

Активация на акаунт