Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 988
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 620
И нас ни няма в Куинс. Вчера хванах последния влак на нутела, че мъжа взел че купил шоколад. Спечелих вчера (точно на рождения ден на детето) във фб от Дука комплект за хранене, чак не повярвах.
Черпя ви виртуално за негово здраве

# 1 621
Виждам се в спечелилите чопър от Куинс, нещо са ми объркали наградата, но и чопъра няма да върна. 🙂
И в сайъс има печеливши, там също се виждам, дано да съм аз. Но не се разбира кой какво печели. Сега ако и в Лидл се видя..... ще празнувам! Ама няма да ме изтеглят, знам си. 😆
Успешна седмица на всички! 🍀

# 1 622
Аз пак  играя за чопъра. Ако някой продава да ми пише

# 1 623
Пристигна ми подаръка от Юсерин - Измивен гел са ми пратили. За справка - на 17.11. се регистрирах.
Няма ме в Куинс. Мрън!

# 1 624
Няма ме в Куинс , няма ме в сайъс,
Имам ваучер за Комсед който не е дошъл ,ще бъде след коледен подарък

# 1 625
И мен ме няма в Куинс и дава, получих от талодерма, крем за очи.

# 1 626
И мен ме няма в Куинс Sad
Брат ми обаче е с прахосмукачка, заменя я за Еър фраер

# 1 627
  • ШУМЕН
много се радвам, с робот прахосмукачка съм от Queens, исках нея или Air fryer, подарявам 10 % за резервация на Вива Маре бийч хотел някой ако иска

# 1 628
Както винаги съм в клуба наааа НЕПЕЧЕЛИВШИТЕ 😂
Честито на останалите ☺

# 1 629
И мен ме няма в Куинс,че накарах и брат ми да играе и той нищо.Определено Куинс не е моята игра.Ама това с Милка е много неприятно за споделеното от съфорумка  малко по-назад.Накарайте утре ваш близък да се обади отново.Може телефонистката да не е била на кеф нещо,знам ли.И моята мостра е дошла.

# 1 630
  • In The Middle Of Nowhere
И аз се замислих за това за Милка. Смс-ът не е ли доказателство, случайно дали ще се получи?

# 1 631
И според мен щом потребителската е получила смс, няма как да има по-голямо доказателство. Дори бих се оплакала от наглото поведение на жената по телефона.
Няма ме в Куинс и в Sayyos. Ще чакам и аз за лаптоп да ме изтеглят😊
НО  след като видях, че спряганото често име Леонардова печели, тотално вече се отказвам от игрите на саийъс. Бях се зарекла още предния път, когато Славова беше в списъка, но сега съм категорична. Нека си печелят там наградите, аз минавам на жълт глис кюр 😊.
Поздравявам всички организатори щ, които си проверяват участващите 💐.

# 1 632
Привет с две бележки в Куинс съм с прахосмукачка Simple Smile никога не бях печелила от тях а много исках кафе автомата и играх с над 10 бележки-късмет.
Саяс ги пропуснах умишлено- олиото не ми повлия добре на косата.
За Пантен и моя казус нищо не споделихте Sad
Имам доста участия в Лидл ще се надявам там .

# 1 633
В Куинс не печеля.. но “Децата” печелят 😂😂😂 Дори не гледат хората какво пишат като се регистрират , а и организаторите какво теглят 😂🤦🏻♀

Дойде и моят измивен гел от Юсерин ❤ Много съм доволна,че него са ми изпратили 🎉

# 1 634
Отново ме пропускат от Куинс.
Thalloderma се правят на ударени и изобщо не ми отговарят на съобщенията от месец. Изключително некоректно отношение, от което губят клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт